cchrism Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Pai all-seasons inseamna ca sunt si pentru vara si pentru iarna, adica nu stralucesc in nici o directie. Link to comment
iso Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Adrian ... trebuie sa'ti repari urgent antena electrica !!! ce s'a intimplat cu sigla "Executive" de pe partea pasagerului ? Daca mai pui poze si nu dai BRRC ... iti mai spun d'astea !!! FELICITARI si sa te BUCURI de Cielo !!! ... urita masina ... Link to comment
Dragos82 Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Iar pe port-bagaj nu este "scrisul" original daewoo cielo executive Link to comment
VIPER Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Ca paranteza: nici o firma producatoare de pneuri care se respecta nu mai produce modele "all-season", si asta de ceva vreme... Daca mai gasiti asa ceva pe piata, verificat si data fabricatiei, care dupa anul 2000 ar trebui sa apara pe fiecare anvelopa intr-un oval cu 4 cifre, adica luna si ultimele 2 cifre ale anului! Inca o data, vorbim de firmele care se respecta. Link to comment
Dragos82 Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Si care sunt firmele care se respecta?Numai michelin , dunlop, etc... Crezi ca o firma care are anvelope mai ieftine decat cele mai sus mentionate nu se respecta? Eu mi-am cumparat anvelopele astea pentru ca asta e valoarea masinii Daca aveam un porche si trebuia sa-i schimb anvelopele ii puneam michelin, dar asa i-am pus debica si sunt foarte multumit de el ma refer la calitate-pret. Link to comment
hitman Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Mi-am gasit un cielo din 98 Bravo mai, bucurate de ea ca e masina buna. Link to comment
VIPER Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 De exemplu Sportiva care este divizie a lui Continental! Si o anvelopa 185/65R14 e 1.300.000. Nu cred ca e mult. Sincer, fix la cauciucuri nu trebuie facute compromisuri! Link to comment
EXE Posted July 25, 2005 Author Share Posted July 25, 2005 (edited) Chiar nu stiu ce s-a intamplat cu scrisul executive de pe aripa, cred ca nu a avut sau daca au avut a fost data jos si revopsita (a mers numai o femeie cu ea si a fost zgariate barile si revopsite si poate ca a atins si aripa). Am vazut astazi un alt cielo exe la care scrisul lipseste. Poate ca la unele nu au mai pus. Edited July 25, 2005 by adrian.sava Link to comment
iso Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Vezi ca se gaseste(un tip isi pusese pe Standard) ... intreaba la dl. Nicu Barbu . Nu de alta da' se dezechilibreaza masina . ... nu neglija antena !!! Si nu uita : "Masina nu este pentru plimbare ... este obiect de cult si trebuie tratata in consecinta ... " Link to comment
EXE Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 (edited) Am sa merg la un magazin in Brasov care sigur are scris cu exe (am vazut pe cand aveam cielo-ul vechi) si imi voi pune Antena nu este originala, a schimbat-o fostul proprietar, mi-a zis sa am grija cu eleronul cand antena e ridicata ca el d-aia a stricat-o. Antena merge perfect, numai ca nu intra de tot inauntru, e ca aia de la aparatele de radio... Tie cat iti consuma (benzina) si la cate turatii mergi cu ea??? Edited July 26, 2005 by adrian.sava Link to comment
Recommended Posts