Obi_wan_Kenobi Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 (edited) Eheeee, altcineva era in discutiune! Edited July 8, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
Maniaku Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 H3h3h3 uite ca a aparut si acel "cineva", intrebarea e aceeasi-cumperi??? Link to comment
claz Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 H3h3h3 (...) Asta e o formula chimica? Sper ca nu ai vrut sa zici "Hehehe", ca ar fi limbaj IRC si asta se sanctioneaza. Ai 80% pana acum si incrementul e de 20% Link to comment
Senna Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 (edited) Se stia ca vor fi flame-uri si nimeni nu i-a tras de maneca pe NDI si Peste sa anuleze reprezentatia. Apoi s-a gandit la rece si s-a hotarat ca "n-a fost bine". De ce s-au sters thread-urile? Doar nu postam in vant pe forum, era firesc sa se materializeze planurile. Cum ar fi trebuit sa fie, un singur flame de masina si gata? Efectul obtinut a fost magnific pt mine si alti membri. E mai bine sa prevenim, in cazul de fatza era iminent; daca s-a intamplat atunci nu mai putem decat sa avem grija sa nu se mai intample, mai ales ca unicatul e mai apreciat decat notoriul Edited July 8, 2005 by Senna Link to comment
NFS Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Nu se stia ca vor fi flame-uri (banuiesc ca zici de flacari, da?). Nu suntem fiii mamei Omida. Nu s-a bagat nimeni pt ca am sperat ca se potolesc singuri dupa o mica demonstratie. De ce s-au sters threadurile am mai explicat. Descurajare. Consider ca s-au scris destule pagini pe tema asta... cine a vrut sa inteleaga, a inteles pina acum. Link to comment
Vlad Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 din pacate de cand muncesc la noul meu loc de munca apuc mai rar intalnirile si cand vin stau putin... sunt luat la "ranga" de Alezz si Maniaku.... dar chiar nu pot sa cred ca a fost atat de rau ce s-a intamplat joi...pai m-a inlocuit cu zgomotul NDI ca dupa cum zicea Alezzz stie cand sunt la intalnire ca se aude gura mea de la o posta... Si oricum ar trebui luat in vedere un contract cu o firma de salubritate pt. ca mai nou cand ajung la intalniri nu mai am loc sa parchez masina de atatea coji de seminte... MIss me? Link to comment
Shenck Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Treaba e terminata! Vom tine in continuare intilnirile pina la urmtorul show. Daca va exista, intilnirile DWC nu vor mai exista! Daca le vreti, aveti grija la toate aceste aspecte, de cum va comportati si de cel de linga voi. Nimeni nu poate sa stea si sa spuna ce e bine ce nu e bine. E de datoria tuturor celor care doresc sa participe sa indrume si sa anihileze orice tentativa menita sa prejudicieze in orice fel DWC. Mesajele de pe forum cu privire la TOT ce e ilegal vor fi sterse. Urmatorele mesaje in aceiasi maniera vor fi panalizate. PesteImputit s-a ales cu o suspendare de 9 zile. Spre deosebire de NDI a gasit ca e de lauda ca a reusit sa stirneasca aceste probleme. In rest nu au fost aplicate alte masuri. Link to comment
FLEX Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Pentru nemultumiri diverse, aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=4928 Link to comment
Satori Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Se stia ca vor fi flame-uri si nimeni nu i-a tras de maneca pe NDI si Peste sa anuleze reprezentatia. Apoi s-a gandit la rece si s-a hotarat ca "n-a fost bine". De ce s-au sters thread-urile? Doar nu postam in vant pe forum, era firesc sa se materializeze planurile. Cum ar fi trebuit sa fie, un singur flame de masina si gata? Materializati-le oriunde, dar nu la intalnire. Mi-ar face chiar placere sa ma depaseasca un Cielo pe A2 in drum inspre mare (mai mult pentru ca asta ar insemna ca ma duc la mare, recunosc ) ) Senna, apropo, ceea ce ai facut tu cu motorul lui Ticolino este incalificabil de prostesc. Sper ca nu iti sta in fire asa ceva, ca nu te caracterizeaza, si mi-as dori sa nu se mai intample. Totusi, la urma urmei, fa ce vrei, dar nu la intalniri. Link to comment
Kali Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Topicul acesta imi aminteste de altele, dar din domeniul celor 2 roti... Si acolo, ca si aici, astfel de manifestari - sa le zicem asa - sunt penalizate. Imi pare rau ca ma bag asa, in seama, dar si eu sunt "pro" activitati placute si reconfortante. "Cojones" nu-mi place sa vad pe strada. In plus, pt cine nu stie, nu-i creste p*tza daca da dovezi de nemilozitate si vanjoshism automobilistic. I rest my case... Link to comment
claz Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 (...) daca da dovezi de nemilozitate si vanjoshism automobilistic. Extrapoland, se transforma in rebelism in cazul 2 roti "> Link to comment
Kali Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Extrapoland, se transforma in rebelism in cazul 2 roti "> <{POST_SNAPBACK}> se transforma in "tembelism"... pt ca numai un tembel isi pune viata in pericol. Dar, deh!, hormonu' bate neuronu'.... Link to comment
Gica Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Pana la urma, ce facem ? ? Ne mai vedem joia asta sau dupa tot razboiul care s-a mutat pe toicul nemultumitilor e totul compromis ? ? Ce parere aveti ? Nu de alta, dar sa stiu si eu ce program sa imi fac pentru joi ... Bafta ! PS. Sper sa se ingroape odata securea aia de care vorbea cineva pe-aici... Link to comment
zalmoxis Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Eu unul vin !....Da' sa dea draq sa mai prind pe careva cu fitze si flacari pe esapament ca "il ard"....Si se va vorbi in soapta !!... Link to comment
VIPER Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Io ma voi alatura familiei proprii... Link to comment
tatabobu Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 (edited) In principiu vin si eu..sa nu-l las (iar) pe NFS singurul cu alta marca de masina coreeana. Edited July 11, 2005 by tatabobu Link to comment
ileana Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 cu fitze si flacari pe esapament ca "il ard"... cu fitele o rezolv...cu flacarile sa vad ce fac..tu ia scăpăriciu' la tine Link to comment
VIPER Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Sau poate vin, ca sunt unii pe aici care vor sa-mi zica cate ceva in fata. Stiu ei care. Link to comment
ovidiuc Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Deci nu va fi nici un show.Cine vrea show sa se uite la tv. Link to comment
BogdanG Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 S-ar putea sa ratez intilnirea de joi din motive tehnice (sunt cu masina desfacuta ,se face implant de motor turbo + intercooler pe care nu l-am gasit inca dar caut ) poate sta cineva pe linga mine adica la Pta Chibrit si ma ia . Link to comment
steph Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 eu 2 saptamani chiulesc motivat pe motive de admitere Link to comment
gxg Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 cat de repede se poate ajunge din baneasa la locul intalnirii...intreb si eu ca peste 2 saptamani voi fi in bucuresti si poate trec si eu pe la intalnire daca e aproape... Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 (edited) E destul de mers din Aviatiei ca sunt cam opuse zonele pe harta orasului, dar nu vreau sa te sperii asa ca ... Se ajunge repede, nu ti fa probleme! Edited July 11, 2005 by Zmeul cel rau Link to comment
Recommended Posts