tester5 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Astazi am mai fost la un service ... aceleasi raspunsuri dupa 2 ore de stat in frig ,egr -ul este bun dar face ca toti dracii cand se tureaza motorul la 1500-1700 rpm ,injectoarele sunt bune ,sonda lambda este buna singura treaba care am gasit-o a fost una din tevi(din cele 4 de pe evacuare) care este crapata in rest nu am nici un raspuns .Chiar nu stie nimeni nimic in domeniu ??? Link to comment
tester5 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Pentru cei care au patit ca mine,faceti bucati catalizatorul Link to comment
Romel Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Sunt nou . Am si eu o interbare ce program se foloseste la diagnosticare Daewoo Nubira. Link to comment
nubira_1 Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Ce baterie imi recomandati pentru nubira 1 fiindca m-a lasat bateria originala delkor de 55 si vreau sa o schimb dar nu am gasit decat monbat de 58 si banner de 60 care sunt foarte scumpe si as vrea sa iau una normala si sa lungesc bornele si as dori sa stiu care baterii sunt mai bune si daca pot sa pun una mai mare decat 55 cat are atuala. Multumesc Link to comment
codrutzbv Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Salutare tuturor, Sunt nou pe aici, sper sa nu postez gresit si sa fiu injurat De vreo saptamana sunt posesorul unui Daewoo Nubira 1, an fabricatie 1998, motor 2000 cmc, cutie viteza automata. In afara de faptul ca e prima mea masina cu cutie automata si am ceva nelamuriri si acolo, incep prin a cere ajutorul vostru referitor la cateva probleme pe care le am cu ea. 1. In partea dreapta a masini, sub filtrul de aer aproape de roata din dreapta, am un vas cu ulei (care pica - cei drept nu foarte mult dar daca las masina parcata gasesc cate o pata de ulei in locul acela). Ce nu stiu eu, care e treaba cu acel vas? adica de la ce e? cumva de la aerul conditonat? 2. Deasupra acelui vas, este filtrul de aer pe care l-am schimbat cand am cumparat masina, ei astazi cand am verificat putin - filtrul era plin de ulei? de ce oare imi baga ulei la filtru de aer? 3. Am martorul de bord cu CHECK aprins, se stinge cam pe la 200 si ceva de ture, se mai aprinde in mers, iar se stinge, cand franez sau stau la semafor iar se aprinde? o idee ceva? ce ar putea sa fie? 4. Cum ar trebui sa fie consumul la acest model de nubira? motor 2000 cmc , cutie automata? Mie imi consuma cam mult, plus ca am si un miros de benzina in interior, am dat bancheta din spate si m-am uitat pe la pompa, pe acolo dar nu curge pe nicaieri, eu ma gandeasc ca si consumul ridicat are legatura cu martorul bord CHECK? Nu am avut cand sa o duc la un service si am zis sa intreb si eu aici pe forum, poate din propria voastra experienta ma ajutati si me mine Multumesc Link to comment
adrian29 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Salut Stie cineva unde pot gasi un cap de planetara pentru cutie automata Nubira1 an 2000 multumesc anticipat Link to comment
tester5 Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 codrutzbv cu aceeasi problema sunt si eu in service ,3 injectoare duse consumul e pe undeva la 20% deci...incearca totusi si vezi poate iti scapa pe retur Si acum intrebarea mea .Are cineva vre o idee pe unde pot gasi 3 injectoare de nubira 1.6 16 v prin cta (am incercat deja la dezmembrari si nu am gasit nicaieri)urgent? Link to comment
catapkz Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 http://autodaewoo.ro/piese-daewoo-chevrolet vezi la baietii astia din iasi, fac si livrari Am o intrebare: Un fir electric e atasat la scaunul soferului, pe dedesubt, STIE CINEVA LA CE FOLOSESTE??? Link to comment
Salex Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Martorul centurii de siguranta Link to comment
tester5 Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 are cineva vre-o poza cu blocul lumini nubira desfacut?ma intereseaza sa vad cum arata partea care culiseaza (faza lunga )urgent (a mea s-a topit azi ,nu am gasit sa schimb si in cateva ore trebuie sa plec cu masina si nu am nici faza lunga nici scurta din cauza asta Link to comment
catapkz Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 (edited) asta e ce vroiai? Daca nu... da-mi id-ul tau si-ti trimit cartea tehnica in format pdf... Edited March 17, 2012 by catapkz Link to comment
Salex Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Ma tem ca era vorba de blocul de lumini de pe coloana de directie Link to comment
tester5 Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 (edited) Multumesc Salex, catapkz, penultima fotografie este numai ca imi trebuie interiorul din comutatorul stanga sa vad cum arata(cel de faza lunga pozitie ) are o bucata de plastic care culiseaza peste 3 comutatoare ,care la mine este topita Edited March 17, 2012 by tester5 Link to comment
catapkz Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Am fost azi sa schimb: - placutele de frana - 40 lei manopera si 60 lei placutele (coreene, luate de pe Crizantemei) - completat ulei servo - 29 lei, 1l/Mobil IID (tot de pe Crizantemei) - bagat freon in instalatie - 100 lei Lista TO DO facuta de service: amortizoare fata, bucsi bara stabilizatoare spate, garnitura capac culbutori, simering caseta directie (adica 500 lei manoperele + vreo 600 piesele) acum caut 2 jante pt ca la cauciucurile de vara am doar 2 jante... iar sub gumele de iarna am tabla... plus ca pe astea trebuie sa le smirgheluiesc putin si sa le dau o vopsea... Link to comment
catapkz Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Oare sunt bune piesele coreene? De exemplu: placute de frana si amortizoare... Link to comment
catapkz Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 cum se schimba bujiile la nubira 1 ? Link to comment
andreib Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Se da jos capacul de plastic de pe motor, se scot fisele si apoi iti trebuie o cheie de bujii de 16. Link to comment
catapkz Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 aveti idee cam cat costa schimbatul unui simering la caseta de directie (manopera), la service-ul unde mi-am schimbat placutele si am pus freonul mi-au cerut 300lei... mi se pare mult rau. Link to comment
adi78 Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 (edited) Ai idee ce cod are simeringul ala de la caseta de directie si cotele lui? Simeringul dinspre volan este pacatosu. Edited April 3, 2012 by adi78 Link to comment
catapkz Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 nu am idee... imi pare rau. sa stii ca nici la magazin nu mi-au gasit cod separat pt simering, in baza de date e trecut totul pe un cod Link to comment
ROV Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Salutare, Ma poate ajuta cineva cu un manual de service pentru Nubira 1? radu.volintiru@yahoo.com Multumesc. Link to comment
Tommy Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/16239-manuale-auto-daewoo-si-chevrolet/ Link to comment
Recommended Posts