renatremo Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 (edited) fara nici o suparare... eu nu am postat sa va dati voi cu parerea... eu am postat ceva frumos... nu va place... rog moderatorii sa stearga postul meul... vor mai fi modificari, iar daca de fiecare data veti face afirmatii caragioase... nu o mai faceti... nu vi le-a cerut nimeni... cu respect... ps. cu acest automobil nu se circula mult .. este doar de prezentare... Edited August 13, 2008 by renatremo Link to comment
adostar Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Nu te supara dar parca aratau mai bine pe ticozaur. Link to comment
augustinionut Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Unii se chinuie sa puna flanse pe tamburi ca sa scoata rotile inafara,"latind" masina pentru a avea stabilitate , si altii chiar reusesc...doar din jante Link to comment
andreib Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 fara nici o suparare... eu nu am postat sa va dati voi cu parerea... eu am postat ceva frumos... nu va place... rog moderatorii sa stearga postul meul... vor mai fi modificari, iar daca de fiecare data veti face afirmatii caragioase... nu o mai faceti... nu vi le-a cerut nimeni... cu respect... Ai postat un set de poze iar unii dintre noi si-au exprimat un punct de vedere, nu trebuie sa o iei personal daca noua nu ne-a placut modificarea. Nu are nici un sens sa sterg posturile, nu este nimic in neregula cu ele. Oricum, inceputul postului se cam contrazice cu sfarsitul (sau invers) . Link to comment
renatremo Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 nu mai am ce comenta... va rog sa imi stergeti postul... imi pare rau ca mi-am alocat din timp sa postez... mult succes in comentariile dumneavoastra inutile... multumesc... Link to comment
tolin Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Ce faci cu aripile, cum acoperi rotile, ai mers pe o ploaie cu ele asa ? Link to comment
Mengelaus Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Renatremo, trebuie sa intelegi ca esti pe un forum.Deci vei avea comentarii.Asta-i situatia si nu ai cum sa o schimbi. Daca nu vrei comentarii fa-ti un album foto (sunt multe site-uri de profil) ON TOPIC. Mie chiar imi plac cum arata.Singurul lucru care nu-mi place este ca ies in afara.Si chiar destul de mult.Sunt curios cum arata masina pozata din spate. Link to comment
Robert_MNW Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 TSR MOTEG 13" ,5.5 cu cauciucurile ei de fabrica. Link to comment
Yaz Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 De unde le-ai luat si cat costa? Link to comment
Robert_MNW Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 De unde le-ai luat si cat costa? 325..RON bucata noi aduse de baietii de la CARZONE Craiova Link to comment
ToPser Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 o mica corectie...jantele sunt TSW... Link to comment
Robert_MNW Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 o mica corectie...jantele sunt TSW... TRUST ME...Sunt TSR MOTEG.By TSW Link to comment
77DML Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 As dorii si eu un sfat ce sa aleg intre KORMETAL EXPLORER la pretul de 250 lei/buc. si BORBET CF la pretul de 285 lei/buc. Link to comment
banzay Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 La pretul asta cred ca gasesti si mai aratoase...vezi pe Matizul galben al lui NFS...Alessio San Remo daca nu ma insel...vazusem prin Constanta in jur de 12 milioane cred... Link to comment
Mircea Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 As dorii si eu un sfat ce sa aleg intre KORMETAL EXPLORER la pretul de 250 lei/buc. si BORBET CF la pretul de 285 lei/buc. Borbet. Kormetal sunt turcesti, cu un foarte slab raport calitativ. Link to comment
77DML Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Stie cineva in Romania un magazin sau ceva unde sa gasesc jante BORBET CF si sa si aibe? Pana acuma peste tot pe unde am intrebat nu aveau pe motiv ca nu se mai fabrica jante aliaj pe13? ("> Link to comment
77DML Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 S-ia pus cineva pe matiz jante aliaj originale de sparks? Eu am sunat astazi la reprezentanta chevrolet din Timisoara si am nimerit peste unul care ma tinut la telefon mai bine de 10 minute sa-mi spuna ca poate aduce la comanda dar cu pretul tot nu a fost instare sa ma lamureasca (binenteles ca nu a stiut sa-mi spuna daca se potrivesc pe matiz) Link to comment
dxr Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Se potrivesc la Matiz pentru ca au aceeasi distanta intre prezoane... Dar sunt urate... Link to comment
77DML Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Alta solutie nu prea gasesc, unele nu se mai fac, altele sunt turcesti si cu astea de spark e problema pt. ca cei din Timisoara nu prea stiu nici ce au pe stoc sau ce se poate comanda si nici de pret nu au habar. Link to comment
Mircea Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 De pretul lor iti cumperi 3 seturi de borbet... Link to comment
77DML Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Da dar de unde gasest borbet ca se zice ca nu se mai fabrica? Link to comment
77DML Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Mersi! Am gasit pe cartuning.ro 280ron buc. la comanda peste vreo 2 saptamani "> Link to comment
EnZo Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Scuze daca se considera off-topic. Eu am tico si am pe el jentile originale de aliaj cele in multe spite, doar ca sunt pe 12". Dupa iarna asta ma bate gandu la o suspensie sport si tot atuncea as dori sa ii schimb si jentile cu ceva pe 13 sau pe 14". La tico cine stie care e dimensiunea maxima care se poate monta fara modificarea prezoanelor? Cati inchi maxim si ce j? Pe mine unu nu ma deranjeaza daca pe fata la viraj maxim ating. Sunt obisnuit ca si la vw old beetle (kafer 1200) am marit jantele si am cauciucurii cu mult mai mari si din 3.5 rotatii care le facea volanu acuma face 2.5 rotatii pana sa atinga de interior cauciucul. Link to comment
Recommended Posts