sebip Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Acuma imbinam fericirea cu oboseala Link to comment
Gica Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Primele saptamani mai grele, apoi devine placut si te obisnuiesti si cu oboseala sau mai bine zis cu trezitul asta noaptea. Sa va traiasca ! Link to comment
NFS Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Pe la vreo 2-3 luni, va veti aminti cu placere de noptile in care va trezeati sa-i dati de mancare, sau de avalansa de noi experiente care la vremea respectiva va copleseau. Sa ne traiasca tuturor! Link to comment
laurentziu83 Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Ca intrebare, daca pui usa termopan insonorizanta la camera copilului, sa nu se mai auda racnetele noaptea, nu da rezultate? Eu n-as concepe sa ma trezeasca "ala micu" cand are el chef si eu am de munca a doua zi. Link to comment
Mircea Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Sebip sa-ti traiasca! Ce zici, ne-ncuscrim? Laure, mergi tata si fa un copchil si apoi p-aci Auzi la el, usa de termopan! De nu te-oi suna intr-o noapte cand o plange asta micu, numai asa de-al dracu! ) Link to comment
ileana Posted September 6, 2006 Author Share Posted September 6, 2006 Pe la vreo 2-3 luni, va veti aminti cu placere de noptile in care va trezeati sa-i dati de mancare, sau de avalansa de noi experiente care la vremea respectiva va copleseau. Sa ne traiasca tuturor! Peste inca 12-13 ani, va veti aminti sigur cu placere de noptile in care ce bine era cand va trezeati sa-i dati de mancare si nu sa o/il ridicati de la calculator sau sa-i spuneti sa termine convorbirea de la mobil Sa ne traiasca! Link to comment
sebip Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Sebip sa-ti traiasca! Ce zici, ne-ncuscrim? Felicitari si tie...ce sa si zic, am o fata care la nastere are 60 de cm, dar nu cred sa fie problema pentru ca din poze si baiatul tau e mare (chiar daca in alta parte ) ). Sanatosi sa fie, ca apoi in rest... Link to comment
Gica Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Cam mare 60 cm, cred ca va mananca si urechile... Ciudat cum majoritatea beblusilor nascuti in ultima vreme sunt peste media celor din trecut, in curand se vor naste niste mici monstri precoce. Link to comment
Gica Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Daca tot am postat pe-aici text, iete acum si niste poze cu Mariuca mea : (poze facute la cam in luna a 4-a de viata...) Link to comment
law Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 (edited) Ce simpatica-i Mariuca ta! Si ce nume fain are! Edited September 9, 2006 by law Link to comment
Gica Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Mersi ! Asa o alintam noi, iti dai seama de la ce nume provine... Link to comment
sebip Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Daca tot am postat pe-aici text, iete acum si niste poze cu Mariuca mea :(poze facute la cam in luna a 4-a de viata...) Or fi de vina si E-urile, dar cred ca in cazul meu e doar normal:eu am 1.92 m si nevasta are 1.75 m...asa ca nu ne-am mirat de 60 cm cat avea fetita! Faina fata ai!!!! Link to comment
Wolfman Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Ultima ascunzatoare a fetei mele: Link to comment
Cumnatu Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 (edited) LA MULTI ANI Ana-Gabriela ( fi-mea )!!! http://www.anagabriela.ro/ - actualizari pe lunile septembrie si octombrie . Astazi face un an, multi inainte !!!!!!!!!! Multumesc pentru urari ! Edited October 11, 2006 by Cumnatu Link to comment
Vijelia Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 La multi ani pentru pitica voastra! "> Link to comment
george03 Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Gata, a venit momentul sa pun prima poza cu bebe. Vor mai veni si altele Link to comment
iulia Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Wow...are trasaturile deja bine conturate si par mare . E un frumusel, sa-ti traiasca! Parca seamana cu mamica lui mai mult (din ce imi amintesc)? Link to comment
xix1319 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Ooo de ce nu spuneti mai , sa ma laud si eu cu fimiu . Aici avea 1,5 luni acum are 4. Link to comment
florinbad Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Doamne, ce dulce si ce sobru este! Parca e Papa ! Link to comment
CARABUSU Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 (edited) Alexandru Ioan la 15 ani. Cand avea 5 ani mergea mai tot timpul cu mine pe unde aveam treaba,era prezent intotdeauna pe bancheta din spate a masinii,era bagajul meu.Acum sta pe scaunul din dreapta si se tine dupa coada mea toata vara,de dimineata pana seara. Si una cu noi doi. Edited October 13, 2006 by CARABUSU Link to comment
Tiberiu Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Sa ne traiasca fericiti, si sa aiba numai bafta ! Link to comment
florinppp Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 (edited) Acorda o nota pt bebe al meu la http://www.concurs.puideom.ro/001%20Voteaz...creenwidth=1024 Edited October 18, 2006 by florinppp Link to comment
Kristian Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 (edited) Fiu-meu, Andrei-Cristian, 9 luni. Stia ca-i fac o poza - mare smecher. Edited October 20, 2006 by Kristian Link to comment
Recommended Posts