Jump to content

Fotografii Cu Copiii Nostri

ileana

Recommended Posts

Cam asta este minunea mea.

Alexandra, 7 luni, extrem de alintata si predispusa la experiente noi. Ieri a "cazut" din pat si am petrecut dupa-amiaza prin spitale.

Spor

acum ma concentrez sa dorm si nu ma deranjati ca fac scandal!

vai ce de prostii am facut!

Tati, nu e cam devreme sa imi faci buletin? Io stiam ca pe la 14 ani se face!

Ai grija cand creste sa nu ii ramana aceleasi pasiuni si pentru catelusii adevarati :mrgreen:

Pai n-ar fi nici o surpriza sa-i iubeasca. Doar Titz a lui ta-su e mascota clubului! :thumbl:

Ieri a "cazut" din pat si am petrecut dupa-amiaza prin spitale.

Pe bune ? Si de ce ai pus ghilimelele la "cazut" ? A mea are vreo 4 cazaturi din pat pana acum la activ incepand de la 5 luni pana acum, insa nu a avut nici o problema serioasa la nici una dintre ele, din fericire. A tipat 2-3 minute si apoi s-a potolit. Bineinteles, bagata foarte mult in seama de noi...

Sa iti traiasca, in orice caz !

Ghilimelele erau pentru ca nu imi este clar daca a cazut sau a sarit. In cele 3 minute cand s-a petrecut evenimentul, copilul a fost nesupravegheat!

Alexandra s-a speriat, a tipat cam 10 minute, i-a curs si putin sange din nas si acum parca este mai cuminte, mai linistita. Probabil ca s-a si speriat destul de tare.

Toate analizele au iesit ok, nu sunt motive de ingrijorare, dar parintii stiu cum este cand odorul sufera. Mai ales ca este primul bb!

Multumesc, sa ne traiasca la toti, sa fie sanatosi si fericiti

Spor

Daca tot il sfatuiam pe Mircea sa-i ia tizului o tastatura a lui ... eu am calcat pe bec ... adica nu eu ... ci Strumfu' :) )

O poza facuta imediat dupa ce mi-a dat un "Ctrl+Alt+BackSpace" ... adica, in Linux, mi-a restartat serverul grafic ... adica s-a dus pe apa sambetei tot ce aveam pe cele 9 ecrane :) )

• 1 month later...
bebe25.04.07.jpg George-Cristian la cateva minute dupa ce a venit pe lume.

Sa va traiasca si sa va bucurati de el ! S-a deschis sezonul, la mai multi baieti, la mai multi :) )

PS pentru doritori: ofer sfaturi de lupta contra colicilor (din experienta). Cine doreste este invitatul meu, le dau gratis! Desi va doresc sincer sa nu aveti nevoie de ele!

Azi am facut 8 luni :)

Ptiu... parca mai ieri se anunta pe forum ca Mircea cel Batran e tatic si Stefanus era o gaoace, iar in pozele de mai sus arata deja a baiat mare... :) Se prezinta bine. Sa fie sanatos in continuare !