NFS Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Io-te-l si p'al meu (1 an si aproape 4 luni) ... iubindu-se cu cainele de pluş. Link to comment
uskt2005 Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 fftopic: Ai grija cand creste sa nu ii ramana aceleasi pasiuni si pentru catelusii adevarati Link to comment
nic_otava Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Cam asta este minunea mea. Alexandra, 7 luni, extrem de alintata si predispusa la experiente noi. Ieri a "cazut" din pat si am petrecut dupa-amiaza prin spitale. Spor acum ma concentrez sa dorm si nu ma deranjati ca fac scandal! vai ce de prostii am facut! Tati, nu e cam devreme sa imi faci buletin? Io stiam ca pe la 14 ani se face! Link to comment
ileana Posted March 14, 2007 Author Share Posted March 14, 2007 Ai grija cand creste sa nu ii ramana aceleasi pasiuni si pentru catelusii adevarati Pai n-ar fi nici o surpriza sa-i iubeasca. Doar Titz a lui ta-su e mascota clubului! Link to comment
Gica Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Ieri a "cazut" din pat si am petrecut dupa-amiaza prin spitale. Pe bune ? Si de ce ai pus ghilimelele la "cazut" ? A mea are vreo 4 cazaturi din pat pana acum la activ incepand de la 5 luni pana acum, insa nu a avut nici o problema serioasa la nici una dintre ele, din fericire. A tipat 2-3 minute si apoi s-a potolit. Bineinteles, bagata foarte mult in seama de noi... Sa iti traiasca, in orice caz ! Link to comment
nic_otava Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ghilimelele erau pentru ca nu imi este clar daca a cazut sau a sarit. In cele 3 minute cand s-a petrecut evenimentul, copilul a fost nesupravegheat! Alexandra s-a speriat, a tipat cam 10 minute, i-a curs si putin sange din nas si acum parca este mai cuminte, mai linistita. Probabil ca s-a si speriat destul de tare. Toate analizele au iesit ok, nu sunt motive de ingrijorare, dar parintii stiu cum este cand odorul sufera. Mai ales ca este primul bb! Multumesc, sa ne traiasca la toti, sa fie sanatosi si fericiti Spor Link to comment
george03 Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Daca tot il sfatuiam pe Mircea sa-i ia tizului o tastatura a lui ... eu am calcat pe bec ... adica nu eu ... ci Strumfu' ) O poza facuta imediat dupa ce mi-a dat un "Ctrl+Alt+BackSpace" ... adica, in Linux, mi-a restartat serverul grafic ... adica s-a dus pe apa sambetei tot ce aveam pe cele 9 ecrane ) Link to comment
soferucalm Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Aveti grija! L-am facut pasager cu acte in regula. Din cauza seriozitatii afisate ma gandesc sa boiesc geamu' si sa-mi schimb placile cu ceva gen WTS . Link to comment
totti Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Mircea-Iuliu, la 2 zile: si la 10 zile: Link to comment
Mircea Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Sa va traiasca si sa va bucurati de el!!! Link to comment
ileana Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 Traiasca tottinel cel mic. Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Link to comment
NFS Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Sa va traiasca si sa aibe mult noroc in viata! "> Link to comment
ovidiuc Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 George-Cristian la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Link to comment
Satori Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Si deja face cu ochiul? Sa iti traiasca! Link to comment
uskt2005 Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 @ ovidiu Sa va traiasca si sa va bucurati de el P.S. frumusel foc O Link to comment
ileana Posted April 25, 2007 Author Share Posted April 25, 2007 Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! p.s. Se vede ca are parul cret Link to comment
NFS Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii! Link to comment
george03 Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 @totti & @ovidiuc Ehehehe!!! Ce s-a inmultit clubul Sa va traiasca!! Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei Link to comment
Ami Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 @ totti&tottina ; @ ovidiu c - Sa fie sanatosi , norocosi si banosi! Si membrii DwC! Link to comment
Mircea Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 George-Cristian la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Sa va traiasca si sa va bucurati de el ! S-a deschis sezonul, la mai multi baieti, la mai multi ) PS pentru doritori: ofer sfaturi de lupta contra colicilor (din experienta). Cine doreste este invitatul meu, le dau gratis! Desi va doresc sincer sa nu aveti nevoie de ele! Link to comment
mari.d Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Nu este bebelusa mea, dar daca va place dati un vot http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery...mp;from=gallery , multam Link to comment
Mircea Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Azi am facut 8 luni Cateva fotografii mai recente: Si incepe sa ne iasa si chestia asta Deocamdata tinut de manute: Link to comment
sebian Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Minca-l-ar nenea Adi pe el de vedeta ) Sa-ti traiasca, bre ...si sa-l aduci la intinlnirile dwcc buftea Link to comment
Gica Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Azi am facut 8 luni Ptiu... parca mai ieri se anunta pe forum ca Mircea cel Batran e tatic si Stefanus era o gaoace, iar in pozele de mai sus arata deja a baiat mare... Se prezinta bine. Sa fie sanatos in continuare ! Link to comment
Mircea Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Daaa, zboara timpul numa', numa'..... Multumesc pentru urari, va veni si pe la intalniri Link to comment
Recommended Posts