steph Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 (edited) deci locul e super tare si oameni sunt de gasca chiar daca multi mi-ar putea fi parinti ( glumeam nu sunteti nici asa de batrani) si ar fi mare pacat sa dam cu piciorul acestui loc mai ales daca cineva a garantat pt. noi. si mie mi-a placut showul cu flacari dar din moment ce sunt ilegale si zgomotoase nu fac bine atunci cand sunt asociate cu imaginea daewooclub. si cum se gasesc multi reclamagii si mai ales cum oamenii vin in parc sa scape de gaze de esapament si zgomote lucrurile astea nu dau deloc bine. si mai ales turele in forta p`acolo sau muzica data tare (bine ca nu sunt manele ) so sper ca pe viitor o sa ne priveasca lumea ca pe o gasca unita cu woo`uri decat ca pe niste agitatori de spirite Edited July 8, 2005 by steph Link to comment
Mike1 Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Va spun la modul cel mai sincer ca sunt de acord cu NFS, Claz, Shenk si Satori in decizia pe care ei au luat-o. Adica este un lucru foarte grav ca munca si daruinta acestor oameni (si chiar exemplific: Admin+ Moderatori+ membrii activi cu notorietate si educatie - se stiu dansi care sunt) sa se duca pe apa sambetei si sa mai sufere si consecinte ale legii din cauza comportamentului iresponsabil al tertilor Prin urmare, desi eu sunt un membru mai nou si cu mai putine mesaje+ intalniri la activ si cunostinte tehnice, consider ca acest forum care este reprezentat si insufletit de catre cei ce se gasesc in descrierea din prima paranteza, ma reprezinta si imi produce o mare satisfactie faptul ca pot sa imi impartasesc ideile cu acesti oameni "de calitate". "> Sunt convins ca masurile adoptate de admin+ moderatori vor produce efectele scontate, iar pe 14 lucrurile vor reintra in nota general placuta a primei intalniri din noua locatie. Link to comment
zalmoxis Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Cred ca va trebuie o bataie buna!....Una peste alta asta e decizia unui intreg sir de discutii de pros and cons intre moderatori... Credeti-ma se puteau lua decizii mult mai naspa asta cu atentionarea scrisa e una de compromis...Si ce va spun eu acum celor care vreti sa continuati pe panta asta cu adrenalina si teribilism e ca daca vreti sa stati cu noi sunteti bineveniti insa trebuie sa fiti flexibili sa va dati dupa noi dupa civilizatie si maturitate dupa responsabilitati si bun simt caci VA AJUTA PE VOI !!!!.....Daca nu ne vreti asa NU MAI VENITI!!!.... ps/ In ceea ce priveste postu-rile sterse poate ar fi fost o idee sa le punem ca exemplu ASA NU!!Sau asa NU VA MAI FI !Sau uite ce copii eram sau nu stiu da' ..poate ar fi fost bine sa fi ramas... Link to comment
Maniaku Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Sunt de acord intru totul cu remix si cu zeul!!! si mie i-mi plac show-urile cu flacari si alte alea, dar inteleg ca aceste demonstratii fac rau forumului si comunitatii din care i-mi place sa cred ca fac parte si eu si din care mai fac parte oameni cu adevarat deosebiti si pe care ii stimez in mod deosebit(se stiu ei care sunt) si cu care ma relaxez cu adevarat si i-mi incarc bateriile pt. inca o saptamana!!! Sunt oameni cu care timpul trece mai repede decat de obicei si mai frumos, tocmai de aceea plec tot timpul cu inima grea de la intalniri pt. ca nu mai pot fi cu oamenii cu care ma simt bine care usor usor mi-au devenit prieteni si pt. care as pleca pana in capatul celalalt al tari la 2 noaptea daca ar avea nevoie de mine si aici ma refer la acei cativa nebuni frumosi care ma suporta pana spre orele 02:00 de fiecare data!!! Eu zic sa pastram aceste mesaje intr-o sectiune separata, dar cum am inteles ca parea noastra nu prea conteaza ma opresc aici! Ne vedem sapt viitoare "> Link to comment
ileana Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 (edited) sau eu sunt obosita si nu mai vad bine (ca era aproape 3 cand am ajuns acasa), sau sunteti voi- membrilor care suferiti de mania persecutiei...unde scrie si cine-a zis ca pararea noastra nu conteaza?!..nici un admin, moderator sau cum s-or mai chema cei care vegheaza site-ul, nu a sustinut asta Edited July 8, 2005 by ileana Link to comment
andreib Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 1. Nu incercati sa dati in mania victimizarii 2. Nu cred ca este normal ca pe un forum sa se promoveze ideea masinii cu flacari pe esapament, cu atat mai putin pe forumul nostru. Este o copilarie, cu potential foarte periculos (daca tiar face cineva asa ceva in trafic nu ti-ar veni sa-l omori?). Nu au ce cauta aruncatoare de flacari pe un forum cu problematica auto (cautati un forum cu/despre terorism...how to..., eventual postati si despre cum se face o masina bomba pe roti ). 3. Este perfect normal sa se pastreze anumite reguli, atata timp cat cineva si-a pus ciuvantul pentru existenta forumului/intalnirilor. Link to comment
Ndi Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 [...]tot acest iures nu mai era necesar daca se lua atitudine de la prima intilnire! [...] <{POST_SNAPBACK}> Nu era nevoie de "masuri" ci de o simpla vorba. N-am stiut nici ca si-a pus cineva pielea pentru loc, nici ca e politia prin zona (credeti ca m-am tacanit?). Nu sunt vreun veteran al forumului, nu stiu nici la intalnire care sunt moderatorii, fondatorii, organizatorii, etc. Nu m-am dat in spectacol de jmecher ce sunt. Am venit la intalnire pe 4 roti, nu pe 2, si nu m-am apucat sa incing atmosfera. Voi ati venit in grupuri de 20 sa-i "dau frate", ca vreti poze, ca har ca mar. Am presupus ca stiti ce faceti, ca ati ales locul destul de retras, etc. Ar fi trebuit sa judec cu mintea mea, nu cu a voastra. Greseala mea. Oricum, daca nu e clar, show's over. Cel putin din punctul meu de vedere. P.S. Intoarcerile si scartaitul nu era de show, incercam sa racesc un tampon de la evacuare, daca este cineva care nu stie. M-am invartit in cercuri pentru ca nu voiam sa ies din parcare cu 80/h, fiind o zona pietonala. Link to comment
laurentziu83 Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 (edited) Sunt de acord cu cei ce au impus aceasta regula si voi face tot ce pot (mai nimic, totusi ) sa fie respectata. Intalnirile reprezinta un prilej de destindere intre oameni cu pasiuni comune. Eu cat sunt in iasi stiu clar ce program am intr-o anumita zi din saptamana la o anumita ora si imi pare sincer rau cand o ratez din diferite motive. Pentru noi reprezinta o pasiune. Va dati seama cum ma simt eu cand ma duc la intalnire si ascult diverse idei auto sau tertipuri de evitat radare, etc,etc si dupa aceea ma intorc in camin si aud pe vreunul: iote ce telefon mi-am luat, are polifonice de nuscare, camera etc a costat S"> sau mi-am luat calculator de nustiucare, in general nu vorbesc aia de altceva ; n-ai 10mii sa-mi imprumuti pana maine sa-mi iau o paine? eu unul raman pe burta de ras si ma simt superior in fata lor. Acu sa nu ma luati de tradator ca ma duc si pe la concurenta, da asta e, trebuie sa-mi fac placerile. Acum un an am deschis un topic de organizare a intalnirilor in iasi; primul raspuns a venit dupa vreo 3 saptamani, asta este, suntem putini. Prima intalnire s-a organizat de-abia pe la jumatatea lunii octombrie, cu 4 membri. Apoi s-au mai tinut sporadic odata la 2-3 saptamani. La un moment dat s-au sistat intalnirile si topic-ul a fost sters. erau deja vreo 5 pagini. munca mea si a celor ce au participat la intalniri s-a dus naibii? Din cauza asta. anul asta nu stiu daca am avut 2 intalniri facute. Asa ca sunt total de acord cu masura asta, intrucat ma afecteaza si pe mine. @steph: vezi ca mai sunt si manelisti printre noi. fara numar Edited July 8, 2005 by laurentziu83 Link to comment
FLEX Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Eh, gata, sa speram ca vom trece cu bine peste intimplare. @Ndi: stai linistit, esti ultimul a fi blamat pentru cestiune, a fost un scurtcircuit de comunicare. @all: AVETI GRIJA CE VA DORITI, CA S-AR PUTEA SA SE IMPLINEASCA PS: sa inteleg ca nu v-a placut cocoasa mea? hehe, plimb camila prin desert Link to comment
BogdanG Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Oricum FLEX trebuie sa recunosc ca ai fost la inaltime sau ma rog oricum la inaltimea lui NFS sau chiar peste ...cu "cocoasa" evident In legatura cu cele intimplate nu pot sa spun decit ca a fost o eroare de comunicare dar s-a remediat ,oricum m-am simtit SUPER ca de obicei mai ales dupa ora 22.00 cum zicea si ALEZZ ... Link to comment
VIPER Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Da e normal sa nu se inteleaga pentru ca nimeni nu citeste cu atentie ce scrie celalalt si tind sa cred ca moderatorii cu atat mai putina atentie dau mesajelor scrise de membri. <{POST_SNAPBACK}> Ai sa fi foarte surprins sa afli ca citim aproape tot ce se scrie! Mai mult, eu cel putin, inainte sa raspund, citesc, daca e cazul, toata discutia cap-coada... Si asta mananca extrem de mult timp... Nu vreau/vrem statuie pentru asta, dar nici sa fim comparati cu niste dictatori... Link to comment
steph Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 da ia spuneti-mi si mie ce s-a intamplat dupa ora 22 ce am pierdut? Link to comment
gxg Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 (edited) da spuneti ca sa stie si lumea ce sa nu faca .din discutia de pana acum am inteles ca cineva si-s montat flacari si a le-a folosit fara sa tine cont de vreo limita..a mai fost si altceva? Later edit...: Scuze..sarisem peste mesajul lui Ndi...acum am aflat. Edited July 8, 2005 by gxg Link to comment
BogdanG Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 da ia spuneti-mi si mie ce s-a intamplat dupa ora 22 ce am pierdut? <{POST_SNAPBACK}> Pai ai pierdut "caterinca" de calitate a TITANULUI OBI ,discutia LOGAN vs ORICE intre Maniaku si compania ,nefunctionarea lampi ceata spate la SantaFe care a dus la o caterinca totala dar NFS a ramas imun la "rautatile" noastre ,ce sa zic a fost super ,comentari de genu` REXTON consuma 5% daca o conduce ALEZZ Link to comment
Ndi Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 gxg: Nu a fost vorba de ignorarea limitelor, ci de faptul ca limita era intr-un tufis (natura, deh) si eu n-am observat. N-am pe cine sa arunc vina, era responsabilitatea mea si o accept. Diferenta se ascunde intre iresponsabilitate si greseala. Nu se va mai repeta, garantez. FLEX: multumesc pentru intelegere si votul de incredere. Link to comment
gxg Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 nu am vrut sa acuz pe nimeni...si oricum iti dau dreptate: a fost o greseala. Desi n-am fost acolo sunt de acord ca nu a fost doar greseala ta mai ales ca nu au fost 2-3 insi care te-au rugat sa faci putina atmosfera ci 20 dupa cum spui tu. si ma bucur ca moderatorii,adminii and co nu au aratat cu degetul un om ci au "acuzat"(nu cred ca cel mai potrivit cuvant) intregul colectiv. P.S. imi dau si eu cu parerea pt ca nu sunt in masura sa fac altceva deoarece nu am fost prezent si nu stiu exact toata situatie asa ca va rog sa nu dati cu biciul P.S.S: am observat ca "nu am fost prezent " a devenit un laitmotiv in mesajul meu Link to comment
steph Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 adica a luat foc vreun boschet p`acolo? Link to comment
BogdanG Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Stai linistit Steph ca nu a luat foc nimic ,oricum avea Viper instinctorul la el Link to comment
Shenck Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 NDI ca NID, a gresit, am inteles , nu i-a spus nimeni ci din contra a fost intaritat , a promis ca nu se mai repeta, e OK. "Celelalte flacari" au fost rugate insa sa inceteze de citva ori. Problema grava o costituie insa aplaudacii Link to comment
laurentziu83 Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 @all: AVETI GRIJA CE VA DORITI, CA S-AR PUTEA SA SE IMPLINEASCA Boss, la ce te-ai referit? ca eu am cam multe dorinte ce trebuie indeplinite. Link to comment
VIPER Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Ca veni vorba de "instinctor", ala mare e pe balcon acum, m-am facut cuminte si mi-am luat unul mai mic, de 1kg. Buba e ca eram jos, in vechea parcare... Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Prin urmare, putem considera subiectul stins si sa vorbim de ale noastre? Ha? Link to comment
sprite Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Prin urmare, putem considera subiectul stins si sa vorbim de ale noastre? Ha? Bagă nene, că de-abia aştept! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Asaaaaa... Sa vad cum o pacalesc pe nevasta-mea sa plece fara mine joi la mare, ca sint curios la care mai merg stopurile de ceata, cum e productia de rulote, oglinzi cu loganuri s.a.m.d. Link to comment
Recommended Posts