Jump to content

Matiz-jante aliaj

Recommended Posts

• 1 month later...

Am sunat astazi la ei si mi-au spus ca nu mai au pe stoc si ca o sa le vina nu stiu ce container in vreo 2 luni.

Edited by EM!L
Autocitare?!
  • 2 weeks later...

Uitati ce ma bate pe mine gandul...niste jante pe 14" si gume Toyo 195/45/14 ... si eventual sa le si omologhez 40000000.gif deocamdata astept sa ajunga arcurile si amortizoarele sport 40000000.gif

• 1 month later...

mai exact , din cauza a ce nu va intra? ET28 vs ET49 inseamna ca-s mai iesite cu aprox 2 cm, si cu masina incarcata buza aripilor trece de cauciuc? tinand cont ca-s tot de 13, si circumeferinta totala nu e mai mare ca standard.

Edited by argon

Conteaza-n draci! Nu vei centra janta perfect niciodata, plus ca e posibil ca din cauza a 0.3 mm in plus pe fiecare axa sa nu intre prezonul pe janta.

Edited by Mircea

Nu mai conteaza daca ar merge sau nu pentru ca jantele respective aveau bore-ul mai mic de 69.1 cat are Matizul si nu se pot monta in prinul rand din cauza asta :( nu intra pe butuci.. Mai cautam.

Edited by argon
  • 4 weeks later...

Nea argoane et 28 am eu si latime 5,5 J. Daca am mai mult de 100 kg pe spate imi atinge cauciucul de aripa.Daca pui si 6 J latime ia-ti adio de la vreun pasager in spate :D

Edited by AmunDei
  • 2 months later...

nu va jucati cu jantele si mai important cu inaltimea balonului.o sa fuga mati de pe sosea la 70 la ora , va spun sigur,iar jante o sa gasiti pe janta.ro

eu am gasit dezent v black la un pret de 350e cu tot cu taxe

ps.nu am servodirectie,probabil cu servo ...

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Are cineva ceva jenti de vanzare? fie ele tabla/aliaj cu sau fara gume urgent si la pretz de criza...sunt interesat...urgent !!!

eventual si as dori sa fie minim 4...chiar 5 ca sa am si rezerva...ofer si variante cu 5 jenti tico pe 12 cu sau fara gume si dau diferentza acolo unde este cazul.

Multzam anticipat.

• 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...