Obi_wan_Kenobi Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Diseara o punem de-un plan pentru Ploiesti, in puii mei, ca pina ne hotarim, or sa se mute! Care zici de simbata? Simbata 30-07-2005? Link to comment
bogdanc Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Hmm... nene Obi, io m-as baga, da' ar fi tare bine daca ar fi in timpul saptamanii si incepind de marti care vine, ca imi pleaca nevasta 2 saptamani la training si nu mai trebe sa "dau seama" Poate discutam in seara asta mai multe. Link to comment
NFS Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Da' ce-i mai la ploiesti, de tineti asa mortis sa mergeti acolo? Link to comment
body Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Eu propun vineri ( 5 august) orele 19.00 intrare in Ploiesti de unde va preia cineva de aici si mergem in parc loa Sala Sporturilor ( e si o terasa ) nu e rau !Ce ziceti? Peste o ora am demarat ! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Nu e de tinut mortis, era o idee, pe care eu, unul, as pune-o-n aplicare, da' de unu' singur, nu prea merge! Unde mai pui ca sint gazde si cica dau un suc gratis! Diseara vorbim ce si cum, ca asa n-ajungem la nici un rezultat! Link to comment
NFS Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Aha, adica sa mergem la ploiesti la un suc? ok, merg si eu, ca-mi place sucu'! Da' nu w/e asta, sorry! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Atuncea, intr-o dupa masa, saptamina viitoare, plecam la 3, la 4 sintem acolo, bem doua-trei lazi de suc pe banii lor, ne stringem maini, facem doua poze pentru albumu' familiei si ne caram! Ha? Link to comment
Kali Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Ma, da' numa' vinerea puteti? Unii "munceste" vinerea Mai sambatati-o si voi... Link to comment
NFS Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Pai daca nu ti-a placut cartea! > Link to comment
VAXXi Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Nu e mai bine pe 6 ? sambata e mai odihnita lumea. Link to comment
bogdanc Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Da, da' e nasol ca sambata unii oameni au program artistic, de la care nu pot lipsi gen curatenie, cumparaturi etc etc, eventual vreo plecare la munte/mare... Ma rog, daca voi stabiliti o zi, io o sa incerc sa vin. Link to comment
body Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Hotarati-va si spuneti !Am plecat baieti !Sa auzim numai de bine ! Link to comment
Satori Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Parerea mea: puneti un marti sau miercuri, ora 20:00 Ploiesti, ora 19:00 Agip Otopeni pentru plecare. Link to comment
remix Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Da mah, puneti-o in mijlocul saptamanii sa vezi ce vin muncitorii. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Vorbim diseara si vedem ce facem! Io zic s-o facem spontana, stam pina la 3 dimineata, plecam si vorbim si cu bajetii de la Ploe sa se trezeasca la 4 sa ne astepte pe vreundeva, iar la 7 sintem inapoi sa mergem la servici! Link to comment
Satori Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Da mah, puneti-o in mijlocul saptamanii sa vezi ce vin muncitorii. Pune-o in w/e sa vezi ce mai vin familistii. In mijlocul saptamanii este ca si cand ai face o intalnire in Bucuresti, numai ca faci ceva mai mult pe drum. In w/e... te oferi tu carne de tun pentru neveste? Link to comment
remix Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Eu, unul, prefer un sfarsit de saptamana activa (adica vineri) decat weekend sau mijlocul saptamanii. Mi se pare super ok vineri pentru ca asa stabilim ultimele detalii joia la intalnire, mergem vineri si stam pana la ce ora vrem noi avand in vedere ca a doua zi nu muncim. Link to comment
Berti Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Daca o puneti de-un suc, duminica pe 31 iulie sau luni pe 1 august... ma prezint si eu in calitate de reprezentant al carutasilor din Maramures ca-s in sejur de 3 zile cu nevasta la Bai. p.s. Ati auzit de BaileCoi Link to comment
NFS Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 p.s. Ati auzit de BaileCoi Am auzit, băi tovarăşe! (ca nu pot sa folosesc cuvinte d-alelalte) Link to comment
Pepinno Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 (edited) Super ideea...si poate ca vre`un pliestean ne duce si pe la vre-o padure sa facem si un gratar daca tot facem peripetia asta..Zic raU ??? si apropos bajetilor... luati-va soferite cu voi ca o lada de bere m-oi risca si eu sa dau...ca doar vine viua mea ( Sfanta jigodie ) daca totusi se organizeaza ceva poate facem o pre`intalnire intr-una din zilele astea 30-31...ar fii nemaipomenit... Edited July 29, 2005 by Pepinno Link to comment
VAXXi Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Propun gratar "in-and-out", adica venim dimineata si plecam seara, in padurea de la Bucov ... Link to comment
Shenck Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 DA intr-un wk-end... Subscriu si eu la varianta asta Link to comment
Pepinno Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 subiectul asta ar trebui postat undeva pe prima pagina.. sa vada lumea ce ganduri rebele avem.. Link to comment
Bobby Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Eu sunt de acord pentru data de 6 august. Daca tine timpul cu noi, ne adunam si il facem pe gratar la Bucov. Muzica, berica, sucuri, alea-alea... Dau si eu un bidon de suc (la toata lumea) dar sa veniti cu pahare de unica folosinta ca nu se stie care cu cine si cui i-o da pe boala. Glumesc! Link to comment
Recommended Posts