Jump to content

Intalnire Joi 14.07 Ora 20.00 Sala Polivalenta

Recommended Posts

Deja dupa primul raspuns imi dau seama ca s-a inteles gresit.Cand am spus intalnirea "Sahistilor din Cismigiu" ma refeream la atmosfera de inmormantare care e acolo.In problema semintelor si eu am mancat seminte la intalnire :D dar repet pentru ultima oara RESPECT FORUMUL,RESPECT MEMBRII DAEWOO CLUB SI INTALNIRILE DE JOI dar hai sa ne intalnim si sa vorbim despre masinile noastre,problemele lor sau ale noastre si alte lucruri utile noua si sa nu facem din "mancatul semintelor" motivul principal al intalnirii

PS :Bogdan inainte sa vorbesti afla ca eu am fost la intalniri cand afara ningea de nu vedeai la 3 metri sau ploua cu galeata si nu am plecat acasa nici cand eram ud pana la piele :tongue:

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

domnu satori, daca o mai iei la misto pe sor-mea, ne suparam. sperii fata, nu e frumos.

data viitoare, poate mai aduc o prezenta feminina. la fel de interesanta...

easy, easy... era o gluma, stii pre bine, si cel mai mult a ras ea dupa ce i s-a explicat.

si oricum, ea ne-a speriat pe noi. :>

Rapiduletu' hop si el pt prima oara

Nu este prima oara !!! Este a doua ... :D .Ma bucur ca ti-au placut "lipiciurile", daca mai vrea cineva mai am destule.Dar oricum nu de asta am venit la intalnire, cum insinua cineva pe acolo :-? Multa lume buna, destui cunoscuti, dar si necunoscuti (pt mine, din pacate).Am admirat "calitatile" de necontestat ale lui "nenea Brusli" :) >- in lustruirea diverselor portiuni scapate de vopsitor, desi incepuse sa miroasa in parcare aproape la fel ca in parcul de la Gara de Nord :mrgreen: .Shenk ne imbia sa gustam din "substanta de contrast" in speranta ca ne vom colora de bucuria gusturilor regasite in recipient :D . Am observat ca nu sunt singurul "tractorist" de la intalnire, dar raman fidel "clubului" si in situatia in care imi voi lua vreodata avion.Din pacate nu am reusit sa rezist prea mult la intalnire, datorita "insuficientei alimentare" care-mi dadea tarcoale (am venit direct de la scarbici) si faptului ca am fost primul venit (18:15) si ma plictisisem ingrozitor pana sa apara lumea buna.Plecasem dar noroc cu Satori.Una peste alta m-am simtit bine in compania voastra, ca si prima data de altfel, si am sa revin cu placere de cate ori pot.

PS :Bogdan inainte sa vorbesti afla ca eu am fost la intalniri cand afara ningea de nu vedeai la 3 metri sau ploua cu galeata si nu am plecat acasa nici cand eram ud pana la piele :tongue:

Pai si eu stau pina se termina semintele adica 02.00 AM desi nu conteaza cit de mult stai ci cit de bine te simti ,mie deja mi-e dor de intilnire :D desi la cea de joia asta am plecat mai repede din motive "combinatorice" si se terminasera si semintele :) )

In legatura cu discutiile despre masini astea ne ocupa 50% din timp ,e adevarat ca nu se discuta predominant de probleme tehnice pt ca dupa cum zicea si Steph nu sunt iar cind apar se discuta .

Tu ai fost la ultima intilnire ? ca incerc sa te reperez si nu reusesc :scarpin:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...