Jump to content

La Ploiesti, Ne Vedem?

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hmm... nene Obi, io m-as baga, da' ar fi tare bine daca ar fi in timpul saptamanii si incepind de marti care vine, ca imi pleaca nevasta 2 saptamani la training si nu mai trebe sa "dau seama" :banana: Poate discutam in seara asta mai multe.

Eu propun vineri ( 5 august) orele 19.00 intrare in Ploiesti de unde va preia cineva de aici si mergem in parc loa Sala Sporturilor ( e si o terasa ) nu e rau !Ce ziceti?

Peste o ora am demarat !

Nu e de tinut mortis, era o idee, pe care eu, unul, as pune-o-n aplicare, da' de unu' singur, nu prea merge! Unde mai pui ca sint gazde si cica dau un suc gratis! :banana: Diseara vorbim ce si cum, ca asa n-ajungem la nici un rezultat!

Da, da' e nasol ca sambata unii oameni au program artistic, de la care nu pot lipsi :wallbanger: gen curatenie, cumparaturi etc etc, eventual vreo plecare la munte/mare... Ma rog, daca voi stabiliti o zi, io o sa incerc sa vin.

Vorbim diseara si vedem ce facem! Io zic s-o facem spontana, stam pina la 3 dimineata, plecam si vorbim si cu bajetii de la Ploe sa se trezeasca la 4 sa ne astepte pe vreundeva, iar la 7 sintem inapoi sa mergem la servici! :dizzy:

Da mah, puneti-o in mijlocul saptamanii sa vezi ce vin muncitorii.

Pune-o in w/e sa vezi ce mai vin familistii. In mijlocul saptamanii este ca si cand ai face o intalnire in Bucuresti, numai ca faci ceva mai mult pe drum. In w/e... te oferi tu carne de tun pentru neveste?

Eu, unul, prefer un sfarsit de saptamana activa (adica vineri) decat weekend sau mijlocul saptamanii. Mi se pare super ok vineri pentru ca asa stabilim ultimele detalii joia la intalnire, mergem vineri si stam pana la ce ora vrem noi avand in vedere ca a doua zi nu muncim.

Daca o puneti de-un suc, duminica pe 31 iulie sau luni pe 1 august...

ma prezint si eu in calitate de reprezentant al carutasilor din Maramures

ca-s in sejur de 3 zile cu nevasta la Bai.

p.s. Ati auzit de BaileCoi =))

Super ideea...si poate ca vre`un pliestean ne duce si pe la vre-o padure sa facem si un gratar daca tot facem peripetia asta..Zic raU ??? si apropos bajetilor... luati-va soferite cu voi ca o lada de bere m-oi risca si eu sa dau...ca doar vine viua mea ( Sfanta jigodie ) :drinkers: :drinkers:

daca totusi se organizeaza ceva poate facem o pre`intalnire intr-una din zilele astea 30-31...ar fii nemaipomenit...

Edited by Pepinno

Eu sunt de acord pentru data de 6 august.

Daca tine timpul cu noi, ne adunam si il facem pe gratar la Bucov.

Muzica, berica, sucuri, alea-alea...

Dau si eu un bidon de suc (la toata lumea) dar sa veniti cu pahare de unica folosinta ca nu se stie care cu cine si cui i-o da pe boala. =))

Glumesc!