ageana Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Mi-a nascut sora inca o fetita ieri la ora 12,30. Adica inca o nepoata, haha, fac cresa, sa-mi traiasca...Si pentru ca tot sunt aici mai pun o poza doua cu fi-mea Sa-ti traiasca fetita, am descarcat prima poza si acum e wallpaper-ul meu. GENIALA! Momentan nu am copii da` chiar ma vad in postura de tatic. Link to comment
zapacitu Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Sarbatoarea recoltei. O adevarata tarancuta...Eliza -Maria, 3ani si 2 luni. Link to comment
totti Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Prima poza cu viitorul membru al familiei. O sa apara la inceputul lui aprilie si se pare ca e baiat Link to comment
Mircea Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Sa fie intr-un ceas bun! Sa va bucurati de el/ea, ce-o fi, sa fie sanatos/sanatoasa! Uite cum e Stefan acum Link to comment
CrisR Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Felicitari, fam. Totti !!! Sa va aduca numai bucurii! Link to comment
nera09 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Felicitari tuturor. Micuta Mara Elena... Link to comment
sebip Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Apropo daca tot veni vorba am facut si noi trei luni: Link to comment
NFS Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Iar noi am facut un an, acum vreo saptamana. Cele trei poze din dreapta, sunt facute fix la un an. Dupa un an de zile, mergem singurel pe jos, ne dam singurel jos de pe canapea, stim sa cerem lucrurile pe care le dorim, ridem cam tot timpul, stim sa dam cartile jos din biblioteca dar, atentie: stim sa le punem si inapoi (uneori) si chiar daca ne mai sugem un deget din cind in cind, nu bagam in gura aproape nimic din ce luam de pe jos (ca bagam mina nespalata dup-aia, e alta problema). Din pacate, desi avem destui dinti si tocmai ne mai ies niste maselute, nu prea le avem cu mestecatu'. S"> Acu e cam frig seara, dar la primavara vin cu el de minuta la intalnire. Link to comment
Cumnatu Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Seara buna, hai ca nu va tin mult : http://www.anagabriela.ro/Poze/Noiembrie%2006/ Link to comment
Mircea Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Apropo daca tot veni vorba am facut si noi trei luni: Ooo, ce misto arata viitoarea mea nora Acu e cam frig seara, dar la primavara vin cu el de minuta la intalnire. Aha, n-am sa fiu singurul Sa ne traiasca, sa fie sanatosi, sa ne bucuram de ei si aiba grija de noi cand o veni vremea, cat mai tarziu posibil. [-O Link to comment
Gica Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Seara buna, hai ca nu va tin mult : http://www.anagabriela.ro/Poze/Noiembrie%2006/ Pai e bine ca nu ne tii mult, dar ai acolo poze de toate felurile, nu doar cu fetita (printre altele: gropan in asfalt, sistem audio masina...etc) Acum pe bune, ce varsta are ? Noi ne-am facut de 6,5 luni... dupa cum se vede am fost si raciti acum cateva saptamani... Link to comment
Cumnatu Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 1 an si aproape 2 luni. Sa-mi traiasca, deasemenea si voua ! Link to comment
Mircea Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Imbufnatul si zambaretul Link to comment
Satori Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Iti iau diesel. Iti iau benzina. (poa' si GPL) Asa era corect. Link to comment
Cumnatu Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 (edited) MAre fitzoasa e fi-mea asta, numai basini pe ea, numai harfe. De unde o avea talentele astea nu stiu ( o sa il intreb pe vecin ) Ete pozitie de mancat. Edited January 21, 2007 by Cumnatu Link to comment
Mircea Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Aici e vina voastra De la 6-7 luni trebuia sa-i faceti locul ei de mancat. Link to comment
sebian Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 ...zise Mircea, citand din cartea lui favorita "Cum sa devii cel mai tare tatic" Link to comment
Cumnatu Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Nu prea ai sanse cu ea, e tare in gura rau, mananca unde vrea ea, DACA vrea ea, cand vrea ea. Acum rontaie pe langa mine niste ardei si niste masline. Sunt momente cand te rogi de ea sa manace si nu vrea, dupa care , cand te intorci cu spatele se duce si mananca singura. Are prea puternica personalitatea si asta imi place. Link to comment
sebian Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 mai pe romaneste spus, e alintata...nu? Link to comment
Cumnatu Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 (edited) Ca e alintata e una. Dar daca nu o alintam noi se alinta singura. Atunci ramai cu fata masca ! LE : asta nu se face lider, se face dictator ! Edited January 21, 2007 by Cumnatu Link to comment
Vijelia Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Las-o asa! Avem nevoie si de lideri pe lumea asta. "> Link to comment
Mircea Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Stati cuminti ca va dau warn! Mi-am luat trening cu masini Link to comment
Satori Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Si-a facut forum de parinti? ) Link to comment
Recommended Posts