dan22y Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Plecat in vacanta in strainatate am cumparat de la un magazin de tunning o maciuca de schimbator viteze, nu-i o firma vestita MONZA, cromat, cu negru. Intrebarea este daca aveti idee cum se da jos maciuca veche de pe schimbator? Este cu filet ca si la alte masini? Am incercat sa-l scot rotindu-l spre dreapta dar nu am fortat tare. mersi Link to comment
Dragos82 Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Eu la cielo l-am taiat cu panza de bomfaier. Link to comment
ToPser Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Iei un flex frumusel si il tai . Asa am procedat eu la ticozauru meu . Maciuca aia este turnata direct pe metal si se scoate f greu dac nu chiar deloc Link to comment
dan22y Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Observ ca din ce mi-ati indicat d-voastra nu am nici o sansa decat sa-l tai jos indiferent de modalitate. Am crezut ca este ceva simplu. Cel nou are un inel cu filet interior care vine pus pe tija, iar maciuca are la capat jos pe filet 3 gauri mici la dispuse la 120 grade una de alta radial, in care vin niste suruburi cu cap de imbus care se vor insuruba pana ce trec in adancime cu capul surubului de filetu ce este pe maciuca si se vor prinde pe tija ca niste gheare, ultima faza fiind insurubarea inelului pe filetul maciucii. Asta daca am observat eu bine. Inca odata multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor. Link to comment
ticodriver Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Ma intreb daca la ticozaur mere prin aceeasi metoda ca m-ar tenta si pe mine o maciulie. Link to comment
Ndi Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Poate cineva care are sa puna o poza laterala a schimbatorului? As vrea si eu sa vad exact cum vine piedica aia de marsarier. Link to comment
ToPser Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 uite poze ca idee se taie cam 3cm din tija schimbatorului ca altfel e prea inalt si sta urat Link to comment
remix Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 hehe, si la tine crapase cauciucul ala si nu mai statea pe maciuca originala. oare e vre-un tico la care sa stea cauciucul pe maciuca ? Link to comment
ToPser Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 (edited) Ala si cand era intreg nu statea ...da pai crapat Croitoru meu e plecat, am piele ptr burduful schimbatorului tot rosie si o sa fac Edited July 20, 2005 by ToPser Link to comment
sam Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 La mine pe cand aveam Matiz, vara cand era foarte cald maciulia de la schimbator nu mai era fixa, se misca in stanga si-n dreapta. De cateva ori am ratat schimbarea treptelor pt. ca mi-a alunecat mana. Link to comment
sotto Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 2 ore m-am chinuit sa scot maciuca de la schimbator si nici o sansa, am sa incerc in apa fiarta si daca nu da rezultate, bag flex-ul Link to comment
ticodriver Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 @sotto - dar cum reusesti sa scoti maciulia de la tico ca s-o bagi in apa fiarta? prin aceeasi metoda ca la matiz? Link to comment
sotto Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 am folosit panza de bomfaier, cea veche la gunoi, daca se strica asta iau din obor alta cu 5 ron Link to comment
Recommended Posts