Jump to content

Fotografii Cu Copiii Nostri

ileana

Recommended Posts

Pe la vreo 2-3 luni, va veti aminti cu placere de noptile in care va trezeati sa-i dati de mancare, sau de avalansa de noi experiente care la vremea respectiva va copleseau.

Sa ne traiasca tuturor!

Sebip sa-ti traiasca! Ce zici, ne-ncuscrim? =))

Laure, mergi tata si fa un copchil si apoi p-aci :P Auzi la el, usa de termopan! De nu te-oi suna intr-o noapte cand o plange asta micu, numai asa de-al dracu! :) )

NFS said:
Pe la vreo 2-3 luni, va veti aminti cu placere de noptile in care va trezeati sa-i dati de mancare, sau de avalansa de noi experiente care la vremea respectiva va copleseau.

Sa ne traiasca tuturor!

Peste inca 12-13 ani, va veti aminti sigur cu placere de noptile in care ce bine era cand va trezeati sa-i dati de mancare si nu sa o/il ridicati de la calculator sau sa-i spuneti sa termine convorbirea de la mobil :D

Sa ne traiasca!

Mircea said:
Sebip sa-ti traiasca! Ce zici, ne-ncuscrim? =))

Felicitari si tie...ce sa si zic, am o fata care la nastere are 60 de cm, dar nu cred sa fie problema pentru ca din poze si baiatul tau e mare (chiar daca in alta parte :) ) ).

Sanatosi sa fie, ca apoi in rest...

Cam mare 60 cm, cred ca va mananca si urechile... :) Ciudat cum majoritatea beblusilor nascuti in ultima vreme sunt peste media celor din trecut, in curand se vor naste niste mici monstri precoce.

Gica said:
Daca tot am postat pe-aici text, iete acum si niste poze cu Mariuca mea :

(poze facute la cam in luna a 4-a de viata...)

Or fi de vina si E-urile, dar cred ca in cazul meu e doar normal:eu am 1.92 m si nevasta are 1.75 m...asa ca nu ne-am mirat de 60 cm cat avea fetita!

Faina fata ai!!!!

• 4 weeks later...

Alexandru Ioan la 15 ani. post-4396-1160774159_thumb.jpg

Cand avea 5 ani mergea mai tot timpul cu mine pe unde aveam treaba,era prezent intotdeauna pe bancheta din spate a masinii,era bagajul meu.Acum sta pe scaunul din dreapta si se tine dupa coada mea toata vara,de dimineata pana seara.

Si una cu noi doi. post-4396-1160773800_thumb.jpg

Edited by CARABUSU