Jump to content

Intalnire Joi 14.07 Ora 20.00 Sala Polivalenta

Recommended Posts

Deschid acest topic pt cei care vor veni pe 14/07 la intalnire, si in principiu pt toti cei care vor sa mai vina in locurile unde se intalnesc membrii daewooclub.

Aceste intalniri au fost facute in scopul de a ne cunoaste mai bine, a schimba doua vorbe si a ne simti bine impreuna intr-un mod ceva mai personal decat din fata monitorului.

Se pare ca acest lucru nu a fost inteles de toata lumea.

Nu vrem nici sa ne dam in spectacol, nici sa atragem atentia cu tot dinadinsul, nici sa deranjam lumea. Nici sa fim deranjati!

Cine nu este in stare sa inteleaga aceste lucruri este rugat sa nu ne mai viziteze. Nu face altceva decat sa se puna si pe el dar si pe noi ceilalti (care dorim o intalnire fara evenimente) intr-o postura proasta.

Cineva si-a pus obrazul pt noi (deci a avut incredere ca vom fi cuminti) cind ni s-a permis sa utilizam aceasta locatie. Motiv pt care, daca teribilistii nu sunt in stare sa inteleaga, vom merge eventual chiar pina la a apela la politie pt rezolvarea situatiei.

Urmare a celor petrecute aseara la intalnire, declaram indezirabile topicurile in care se incurajeaza flacarile pe evacuare, alaturi de mai vechile parcari/intoarceri cu frina de mina, liniutele si burn-out-urile. Exista forumuri dedicate acestor treburi. Baietii de acolo vor fi mai mult decat fericiti sa va asculte. Noi nu!

Aceste topicuri vor fi sterse/inchise dupa caz. Filmuletele cu flacarile vor fi sterse (daca n-au fost deja)!

Aveti probleme cu masina, tehnice sau de alt fel, OK. Vreti sa-i aduceti imbunatatiri legale, OK. Vreti sa demonstrati ceva, faceti-o fara sa-i deranjati pe ceilalti.

Indiferent ce-si imagineaza sau vor unii sau altii, acest forum va ramane un forum pt oameni seriosi (nu conteaza ca vom fi catalogati ca forum inchis, exclusivist, sau fraieri!)

Multumim pentru intelegere si intalniri cit mai placute tuturor!

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu n-as fi atat de drastic pana la a sterge cu totul orice urma a acestor post-uri/thread-uri. Pana la urma sunt parte din viata noastra, sunt un adevar, sunt reale. A alege sa le ignoram sau sa ne ascundem dupa deget este cam superficial.

Eu le-as fi mutat pe toate aceste discutii intr-o sectiune mai in "underground" gen "Teribilisme" unde i-as lasa pe oameni sa discute in voie.

Da, nefiind vorba de niste dispozitive "street-legal", pana la urma, ar fi cazul sa nu se discute chiar in vazul tuturor alaturi de alte discutii gen covorase sau paravanturi. Totusi decizia de a sterge topicul cu totul mie mi se pare frustranta.

Nu am asa ceva pe masina, nu intentionez sa-mi pun, nu sunt de acord cu proliferarea fenomenului dar nici cu aceasta actiune de "starpire" nu sunt de acord.

Pe mine ca spectator ma deranjeaza aceasta atitudine radicala.

...

Pe mine ca spectator ma deranjeaza aceasta atitudine radicala.

Imi cer scuze daca deranjeaza, dar cred ca sunt in asentimentul majoritatii cind spun ca acest forum se vrea unul serios.

Vrei underground, exista forumuri/cluburi specializate.

Anumite idei se pare ca au cam scapat de sub control si sincer, n-am de gand sa plec cu duba de la intalnire!

Foarte dezamagitor raspunsul, claz.

Daca atitudinea lui claz este reprezentativa pentru intreaga echipa de moderatori ma declar descurajat.

Claz are dreptate.Forumul are niste reguli si ele trebuiesc respectate.Din pacate tocmai comportamentul anumitor membrii impun aceste decizii radicale.

In traducere:cand intri in casa unor oameni te supui regulilor casei sau esti dat pe usa afara.Simplu nu?

Ps:comentariile inutile vor fi sterse.

Foarte dezamagitor raspunsul, claz.

Daca atitudinea lui claz este reprezentativa pentru intreaga echipa de moderatori ma declar descurajat.

Remix, tu nu ai inteles miza! Stii tu masinile alea de Politie care tot trec pe la locul intalnirii vechi? Ei bine, aseara erau tot acolo unde eram si eu si Viper si se auzeau de acolo bufniturile din parcarea noua. Stii ce s-ar fi intamplat daca ar fi venit sus?

Cine raspunde in fata autoritatilor pentru chestiile astea? Acorda si tu putin respect celor ce ar face-o.

Dragi colegi forumisti,

Sint un fan inrait al citorva personaje cu care de altfel fac si gasca la respectivele intilniri! Astept intilnirea de joi ca pe Sfintele Moaste, am acceptat cu foaarte mare greutate sa-mi pun autocolant pe masina, tocmai de dragul acestor oameni, care m-au ajutat de citeva luni incoace cu sfaturi, adrese, telefoane! Toata familia stie ca indiferent de activitati, joia e zi sfinta pentru mine sa vin la intilnire, sa ridem, sa ne simtim bine si sa ne manifestam CIVILIZAT!

Sint destul de mindru cind ma intreaba lumea ce e cu DaewooClub, daca e ceva serios, unde se intilneste lumea s.a.m.d. Din aceasta cauza, de cind mi-am dotat Matizacul cu autocolant, merg regulamentar, fara dibacii si agerimi, pentru ca este eticheta formatiunii pe care am ales fiecare sa o reprezentam. Este mare pacat daca unii dintre noi inteleg exact invers si ne strica si noua, astora mai batrini si mai CEREBRALI, cheful de spart seminte si linistea bancurilor! Fratilor, va rog frumos, nu ne faceti de ris, e pacat si de voi, si, mai ales de noi, NEVINOVATII!!! Sintem oameni in toata firea, ce dracu' am ajuns sa fim atractia pustimii de prin parcuri? Zau, e jenant si decadent! Am gasit un loc splendid, verdeata, bancute, adapost de ploaie, el AL NOSTRU, hai dracu' sa avem grija de el! Aveam o distractie in plus, citim despre intilniri, ne expunem pareri, facem mistouri, vreti sa se duca si asta la dracu'? Era mai bine inainte la cotetul gonfabil de la Palatul Copiilor, unde se vinzoleau politaii si tot felul de masini?

In concluzie: fac apel la bunul simt si judecata celor care vin la intilniri, inainte de a pleca de acasa sa se intrebe de ce si pentru ce vin!

In ceea ce ma priveste voi lua atitudine si voi face front comun impotriva tuturor acelor baietei care li se urca flacarile la cap, plus alte teribilisme pustanesti si, deocamdata va rog politicos: STATI DRACULUI ACASA!!!

Satori, sunt perfect de acord cu decenta in manifestari si chiar si eu am fost unul care si-a aratat dezacordul fata de exagerarea cu care erau sustinute flacarile si teribilismele.

Pe mine ma deranjeaza faptul ca acele topicuri au fost sterse cu totul. Asta e problema mea. Iar raspunsul lui claz la post-ul meu este foarte foarte descurajant.

Raspunsul lui claz este foarte potrivit, chiar daca e dur. Reflecta realitatea.

Obi_wan_Kenobi, ai grija cum generalizezi. Sunt cativa pustani pe aici fara de care forumul si intalnirea nu ar fi existat.

Cu toate ca nu imi place ce zic tre sa recunosc ca pe cat de aiurea era cand ne-am tot intalnit pe ascuns (4 luni de zile) aceeasi mana de oameni pe cat de nasol era ca ajungeam acasa si nu aveam unde sa postam tre sa recunosc ca era mai bine ;) cei care au venit si pe ploaie si pe viscol si pe -20*C stiu despre ce e vorba.

Sa inteleg ca raspunsul lui claz poate fi transformat intr-o linie de de genul:

Deciziile echipei de moderatori sunt definitive, irevocabile, nu suporta discutie. Impresiile si parerile amaratilor de membri sunt irelevante, ei ar trebui sa-si vada de existenta lor insignifianta intr-un mod cat mai umil, sa fie de perfect acord cu cei de sus si sa moara linistiti in mizeria lor. Nu ne intereseaza parerile voastre sau voturile voastre. Sunteti neineresanti pentru noi.

Intelege ce vrei, nu imi pot permite sa modific acest lucru.

Dar imi pot permite sa iti spun ca nu am sa las pe tine si pe nimeni altcineva sa isi bata joc de munca celor care au fondat acest forum si nici de a celor care petrec cateva ore pe zi sa il intretina. Atat timp cat acesti oameni considera ca este de buna cuvinta sa ia o anumita hotarare, este dreptul lor sa o faca si tu ai de ales intre a le acorda respectul cuvenit sau nu.

Normal ca membrii sunt importanti pentru un forum, dar asta nu inseamna deloc ca fiecare dintre acestia pot sa faca ceea ce doresc, indiferent de limite. Limita este impusa de moderatori si administratori si se refera la ceea ce este bine pentru intreaga comunitate, nu numai pentru o persoana.

Cand semnezi regulamentul, semnezi de fapt ca esti de acord cu deciziile moderatorilor si administratorilor acestuia. Daca ai probleme cu acest aspect, tot regulamentul iti ofera rezolvare, citeste-l.

Pentru ca vad ca nu se intelege: Exista o persoana care a pus obrazul pentru noi ca sa nu putem bucura de respectiva parcare. Acesta persoana risca chestii pe care nici macar nu le stiu, datorita evenimentelor de la intalniri. Ea este respunzatoare in fata proprietarilor si autoritatilor, noi (moderatorii si administratorii - tiranii de care vorbeai) suntem raspunzatori in fata ei. Tu ce raspundere ai? Sau vrei doar beneficii? Haide sa ne comportam ca oameni maturi, ceea ce sunt sigur ca si suntem.

'Ai mai fratilor ce naiba, am ajuns sa ne certam intre noi ?

Suntem rationali cu totii ( zic eu) !asa ca hai sa :drinkers: impreuna si sa ne =)) (simtim bine )impreuna !

Da e normal sa nu se inteleaga pentru ca nimeni nu citeste cu atentie ce scrie celalalt si tind sa cred ca moderatorii cu atat mai putina atentie dau mesajelor scrise de membri.

Dezacordul meu nu era pentru purtarea din parcare sau regulile ce ar trebui sa guverneze intalnirile de acolo. Dezacordul meu era fata de decizia de a sterge niste topicuri. Aici se putea discuta, se puteau aduce argumente pro si contra. Poate doar pentru ca sunt membru am si eu dreptul la respect si macar asa in scarba se putea purta o discutie cu mine. Mi se putea explica una alta.

Problema mea cea mai mare a devenit atitudinea echipei de moderatori in fata membrilor. Decizia cu topicurile respective a devenit insignifianta in fata felului brutal in care "mi s-a inchis gura". Este totusi un forum de discutii. Daca sa discutam nu putem face aici, ce folos are el ?

In definitiv ce mare pacat fatal am facut de am primit acel raspuns pe care eu il gasesc foarte jignitor si de o agresivitate nejustificata.

Da, mi-am exprimat parerea. Cu ce am incalcat regulamentul forumului, cu ce am lezat interesele sau munca altora, cu ce am distrus eforturile celor care au pus bazele acestui forum si il intretin ? Am zis ca eu nu sunt in de acord cu decizia luata si ma asteptam ca unul sau mai multi din cei care au luat-o sa poarte o discutie cu mine si sa vedem eu ce am de zis, ei ce au de zis. Apoi decizia putea ramane aceeasi sau se putea schimba. Eu asa vad modul normal de discutat pentru ca, repet, e un forum de discutii.

Am aplicat deja regulamentul si am notificat un administrator asupra problemei mele. Multumesc de indicatii. Apreciez faptul ca esti unul dintre putinii care au incercat sa citeasca ce am scris eu si sa-mi dea un raspuns.

Remix, eu sunt unul dintre cei care au ajutat la infiintarea acestui forum.

Cum am mai spus, am vrut sa fie un loc in care sa dezbatem probleme legate de masinutzele noastre si unde toata lumea sa gaseasca un ajutor la nevoie.

Nu-mi place directia in care aluneca forumul in ultima vreme.

"Impresiile si parerile amaratilor de membri" (ca sa te citez) NU sunt irelevante, insa acum incercam sa rezolvam un fel de situatie de criza (si nu ne ajuti de loc, ba din contra).

Vrem sa descurajam show-urile ca cel de aseara. Pt asta consideram ca cel mai bun lucru este sa aratam ca nu ne intereseaza astfel de lucruri. Nu de alta, dar... chiar nu ne intereseaza!!!

Ai alta ideie mai buna?

Daca treaba de la intalnire evolueaza, probabil ca unii dintre cei prezenti vor avea de suferit intr-un fel sau altul. Esti dispus sa suferi in vreun fel pt ce-a fost aseara? Eu nu! Si nici ceilalti care-si rontaiau linistiti semintele! Banuiesc ca nici tu! Atunci ce incerci sa demonstrezi?

Respectivele topicuri au fost sterse pentru a demonstra ca nu se incurajeaza asa ceva. Au fost tolerate atat timp cat nu eram pe deplin constienti ce efecte pot avea... acum stim si nu le putem gazdui.

Imi cer scuze pentru felul in care am purtat discutia. Inteleg ca eu am gresit cand nu am folosit mesageria privata a forumului. Inteleg ca mai bine purtam discutia pe PM sau pe yahoo, irc, msn sau orice alta forma mai personala de discutii.

Nu vreau sa mai demonstrez nimic. Imi cer scuze !

la intanlirea de aseara pot spune ca e prima la care am participat ( am mai fost la una dar am stat 10 min)n si aseara am stat o idee mai retras, si din cauza firi mele si din cauza ca totusi ki-e greu sa asociez un nick cu o fata, si in general asa sant eu i9n real life..

frumos pana la un punct, cand lucrurile au devenit mai zgomotoase si din pacate din cauza duratei lor( a lucrurilor zgomotoase0 au devenit deranjante, unii din participanti preferand sa plece sau sa se retraga cat mai discret..

asta a aruncat o umbra de nemultumire asupra participantilor mai linistiti, si cu toate ca a fost prima dupa un an, sper sa nu fie si ultima participare...

Tinand cont de aceste dezbateri interesante si de faptul ca sunt un membru "insignifiant si umil" a carui perere nu conteaza imi voi scurta asa zisa incursiune de pe litoral cu o zii pt a fii prezent joi 14.07 pentru a-mi spune parerea :) >- ...nu de alta dar tin atat de mult la acest forum si la cei care sunt prezenti la intalniri pe orice conditii atmosferice incat nu pot sa stau deoparte sa vad cum se alege prafu' de intalniri X(

Edited by Alezz

Desi sunteti ce fel de membrii vreti sa fiti la urma urmei, terminati cu "insignifiant si umil". Este doar o aprindere de spirite inutila.

Incercam si eu sa mai destind atmosfera si asa tensionata, tu chiar crezi ca eu acel membru daca nu chiar singurul membru pe care il are DaewooClub.ro cu greutate se crede "insignifiant si umil" ??? =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...