Elfu Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Merci. La mine a fost 51 cm si 3,5 kg. Pana acum ca sa-l parafrazez pe Sato... e linistita rau, nici nu zici ca e copil in casa... scanceste doar cand ii e foame. Mananca cam din 3 in 3 ore si a facut azi caca prima oara. Inca nu a vomat. @Satori Felicitari si hai sa-ti zic ce mi-a zis medicul referitor la vomat. Daca vomeaza inseamna ca a mancat mult. Dupa masa tineti copilul cu capul pe umar sa traga "vanturi" sau sa ragaie ca sa scoata aerul. Pentru mancat vezi ca sunt niste chestii de silicon care se pun pe pieptul mamei si o ajuta sa alapteze. Iti recomand Avent Philips. Link to comment
NFS Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Dupa masa tineti copilul cu capul pe umar sa traga "vanturi" sau sa ragaie ca sa scoata aerul. ... si bateti-l usor pe spate. Va ragai mai repede. Nu va speriati, uneori cand ragaie s-ar putea sa si verse nitel. Link to comment
VFX Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Sato e tatic! Felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa va traiasca! Link to comment
Satori Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 @SatoriFelicitari si hai sa-ti zic ce mi-a zis medicul referitor la vomat. Felicitari, in primul rand. In al doilea rand, stiu ce zici tu, dar asta mic inca suge o siringa... asa ca nu ma stresez, il inteleg Link to comment
zeneseu Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 @ VFX Bai, deci io nu ma joc asa. DA?!?! Nu ai ce face noaptea? Felicitari @Sato. Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Ah...si nopti usoare d'aci inainte Link to comment
Wolfman Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Sa va traiasca, nimic nu va mai fi la fel de-acum inainte! Link to comment
zapacitu Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Ohooo...felicitari si din partea mea, Sato si Elf.. Sa va traiasca si sa va bucurati. Link to comment
Mircea Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Bah sa va creasca mari! Copii, evident! Acum gata cu bagabonteala! Sa vedeti cum trece timpul, nici nu simtiti. Al meu parca mai ieri il luam de la maternitate... Va astept cu trabucuri! Link to comment
iulia Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Oho, tatici proaspeti!!! Bravo Sato, in sfarsit! Felicitari si sa va traiasca, sa creasca mare, sanatos, frumos si destept ca are cu cine semana . Cat despre sfaturi...cred ca stii deja 3 carti despre copii si nasteri pe de rost, nemaivorbind de ce e pe Internet Felicitari si lui Elfu, sa va traiasca si sa va faca fericiti!!! Link to comment
ilie_v Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Cate evenimente placute pe aici... vin sarbatorile, vin sarbatorile... Sa va traiasca si sa fie sanatosi, de acum sa vedeti... Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Sa va traiasca! Elfule, daca tace mult, eu zic ca nu e al tau, bre. Link to comment
VFX Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 @ VFX Bai, deci io nu ma joc asa. DA?!?! Nu ai ce face noaptea? Eram in "pauza" > Link to comment
CristiP Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Felicitari Sato si Elfu, sa va traiasca, sa fie sanatosi si la mai multi! Link to comment
lascarica Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Hopa noi membri FELICITARI baieti !!!! Link to comment
tolin Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 ... Dupa masa tineti copilul cu capul pe umar sa traga "vanturi" sau sa ragaie ca sa scoata aerul ... Bre, felicitari, v-ati clonat ! Dar se vede ca ati condus copii, doar, pe simulator. Dupa masa, pune-l cu burta pe umarul tau si nu trebuie sa-l mai bati, ca te tine minte de la varsta aceea. Se face el male si sa vezi ce te mai incinge el, pe stomacul gol, nici un pahar cu apa nu primesti. Link to comment
Elfu Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Merci! Poza inainte de baita. Edited December 22, 2008 by Elfu Link to comment
tolin Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Voi nu aveti poza clasica: copilul pe burta, in costum de piele naturala, pe un pat, intre perne, cu Rapirea din Serai in fundal ? Link to comment
hitman Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Sa va traiasca copilasii! Sa creasca mari si sanatosi! Totusi, la ce nume va-ti gindit pentru ei? Link to comment
Satori Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Multumesc tuturor pentru urari. Satori Jr., bineinteles Link to comment
Elfu Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 @Satori Acum ca tot e sezonul colindatorilor, daca nu vrei sa-ti mai trezeasca nimeni copilul aiurea vezi in atasament ceva care da rezultate in mod cert. Am pus eu pe usa. Trebuie doar sa dai un print. New_Rich_Text_Document.rtf Link to comment
hitman Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Mai Elfu ce te faci ca e' unii care nu stie sa citeasca. O idee interesanta ce vrei tu, da' mai bine scoate si tu un firicel de la sonerie. Link to comment
Leutzu Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Sa va traiasca si sa fie sanatosi. Link to comment
Satori Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 @Satori Acum ca tot e sezonul colindatorilor, daca nu vrei sa-ti mai trezeasca nimeni copilul aiurea vezi in atasament ceva care da rezultate in mod cert. Am pus eu pe usa. Mersi, omule, dar am rezolvat-o de mult. Am usi izolatoare fonic si usa dubla la intrare. Poa' sa faca ce vor, nu se intampla nimic. Sa le spui unor copii ca faci urat pentru ca vrei sa-ti protejezi tu copilul... man, get your head straight. Fa mesajul acela sa sune mai frumos, macar, daca nu vrei sa renunti la el. Link to comment
Elfu Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Pai man ... nu vin doar copii... aia oricum majoritatea nu stiu sa citeasca... vin oameni in toata firea ... m-au disperat. Acum e liniste. Link to comment
Recommended Posts