Jump to content

Schimbare Maciuca Schimbator Viteze

Recommended Posts

Plecat in vacanta in strainatate am cumparat de la un magazin de tunning o maciuca de schimbator viteze, nu-i o firma vestita MONZA, cromat, cu negru. Intrebarea este daca aveti idee cum se da jos maciuca veche de pe schimbator?

Este cu filet ca si la alte masini? Am incercat sa-l scot rotindu-l spre dreapta dar nu am fortat tare. mersi

Observ ca din ce mi-ati indicat d-voastra nu am nici o sansa decat sa-l tai jos indiferent de modalitate. Am crezut ca este ceva simplu. Cel nou are un inel cu filet interior care vine pus pe tija, iar maciuca are la capat jos pe filet 3 gauri mici la dispuse la 120 grade una de alta radial, in care vin niste suruburi cu cap de imbus care se vor insuruba pana ce trec in adancime cu capul surubului de filetu ce este pe maciuca si se vor prinde pe tija ca niste gheare, ultima faza fiind insurubarea inelului pe filetul maciucii. Asta daca am observat eu bine.

Inca odata multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor.

• 1 month later...

La mine pe cand aveam Matiz, vara cand era foarte cald maciulia de la schimbator nu mai era fixa, se misca in stanga si-n dreapta. De cateva ori am ratat schimbarea treptelor pt. ca mi-a alunecat mana.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...