Jump to content

Fotografii Cu Copiii Nostri

ileana

Recommended Posts

ne laudam cu masinutele noastre...de ce nu ne-am lauda si cu ce iubim cel mai mult pe lumea asta?!..odraslele!

ea e Ioana mea..12 ani

acum_3_ani.JPG

acum_2_ani.jpg

anul_acesta.JPG

Edited by ileana
  • 2 weeks later...

:o fftopic: Rapiduletule, mai las-o un an de zile si pe urma poti s-o duci la scoala! Andrei al meu face în toamna 6 ani jumate si tot îl mai tin un an de zile! Mai lasa-i un an de copilarie, ca doar nu degeaba a crescut speranta de viata :tongue: ...

:o fftopic: Rapiduletule, mai las-o un an de zile si pe urma poti s-o duci la scoala! Andrei al meu face în toamna 6 ani jumate si tot îl mai tin un an de zile! Mai lasa-i un an de copilarie, ca doar nu degeaba a crescut speranta de viata  :tongue: ...

As lasa-o eu, dar inca un an la gradinita nu insemna nimic in plus invatat. Ana isi doreste mult sa mearga la scoala si am inscris-o si la fosta mea invatatoare.Acuma cu anul rapit ... astea-s vremurile, iti dai seama ca nu o sa doresc raul copilului meu niciodata.Invatatoarea mi-a spus ca daca o sa constate ca nu este pregatita, ca nu se incadreaza, o putem retrage si o inscriem anul urmator.

Baietelul meu,Andrei,are 7ani si 4 luni si de fiecare data cand am fost la intalnirile DaewooClub, a fost si el prezent.

Acum ne pregatim de scoala iar, printre pasiuni, sunt NFS si masinile...

Edited by dadyDei

:o fftopic: Intr-adevar, NFS starneste pasiuni :D

On topic: maine sper sa pot ajunge si eu direct de la Udriste de unde imi voi ridica noile mele placute de inmatriculare!

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...