BogdanG Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Pai din cite stiu eu suntem citiva cu tractoare pe aici ,adica NFS,ARP si eu Link to comment
sprite Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 ...sper să vă găsesc şi după unşpe', da? Şi, dacă se poate, veseli şi cu meclele întregi! ...presimt că pe lângă seminţe veţi face risipă şi de discuţii... Deci, da? Link to comment
Leutzu Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Las ca maine daca ploua poate ii rugam pe baietii cu flacari sa dea putin drumu la ele sa alunge norii Link to comment
remix Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 sa alunge norii si sa cheme "ghioceii" Link to comment
Rapiduletul Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 (edited) Poate-mi transmite si mie cineva care ajunge astazi sigur la intalnire un numar de telefon, ca poate iar nu nimeresc ... Si apropo de suntem citiva cu tractoare pe aici ,adica NFS,ARP si eu si eu tot cu "leutzul" am sa vin Edited July 14, 2005 by Rapiduletul Link to comment
BogdanG Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 (edited) Am vazut ca ai reusit sa ajungi rapiduletule . Sper ca data viitoare sa vina si colegii aruncatori de flacari desi cred ca s-au suparat dupa toata discutia ... Oricum le-a luat Leutzu locul cu "alarma lui fermecata " Edited July 15, 2005 by BogdanG Link to comment
ticodriver Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 As fi vrut si eu aseara sa debutez la intalniri, sa-mi trag si autocolant, da am stat acasa sa astept aproape 3 ore depanatorii la masina de spalat. Link to comment
ovidiuc Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Intalnirea de aseara:model de intalnire.Lume buna si negalagioasa,venita si de pe alte meleaguri(Body) si bineinteles prietena noastra Kali.Cand am ajuns eu pe la 20.30 parcarea plina si o liniste constructiva.Imi sare in ochi noul Ww al lui BogdanG care era parcat startegic langa Hsf(de sa nu se molipseasca de matizita) si care bineinteles era udat la greu cu suce si seminte.Trec,salut toata lumea,notez absentele(data viitoare va dau in gat,se stiu ei) si ma pun pe discutii.Hop vine si Alezz direct de pe litoral si bronzat.Consumul facut de el aseara la cald era peste 5 % dar se revizuieste azi si sigur ajunge la 4.5 %(asta pentru ca a trecut pe langa radar numai cu 175,daca trecea cu 190 consumul se ducea spre 3.9 %).Baietii au luat in primire partea feminina prezenta la intalnire si i-au calarit al ei Tico si au ajuns la concluzia ca e o masina excelent intretinuta.Steph,in drumul spre facultate a trcut pe la noi.A primit 10 l de benzina in urma rezultatelor la bac.Poate mai mult dupa admitere.Am admirat focul de artificii,cred ca in onoarea nostra sau mai degraba de ziua Frantei.Cine a plecat cu scartituri si clacsoane va primi warn .Am plecat pe la 23.30 lasand lume inca acolo dar de unii mai si munceste. Link to comment
Satori Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Radio EramInVan: De ce nu are Tico placute de frana pe spate? partea feminina rspunde:Pentru ca nu e 4X4, normal. Pe Steph il las sa se dea singur de gol. Link to comment
NFS Posted July 15, 2005 Author Share Posted July 15, 2005 Din categoria ASA DA! A fost o intalnire pasnica, fara absolut nici o problema. Deci se poate. Kali ne-a facut surpriza si a aparut cu Ol'citu' si cu picioru-n mina. Rapiduletu' hop si el pt prima oara (marfa stinky pad-urile alea ), ne-am bucurat sa-l revedem ("dupa ani si ani... ne vom intoarce") pe SP67 - sincer, traiam cu impresia ca nu ti-a placut de noi, acu ne-am linistit. Aaa... tot la aparitii inedite am putea-o trece si pe CrisTNA cea cu ticolezul cu nasul julit. Si Body ne-a onorat cu prezenta "> si cu semnalizatoarele cele shukare de pe noul lui Kalos. In rest, obisnuitii si impatimitii intalnirilor de la miezul noptii. Ca de obicei am cautat samantza norocoasa prin citeva pungi de seminte. N-am gasit-o. Da' nu ne lasam pina n-o gasim! Intre doua seminte, ne-am udat gatlejul cu Pipi de extraterestru de regiune superior din productia de vara a maestrului Shenck. De culoarea markerului! Eh, ar mai fi de povestit, da' va las placerea sa-mi cititi memoriile. Link to comment
body Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Bai nenica , chiar ca aseara a fost ok , da' din pacate eu nu pot sta mai mult de 10.30 ca mai am de facut circa o ora jumatate pe drum !Culmea ieri , nici la dus nici la intors ( pe DN1 Pl -Buc ) nici urma de radare ! I-or fi luat inundatiile ? Sper sa mai vin ! Bafta Link to comment
NFS Posted July 15, 2005 Author Share Posted July 15, 2005 Bai nenica , chiar ca aseara a fost ok , ... Nu nenica, IN GENERAL e ok. Doar uneori mai calcam strimb! Link to comment
aztec Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Intre doua seminte, ne-am udat gatlejul cu Pipi de extraterestru de regiune superior din productia de vara a maestrului Shenck. De culoarea markerului! Eh, ar mai fi de povestit, da' va las placerea sa-mi cititi memoriile. <{POST_SNAPBACK}> eu daca am plecat mai devreme, ramasesem cu convingerea ca ala e antigel... nice intanlire, pacat ca trenul a venit devreme..si a trebuit sa fug la gara Link to comment
steph Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 (edited) Pe Steph il las sa se dea singur de gol. <{POST_SNAPBACK}> cu ce sa ma dau de gol ??? ovidiuc> Steph,in drumul spre facultate a trcut pe la noi.A primit 10 l de benzina in urma rezultatelor la bac.Poate mai mult dupa admitere. nu steph si-a pus 8.2 litrii de benzina din banii de pe casetofonu vandut unui coleg de pe forum chiar e frumos seara pe racoare ... p.s. ovidiuc ... eu nu te stiu pe tine ... defapt nu va stiu pe multi dintre voi Edited July 15, 2005 by steph Link to comment
remix Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 In lipsa cronicarului suntem nevoiti fiecare sa ne dam cu perspectiva pentru a suplini prezenta sa carismatica. Hai sa ma produc si eu cu o viziune proprie chiar daca ne simtim cu totii nevoiti sa recunoastem ca fie ele puse cap la cap cornicutele noastre nu vor putea egala una a cavalerului gedaimah?. Eu am ajuns cam tot inspre ora 20:30. Era deja foarte multa lume. Am apreciat in mod special prezenta din ce in ce mai numeroasa ca Ticozaurilor reprezentati ieri chiar si printr-o posesoare. Intr-adevar o masina foarte frumos intretinuta, cu atenuta de GPS ca pe seria 7 adaptata la seria 0.8. Am salutat cat am putut si nu am putut sa nu observ cele doua poluri create de data aceasta. Un lucru bun daca pana acum erau mai multe bisericute acum am vazut clar doua poluri, unu intre HSF si Golf4Variant si altul intre Ticozauri. Ca si colegii mei am remarcat cu oarecare scepticism noua achizitie a lui BogdanG, cel care a ramas fidel marcii dar si modelului, un Golf4 Variant cu un portbagaj cel putin comparabil cu al Hyundai-ului asa ca toti si-au varsat semintele si sucurile in el. Ca niciodata foarte multe absente si foarte multi intarziati. Nu-i vom nominaliza. Cum noi nu ne putem abtine de la a analiza pe toate partile o noua membra, adica o noua masina, va rog, am luat-o pe a Cristinei la puricat. Am descoperit un radio cu toane imbracat intr-un SL de toata frumusetea. Si nu ne-am multumit doar cu interiorul, exteriorul si o scurta privire la motor asa ca am rugat proprietara sa ne ia o tura. Ne-ul asta se refera la mine si inca doi colegi care se vor nominaliza singuri, daca doresc. Si am facut o tura si am ramas placut surprinsi de o masina foarte inchegata care nu avea nici un zgomot deranjant la rularea prin teren accidentat. Am devenit invidios in mod instantaneu si mi-am promis c-o duc si eu pe bestia mea la bucsarit si amortizorit. Dupa aceasta plimbare cei doi au luat-o pe proprietara la o discutie intima pe teme automobilistice si au frecat-o pe toate partile scotand din ea toate detaliile posibile pana cand au gasit ceva sa le satisfaca pofta de senzational. Pe masura ca orele au inaintat in "varsta" randurile s-au mai subtiat. Cele doua poluri s-au facut unu mare care a inceput sa se micsoreze si el incet incet. Discutiile au fost diverse si foarte incitante pana cand a plecat zeul. Aici totul s-a naruit. Nu stim cat de mult a sughitat el acolo unde s-a dus dar unii au avut ganduri de "lauda" la adresa ploii lasate in urma. Drept urmare... ne-am aciuit in gangul cunoscut si am ajuns la concluzia ca ce poate face o masina de jdemii de euro (SantaFe) poate face si un tico de 2-3 mii de euro si anume sa coboare si sa urce treptele ce duc in gang. BogdanG ne-a mai povestit despre turboreactorul ce se instaleaza pe Golf-ul sau cel batran si cu totii asteptam sa vedem minunea. Spre ora 1:00 am ajuns cu totii la concluzia ca ar fi o idee buna sa mergem si acasa. La ora 1:11 eu ieseam din parcare ca la ora 1:28 sa ma aflu in casa si sa descopar cu uimire ca forumul dormea. Am zis sa fac si eu acelasi lucru si cam asta a fost. Predau acum stafeta unei alte perspective... Link to comment
Mike1 Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 (edited) E... lasa ca o sa ne cunoastem cu toti (cei care desi suntem activi de ceva vreme pe forum) daca o sa venim mai des la intalniri. Eu ,spre exemplu (negativ), n-am ajuns aseara pt ca am plecat tarziu de la serviciu si a trebuit sa-i dau de cap masinii (a se vedea topicul celalalt ) Oricum, sper ca joia viitoare sa pot ajunge! Da, asa este Remix, forumul se odihnea pe la 12.30 azi noapte Edited July 15, 2005 by Mike1 Link to comment
ovidiuc Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 p.s. ovidiuc ... eu nu te stiu pe tine ... defapt nu va stiu pe multi dintre voi <{POST_SNAPBACK}> Steph cate odata nici eu nu ma recunosc . Data viitoare ne prezentam Link to comment
FLEX Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Si cum se-ntimpla-n tenis, unii au incercat sa vinda castraveti gradinarului Foarte relaxanta atmosfera, intr-adevar, sa ramina tot asa. Link to comment
NFS Posted July 15, 2005 Author Share Posted July 15, 2005 Hihihi, n-am stiut ca esti avizat... data viitoare o prindem cu suruburi, mersi de sfat! Link to comment
Shenck Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Da gradinarului i-a placut ca a dat si sfaturi de prindere Link to comment
Kali Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Eu nu m-am lasat si m-am dus la ciorbitza aia de burta care a plans de fericire cand s-a vazut in sfarsit, fata in lingura cu mine Am bagat-o iute la ghiozdan si i l-am oferit spre companie pe prietenul ei de-o viata, pe cascavalul pane cu ciuperci la gratar. Buna combinatie. Mai ales cu semintele ingerate anterior M-am simtit minunat, ca de obicei cand ma vad cu voi! PS: Ati vazut? Am crescut! Pot si eu sa... Link to comment
dann Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Radio EramInVan: De ce nu are Tico placute de frana pe spate? rspunde: Pentru ca nu e 4X4, normal. <{POST_SNAPBACK}> domnu satori, daca o mai iei la misto pe sor-mea, ne suparam. sperii fata, nu e frumos. data viitoare, poate mai aduc o prezenta feminina. la fel de interesanta... Link to comment
Maryusrow Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Am citit cu atentie cam tot ce s-a scris mai sus si cu parere de rau remarc urmatoarele: -in data cand s-a facut showul cu flacarile toti spuneau(baga frate,ce marfa e ,ia sa vad si eu etc,etc dar binenteles cu mici exceptii) -toti pe forum au pareri impartite pe tema asta dar parerea mea este ca NU suntem de acord cu manifestarile teribiliste ,dar nici sa acuzam pe cei ca NDI sau PESTELE care au facut "ce li s-a cerut " pt ca fiecare venea sa vada "minunea" CONCLUZIE:Sunt de acord sa fie o intalnire civilizata DAR haideti va rog sa nu o transformam in INTALNIREA DE JOI A SAHISTILOR DIN CISMIGIU prin a acuza pe cei amintiti mai sus sau a ne comporta ca niste maicute de la manastire.NU este o intalnire de MANCAT SEMINTE ca asta se face in MAHALA.ESTE O INTALNIRE DE REZOLVAT PROBLEME AUTOMOBILISTICE,PROBLEME DE ZI CU ZI SAU EFECTIV DE INTALNIRE INTRE PRIETENI .Daca gresesc criticati-ma dar asta e parerea mea Link to comment
BogdanG Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Pai in primul rind nu suntem sahisti cismigiul e destul de departe si ne simtim bine in pielea noastra de oameni normali mancatori de seminte cu studii superioare > Problema de la intilnirea "problematica" nu mai trebuie adusa in discutie pt ca nu s-a intimplat nimik grav ,nu a fost nevoie nici de pompieri nici de salvare asa ca ... Unde erai tu la intilnire mare campion de sah ca eu nu te-am remarcat, poate facem o partida data viitoare PS> am vrut sa-ti zic mult mai multe dar las si pe colegi sahisti sa-si spuna cuvintul . Link to comment
Recommended Posts