emi2009 Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 Stiati ca exista?: Radar pe stalpi Unfortunately se exista si asa ceva prin Bucuresti. Ginite: -- la iesirea din pasajul Victoria spre Stefan cel Mare, te ia cum iesi ca dopul de sampanie din pasaj. -- La al 5-lea stalp de lumina de la Alba Iulia spre Unirea -- In dreptul magazinului Junior -- IN dreptul JUdecatorie Sectorului 3 (splai) Atat am "remarcat" momentan Sunt legate de dispecerat prin cablu optic Cica urmeaza si la iesirea din pasajul Unirea (vmax=50) si la Marasesti Camere video chioare: Sus pe Inter (asa ca faceti stanga de pe banda din stanga, nu de pe 3 ca zmecherii si nu intrati in intersectie cand nu aveti unde) Sus pe Magaziunul Unirea (asa ca dimineata atentie mare la cum va bagati in intersectie) Momentan...atat, completati si voi. Link to comment
NFS Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 Sunt doar camere video, sau si radar? Link to comment
danielson Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 Sunt doar camere video, sau si radar? Ce conteaza ? Atata timp cat respectzi regulile de circulatzie ? Link to comment
danielson Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 Da' cine a zis ca le respect? Bad for you Link to comment
dan_m Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 Ala de la iesirea din pasaj la Unirea ar fi cel mai criminal. Am iesit si cu 110 de acolo Link to comment
Shenck Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 deci se confirma http://forum.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=153 Link to comment
NFS Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 ... -- La al 5-lea stalp de lumina de la Alba Iulia spre Unirea... ... Cica urmeaza si la iesirea din pasajul Unirea ... Se pare ca s-au miscat repede !!! Am uitat despre ce pasaj a zis Emi aici, asa ca am crezut ca-i vorba de pasajul Unirii (confuzia mea), asa ca m-am uitat dupa camere video la iesirea din pasaj spre Universitate. Pe al 5-lea stilp de lumina (incepind sa numar dupa cei cu ornamente) exista o cutiutza suspecta, care NU EXISTA PE CEILALTI STILPI ! E o chestie cam de marimea si forma unei cutii de dischete (sau nitel mai mare), alba, si care are in partea care "priveste" spre strada un fel de plastic sau cauciuc translucid, numa' bun ca o eventuala camera de luat vederi sa filmeze prin el si in acelasi timp sa fie protejata de intemperii. Ma rog, nu-s sigur ca era o camera de luat vederi... dar ar putea fi. Big Brother's watching... naspa. Cu prima ocazie trec cu detectorul pe acolo... Link to comment
NFS Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Erata: Cred ca m-am inselat... am mai vazut cutiutze din alea si pe alti stilpi... mult prea multe... asa ca mai mult ca sigur nu-s camere (alea pe care le-am vazut eu). Mea culpa! Link to comment
brusli Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 nfs-ule...treci tu prin locurile scrise de emi2009 cu piuitoarea si vezi daca se confirma...daca e asa e aberant :? Link to comment
Shenck Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Am citit un articol despre detectoare bazate numai pe imagine care calculeaza viteza numai pe diferentza dintre 2 imagini luate succesiv. Daca o sa foloseasca d'astea antiradarul nu mai e util. Proiectul de stat l-am facut pe un domeniu asemnator (recunostere de imagine) si stiu ca e posibil sa faci asa ceva dpdv tehnic. Problema e ca nu o sa fie precise , pecizia creste o data cu rezolutia imaginii. Softul de prelucrare poate sa fie in centrala, deci camera poate sa fie fffff mica (exista modele comerciale (la noi costa cca 160$) cit unghia si groase de cca 1cm , rezlutia lor insa e prosta. Link to comment
sprite Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 @NFS: hai nene, zii-ne si noua, iti piuie masinaria pe la locurile mentionate, ori ba? Ca ne mananca si pe noi sa stim! Link to comment
NFS Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Momentan, piuitoarea e imprumutata ... Va anunt eu, stati linistiti! Link to comment
emi2009 Posted March 23, 2004 Author Share Posted March 23, 2004 Au confirmat astazi la radio KISS FM de existenta lor... Link to comment
emi2009 Posted March 23, 2004 Author Share Posted March 23, 2004 Hartuiala nu nesimtire Link to comment
NFS Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Vad ca circula si pe email anuntul respectiv, exact in aceeasi forma! Link to comment
emi2009 Posted March 23, 2004 Author Share Posted March 23, 2004 De acolo il am shi eu, dar sunt verificate... Link to comment
FLEX Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Mai oameni buni, hai sa n-o luam in tragic cu radarele astea ... viteza excesiva e principala cauza pentru producerea accidentelor mortale, asa ca orice mijloc pentru calmarea soferilor cu piciorul greu mi se pare bun, mai ales in orase/localitati. Problematic devinee in momentul cind vor monta dracii de-astea pe DN-uri, am auzit ca pe DN1 e in derulare un proiect amplu de "radarizare", ceea ce e nasol ... chiar si asa, o croaziera la 100km/h pe drumurile europene e absolut suficient pentru a circula confortabil si in siguranta ... Link to comment
VAXXi Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Nu sunt (neaparat) radare. La "Reflectii rutiere" a declarat sefu' politiei Bucuresti ca fac parte dintr-un proiect de fluidizare a traficului, fiind doar camere de luat vederi (fara partea de masurat viteza). Link to comment
Shenck Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Nu sunt (neaparat) radare. La "Reflectii rutiere" a declarat sefu' politiei Bucuresti ca fac parte dintr-un proiect de fluidizare a traficului, fiind doar camere de luat vederi (fara partea de masurat viteza). Vezi postul meu anterior. pe baza a 2 imagini se poate calcula viteza. Fluidizarea traficuluii... adica omu stie ca exista si nu se va mai baga... putzin probabil. Link to comment
emi2009 Posted March 24, 2004 Author Share Posted March 24, 2004 Radar(camera de luat vederi) Piata Rosetti Link to comment
Recommended Posts