NFS Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Hai sa va traiasca si sa fie sanatos si baftos ...si voi pe langa el! Link to comment
uskt2005 Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Multumim tuturor de vorbele frumoase Link to comment
madkat Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Sa va traisca! Sa fiti sanatosi! Link to comment
zeneseu Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 T ăt' îi ta-su'! Neah... io cred ca-i mai frumos ca el... Sa creasca sanatos! Link to comment
Mircea Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Ii plac tobele sport? )"> Hai sa va traiasca si sa fie sanatos, si voi la fel, sa va bucurati de el! Link to comment
andreib Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Cred ca uskat isi adoarme bebe-ul cu o limitare Link to comment
MCojo Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Eu cred ca l-a facut la o limitare... Sa-ti traiasca si sa aveti puterea sa-l cresteti asa cum va doriti! Link to comment
KumKum Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Sa va traiasca, sa fie sanatos si el si voi! P.S. Este ca te-ai umezit tot cand l-ai luat in brate? Link to comment
danutza Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.Frumusel foc micutul. Link to comment
uskt2005 Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Ii plac tobele sport? )"> Nu il deranjeaza pt ca a fost obisnuit inca de cand era in burta ma-sii cu zgomotul facut de masina la cate drumuri am facut la Bucuresti pe toata perioada sarcinii, azi am ajuns aksa si a dormit tot drumul si nu am mers la consum... si in concluzie nici masina nu a fost prea silentioasa si nu l-a deranjat deloc. Cred ca uskat isi adoarme bebe-ul cu o limitare Ei nici chiar asa, dar o leganare pe curbe luate ii face bine Eu cred ca l-a facut la o limitare... Nu-s sigur dar ai putea avea si tu dreptatea ta intr-un fel sau altul Este ca te-ai umezit tot cand l-ai luat in brate? Nu, doar eram transpirat tot @All multumim de urarile de bine si vorbele frumoase ! Link to comment
uskt2005 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Si am ajuns acasa... Sentimentul ce care il traiesti in clipele din pozele de mai jos nu poate fi descris in cuvinte... Link to comment
Ami Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Cred... La cat mai multe momente fericite de acest gen. Va pup pe toti trei. Link to comment
Wolfman Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Mi se pare mie sau juniorul incearca sa ajunga la cutia de bere? Link to comment
Satori Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Cu mici complicatii si ceva emotii, a aparut si simpaticul meu: La 54cm si 3.75kg si-a pus nitel la incercare mama. Deocamdata nu stie decat sa planga (dar o face excelent), sa manance (inca mai are de invatat) si sa vomite (cu eleganta). Dar promite sa invete mai multe. De data asta nu am mai postat chiar pe 21 Decembrie, dar, totusi, atunci s-a intamplat. La fix 3 ani diferenta, in aceeasi zi, a aparut si surioara lui. Ne-am rugat sa nu fie in aceeasi zi si aveam toate sansele, avand in vedere ca Darie a aparut prematur. Dar ghici ce? Ea a vrut sa aiba aceeasi zi de nastere. Asa ca am, vorba sotiei, gemeni la 3 ani diferenta. Link to comment
MCojo Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Bravos Sato, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! Al meu a vrut sa vina fix azi de ziua lu' tasu'... Link to comment
Wolfman Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Wow, uite niste curajosi care stiind ce-i asteapta, o pun de-al doilea! Sa va traiasca!!! "> Link to comment
ileana Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 Sa va traiascaaaaaa si sa fie sanatosi! Link to comment
KumKum Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Tupeu pe voi Sa va traiasca si sa fie sanatosi! Link to comment
Mircea Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei! Link to comment
sebian Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 (edited) Daca mai aveti putintica rabdare vin si eu cu poze pe 3 ianuarie Cata, Mihai, sa va traiasca si sa va faca fericiti <"> Edited December 25, 2011 by Sebian Link to comment
Satori Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Nici o problema cu rabdarea Link to comment
MCojo Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 (edited) Lasa-l Cata ca el are rabdare, abia e la primul... Sa vezi ce slabeste in 6 luni... Edited December 25, 2011 by MCojo Link to comment
sebian Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Nu-i problem, slabitul e binevenit Link to comment
Recommended Posts