Jump to content

Matiz-jante aliaj

Recommended Posts

am gasit anuntul urmator:

4 jante aliaj Borbet pe 13" distanta intre prezoane 100 mm 5,5J

Nu sunt lovite, fisurate sau deformate

Pret 500 ron

http://img385.imageshack.us/img385/9721/janteey7.jpg

Fiind noob in domeniu, va intreb daca merita banii, daca se potrivesc pe matiz, daca da, trebuie cumparate alte cauciucuri decat cele stock?

Ce defectiuni pot avea? Daca sunt sudate, iti poti da seama?

Oare s-or gasit gasi jante de tabla de 15 sa mearga pe matiz? Lacetti am vazut ca mai are 4x114,3 dar le are la 60mm parca nu 69 ca la matizoi. Stie cineva cumva, presupunand prin absurd, ceva masini cu jante de table mai mari de 14 sa se potriveasca la matiz?

Stiu de Mr. Renatremo, stiu ca merg puse si de tabla, eram curios de la masini or merge. Ca nu as vrea sa pun de aliaj, ci de tabla, dar de un 14 - 15". Nu am reusit sa gasesc masini avand jante cu specificatia 4x114,3 cu CB 69, pe 14 sau 15". La lacetti, cercul imaginar care trece prin mijlocul gaurilor pt prezoane are diametrul 60, iar la matiz 69 parca, oricum difera. Asta inteleg eu prin CB 69 la matiz. Gresesc?

Asa daca o fi stiind cineva alte marci cu jantele stock pe dimensiunile astea, mi-ar fi mai usor sa intreb pe la magazine. Cand am fost weekendul asta si am intrebat pe unii la un magazin de jante, au inceput sa manance k...t, si degeaba, nu m-au ajutat

Nu in mod special, am 1 cu care am luat o bordura, fiind fortat de un cretin :| , dar nu e rau indoita. 1. motivul cu indoitul, 2.imi e sa nu sparg vreun cauciuc la vreo groapa, 3. "e" mai ieftine :) 4. chiar nu prea ma impresioneaza la culme vreun model anume de janta de aliaj sa merite 100 de euro in plus :)

Edited by banzay
In sfarsit am pus jantele cu cauciucurile originale de pe matiz, dar ar trebui cauciucuri mai late.

Si vreo doua trei poze!

Salut.

Spune-mi si mie te rog:

-producator si model

- dimensiune

- pret si de unde le-ai cumparat.

Mersi.

As dorii si eu un sfat ce sa aleg intre KORMETAL EXPLORER la pretul de 250 lei/buc. si BORBET CF la pretul de 285 lei/buc.

Eu as alege Kormetal Explorer imi plac mai mult si sunt si mai ieftine. Te rog spune-mi si mie unde se gasesc

Eu as alege Kormetal Explorer imi plac mai mult si sunt si mai ieftine. Te rog spune-mi si mie unde se gasesc

Borbet. Kormetal sunt turcesti, cu un foarte slab raport calitativ.

Acum fiecare are criteriile lui in a alege o janta, dar eu unul sunt de acord cu Mircea.