FLEX Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Ndi a surprins esenta: e singurul, unicul si fara urmasul mini de 5 stele EuroNCAP ... ce compromisuri s-au facut pentru asta, mai cititi din Ndi Link to comment
Satori Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Mai, e un filmulet destul de lung care clarifica targetul acestei masini: gagica, 20-30, shic - vrea sa fie in ton cu moda, comoda - ea zice, masina face, fara sa comenteze si uneori mai face si singura ca ea uita. Usa aia e conceputa astfel ca, chiar daca rateaza parcarea, sa poata iesi din masina. Ca barbatul care a avut norocul sa isi lase masina langa tine nu se mai poate urca, asta este! Macar nu i-ai zgariat-o. Link to comment
cchrism Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 ... (cum ar fi ca am dat intr-o gropa si vreau sa vad daca mai am 4 roti). <{POST_SNAPBACK}> Off topic: Ce misto, super bun motivul pentru care se pun automat avariile cand deschizi usile. Nu stiu daca la ei (in vest adica) se aplica, dar la noi e cu varf si indesat. Link to comment
Recommended Posts