Leutzu Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 Nu stiu ce mi-a venit mie astazi sa ma uit mai atent pe talonul de la Ticozaurul meu, dar tot chiombindu-ma pe cifrele de acolo am vazut o treaba care m-a amuzat foarte mult. La sectiune data inmatricularii este trecut Decembrie 1996, luna si anul in care a fost cumparata masina, dar...socul provine de aici: Anul fabricatiei 1997. Oare cel care a tiparit talonul ala nu s-a gandit si el unpic ca nu poti inmatricula o masina care nu este fabricata?? Link to comment
cchrism Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 Si la mine este acelasi lucru. Cand am luat masina si m-am uitat in cartea de identitate scria ca e produsa in 2004, dar am luat-o in septembrie 2003. M-am dus la dealer si am intrebat care-i treaba, ca n-aveam chef de discutii la inmatriculare. Mi s-a zis ca asa e normal ( ), ca la masinile produse dupa luna august a unui an sunt trecute ca produse in anul urmator (acuma nu stiu daca chestia asta e specifica Daewoo sau nu), pentru ca exista posibilitatea de a fi produse pt. stoc si ca ei vor sa-l faca pe cumparator sa se simta bine. Iti dai seama, sa-ti cumperi masina produsa in viitor, ce cool... Link to comment
Leutzu Posted May 2, 2004 Author Share Posted May 2, 2004 Intr-un fel mie imi convine faza asta...de cand o fii sa o marit...e mai noua cu un an. Na ca avem si noi cu ce sa ne mandrim, daca cu motoare mari si puternice nu putem...avem masini produse dupa ce le-am cuparat. Am gasit o asemanare cu Rolls-Royce, ca numai acolo cumperi masina si e fabricata in viitor. 8) Link to comment
VAXXi Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 Se întâmplă şi la alte vehicule, iar în anunţuri apar listate ca "înmatriculat în luna X anul Y, model anul Y+1". Link to comment
aztec Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 nu este singulara, mai ales la daewoo, si la mine la fel , cumparata dec 98., fabricata 99. Link to comment
relu17 Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 La mine au gresit la CI anul fabricatiei 1988 in loc de 1998. Am vazut a doua zi inainte sa ma intoarca politistul de la ghiseu si cei de la RAR au facut o mentiune ca anul corect este 1998. Deja ma gandeam cu groaza ca trebuie sa-i explic omului de la ghiseu ca Espero s-a produs doar din 1990 si nu cred ca ma credea nici daca-i aduceam pagina de pe net tiparita. Link to comment
NFS Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Hi hi hi, si la mine e la fel... 2002 in talon si 2003 pe cartea de identitate... masina e luata in dec.2002! Am crezut ca-i gresit... da ma durut in glezna, ca doar am fost la RAR cu ea, si daca aia si-au dat ok-ul... Link to comment
laurentziu83 Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 La mine cand a venit talonul de la Cta scria la numarul de inmatriculare MLD in loc de MLB (nu se imprimase bine). Am avut un proces verbal in care politzaii (braileni) mi-au trecut la nr de inmatriculare numarul de pe talon, fara sa se uite la masina. Am rezolvat cu spaga PV-ul, dar daca era amenda si faceam contestatie mi-o acceptau? Link to comment
huhulea Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 (edited) Am si eu o problema in talonul meu si anume ca acolo specifica 70 de cp , nu are trebui sa scrie 75cp? ... Cielo 95 Coreea. Edited June 1, 2008 by huhulea Link to comment
EM!L Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ai puterea trecuta in CP, sau ai transformat tu din kW? La mine e in kW Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Trebuie sa inmultesti cu 1,36 nu cu 1,3. Link to comment
huhulea Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Aaahhh...m-am lamuri acum ! Mersi. Link to comment
Recommended Posts