CT_ZDB Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Incepand de ieri A2 e supravegheata sistemul a costat 10 mil de euro asa ca cei care plecati la CT daca va mananca talpa... Da detalii. Ieri, in drum spre C-ta nu am observat nimic suspect pe A2... doar lipsa radarelor Link to comment
sebian Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Au anuntat aseara la TV...dar nu au zis nimic de radare, ci doar de camere video, pentru monitorizarea traficului... Link to comment
Cumnatu Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 (edited) Aha, ai rezolvat-o, de la conducerea unui autovehicul cu numere expirate, la conducerea unui autovehicul cu numere false. Bun asa >- Cand ziceam ca am rezolvat-o insemna ca am dat niste telefoane, acum iti dai sema ca anu pot da detalii in acest sens. Edited May 19, 2006 by andreib Link to comment
Gica Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Camerele pe A2 cica ar fi doar la intersectii... stiti voi care, a zis azi la radio Link to comment
icet Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 (edited) Cam asa ceva si sunt doar de supraveghere trafic.Or sa urmeze si radarele fixe,dar mai e pana atunci ... Edited May 18, 2006 by osirus Link to comment
A.C_MATIZ Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Se pare ca banuielile mele se adeveresc legat de camerele de pe Magheru.Am auzit azi la radio cum ca traficul va fi supravegeat de la un dispecerat unic si ca vor fi montate camere in zonele cu probleme. Link to comment
icet Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Incepand de ieri A2 e supravegheata ... Cam cu incepere de pe 3 iunie va fi functional sistemul... Link to comment
A.C_MATIZ Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Astazi am vazut camere instalate pe Magheru.probabil ca in curand vor fi puse in functiune. Link to comment
A.C_MATIZ Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 ATENTIE!!!!!!!!!!INCEPAND CU 15 IUNIE RADARELE DIN CONSTANTA VOR FUNCTIONA NON-STOP SI VOR FI CAMUFLATE IN PANOURI PUBLICITARE SI PUBELE DE GUNOI. STIRILE PRO TV Link to comment
MethodRO Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 In Constanta vor fi instalate 3 camere! Data punerii lor in functiune nu se stie! Link to comment
Alinutz Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Am vazut si eu la stiri despre camerele situate in pubele si nu mai stiu pe unde ... ce pot sa zic decat nasol. Oricum, folie pe numere scrie pe noi. Si daca tot venii vorba de chestia asta, am vazut multe masini cu nr provizorii sau de leasing (si chiar numere normale) cu cate o cifra/litera stearsa de vopsea de pe numar. Prima data am zis ca s-a intamplat ceva, apoi am vazut ca nu a fost doar o coiencidenta ... a mai vazut cineva ? si are cineva o explicatie logica ? ca din cate am inteles, daca te prinde politia cu asa ceva iti iei amenda ... Link to comment
Tommy Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Oricum, folie pe numere scrie pe noi. Dosar Penal scrie pe voi. Link to comment
Alezz Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Am vazut si masini cu numerele sterse de tot asa ca nu ma mai mira nimic in tara asta . Link to comment
MethodRO Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Stati linistiti ca am sa va spun eu unde o sa fie amplasate camerele! Dar mai intai sa ajung acasa! Uns din camere va fi amplasate in Mamaia. Link to comment
Alezz Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Ma,poa sa isi bage radare si in c*r atata timp cat detectorul urla nu am nimic impotriva . Link to comment
Alinutz Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 @Alezz tie iti beepaie la radare fixe ? Link to comment
Tommy Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 La camere??? Da ce detector ai Alezu? Link to comment
mike.omega Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Stati linistiti ca am sa va spun eu unde o sa fie amplasate camerele! Dar mai intai sa ajung acasa! Uns din camere va fi amplasate in Mamaia. Luati de vedeti ce umbla pe mail Link to comment
dreaQ Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 O intrebare: daca "din greseala" te urci pe bordura si le darami sandramaua platesti aparatura? Le dai asigurarea? Sau daca in urma unui accident (doamne fereste)... Link to comment
Alinutz Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 > si eu ma gandeam ca trebuie sa fie pazite ceva, ca vin ciocolatii si le sutesc imediat ... Link to comment
MethodRO Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Locatia Radarelor fixe din CTA: univ. Andrei Saguna...Posta Mare(bld TOMIS)... Spalatoria TROMPY(Clubul CRUSH)... Bld. MAMAIA(Universitatate) pizzeria LaScoica! In cele din urma s-a hotarat montarea a 4 camere RADAR! Link to comment
Mircea Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 A inceput fenomenul si in centrul Bucurestiului. Ce bine! Ma saturasem de smecheri care fac la dreapta din banda 3 si la stanga din banda 1! Link to comment
tolin Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Se muta in Bv astia. Ieri, un B a tras brusc dreapta intr-o benzinarie de pe banda 3, la vreo 20m de la plecarea dintr-un stop. Evident, fara semnalizare sau alte semne prealabile. Cred ca-l astepta ma-sa acolo, ca toata lumea ii transmitea o grabnica revedere. Link to comment
VAXXi Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Le-au dat si p-alea de pe Magheru: una imediat dupa Romana, una la Patria si una la Dalles, plus una rotativa de care n-au zis nimic. Link to comment
ticodriver Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Deci sa inteleg ca ieri s-au dat in folosinta cele de pe Magheru!? Ca nu stiam de ce imi rage intr-un detectorul ieri pe acolo Link to comment
Recommended Posts