sprite Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 ...vazut aseara: Pasajul Unirii, iesirea inspre Cantemir: pe tavan, o cutie gri, curata (=> noua!) da' cam mare... aprox. 30cm/30 si inalta de vreo 10! Am trecut pe sub ea cu vreo 70, da' ma mai uit odata in seara asta! Link to comment
ovidiuc Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Sa speram ca nu incep sa ne curga amenzile pa acasa ca daca e asa merg cu bicicleta. Link to comment
sprite Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 ...vazut aseara: Pasajul Unirii, iesirea inspre Cantemir: pe tavan, o cutie gri, curata (=> noua!) da' cam mare... ...Bai, nu m-am tampit! Dar aseara nu mai era... :?: :?: Link to comment
Shenck Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 La tinretului a fos dar a stat doar 2 zile. Ori isi dau sema ca nu e vad bun ori n-au suficiente si le plimba prin Bucuresti Link to comment
NFS Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 ...Bai, nu m-am tampit! Dar aseara nu mai era... :?: :?: sigur n-aveai o musca pe parbriz? Link to comment
zalmoxis Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 ..acum asa ca sa fiu si eu al draq ..ptr NFS ...nu faci tu o rubricxa la cafenea cu INSECTAR !?...Asta ptr. mustele tale !!! )))))K sa vezi si tu cum e !!!..... Link to comment
Lucman Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Pe al 5-lea stilp de lumina (incepind sa numar dupa cei cu ornamente) exista o cutiutza suspecta, care NU EXISTA PE CEILALTI STILPI ! E o chestie cam de marimea si forma unei cutii de dischete (sau nitel mai mare), alba, si care are in partea care "priveste" spre strada un fel de plastic sau cauciuc translucid, numa' bun ca o eventuala camera de luat vederi sa filmeze prin el si in acelasi timp sa fie protejata de intemperii. Ma rog, nu-s sigur ca era o camera de luat vederi... dar ar putea fi Ca sa zic asa, multe dintre ele sunt simple antenutze GSM Link to comment
VIPER Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Unul vazut din fata: http://www.autoshow.ro/forum/viewthread.ph...2912&pid=102932 Si din spate: http://www.autoshow.ro/forum/viewthread.ph...2912&pid=102933 Link to comment
iuzar Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Hai sa nu o mai dam in povestiri nemuritoare. Multe dintre cutiutele alea, inclusiv cele din pozele de mai sus sunt microcelule GSM puse special in zonele cu trafic rutier intens pt cei ce vorbesc la mobil in mers. asa ca...Luc avea dreptate Link to comment
Shenck Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Multe , dar insemna ca exista si radare. Link to comment
iuzar Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 pentru asta nu bag mina in foc dar cele din fotografii sunt sigur microcelule GSM (iuzar stie ) Link to comment
Shenck Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Poate ar fi util un tipic nou : Radare - Locatie Link to comment
ovidiuc Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Mai nenea Iuzar ce stii mata si noi nu? Link to comment
iuzar Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Nenea, eu este pe meserie nu, pe bune, eu lucrez la $^%(*%# si sunt ale noastre Link to comment
ovidiuc Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Nu fara nume please,ca ie reclama si le luam banii :noo: Link to comment
iuzar Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Pai e fara nume, bre! :smoking: Link to comment
NFS Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Aseara, vreme misto si caldutz afara, am avut chef sa ma plimb cu masina pe la 11 noaptea... drum liber... asa ca am luat-o pe strazi de nebun... am ajuns pina prin Salajan... unde m-a tras un politai pe dreapta "Agent Tuzgureanu... actele la control"... s-a uitat la numere (mi se pare normal ) apoi m-a intrebat daca am machit ceva... nici vorba... asa ca mi-a urat o seara placuta si m-am carat. La intoarcere am luat-o pe bd. Alba Iulia... venind dinspre pta Alba Iulia spre Unirii... am vazut si minunea de pe stilp... ce m-a mirat a fost ca desi era pe partea dreapta in directia mea de mers... chestia aia alba era indreptata sa-i ia pe aia de pe sensul alalalt. Dar ati zis ca nu-s radare ci antene... ok... nu va contrazic ca n-am avut detectorul la mine. Da' maine promit sa trec p-acolo cu el in functiune! Scuze... aberez si eu nitel... e aproape 2 noaptea si n-am somn. Link to comment
iuzar Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 NFS-ule, chiar daca ai detectorul la tine s-ar putea sa-ti urle pt ca sunt microcelule GSM si emit si ele. Nu stiu daca detectorul tau "miroase" banda de 900 Mhz Link to comment
NFS Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Care va sa zica: am trecut in seara asta cu detectorul pe linga stilpul din anuntul meu de mai sus... liniste si pace. Asadar dispozitivele care arata ca cele din pozele lui Viper... [color="red">nu sunt radare![/color] :thumbr: Link to comment
aztec Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 cred ca politia romana s-ia mai tras un lot de radare , montate acum pe dacia solnita albe. azi am vazut pt prima data asa ceva. Link to comment
Satori Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 am vazut si pe dacia 1300 in prahova. :-D Link to comment
laurentziu83 Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Eu stiu de mai bine de 2 ani de zile radar de tip nou pe o rabla de Dacia Break ce isi face rondul Vaslui-Solesti. Sunt curios de cate ori e mai scump radarul decat masina. Link to comment
iso Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Asta vara am vazut in zona Tirgu'-Neamt radar nou in Dacia Break :?: , de data asta noua . Link to comment
Recommended Posts