octav Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 am lovit un caine, n-am spart / rupt / indoit nimic. puteam sa pun frana mai tare, sa nu dau in el, dar mi-i aduceam pe bord pe cei din spate Link to comment
Alinutz Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Eu am agatat o pisica, intr-o seara, care orbita de farurile masinii a avut neinspirata idee sa fuga in partea in care incercam eu s-o ocolesc, adica pe stanga ... am auzit decat un poc la o roata din spate Link to comment
Dj_Dark Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 o gaina (eram cu moskvich-ul singur ma duceam la tara) un adevarat sport extrem de ocolit gropi si ajuns cat mai rpd (deh drum de tzara numai cu a 2 a a3 a calc-o, frana etc..) si un drak de copil o alerga pe trotuar si urmarirea s-a terminat cu o schimbare brusca de directie din partea gainii sub rotile mele (binenteles frana violenta da' tarana jos m-am dus tarash cu fatza), oricun n-aveam viteza prea mare dar se pare ca am calcat-o pe cap (dupa cum am vazut in retrovizoare).... era primul accident si mi-a parut rau tot drumul pe urma..(intr-un fel eram fericit ca de-abia imi luasem permisul si am avut ocazia sa-mi testez reflexele).... si acu mai de curand ,faza tare, noaptea cam 100 la ora un caine s-a angajat sa traverseze strada din partea stanga l-am vazut cum vine in mine am eschivat dreapta cat am putut fara frana si zbang cu capul in usa din stanga spate... din cate am vazut in retrovizoare s-a rostogolit in sant dand din picioare printre mine si supernova din spate, s-ar putea sa fi scapat.. hilar a fost faptul ca dormea cineva in spate si s-a trezit buimac "ce-a fost asta" ) avea o fatza...no comment... Link to comment
mugur Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Din pacate am lovit un pui de catel cu un golf 1, am trecut peste el si s-a auzit ceva sub masina.Era prea din scurt si nu am putut sa il evit.Cand am incetinit si m-am uitat in spate , venise cateaua cu ceilalti pui la el.Imi amintesc si acum cu tristete... pacat ... Link to comment
vio.p Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 laurentziu83 said: Cumva ai bullbar serios de ai lovit animalele fara sa-ti produca daune? Eu de-abia maine imi duc masina la service sa-mi inlocuiasca spoilerul lovit. Deh, coada mare la service. n am bullbar . dar am spoilerul lovit. se observa, dar n am timp de service. ("> poate n vara Link to comment
Mircea Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Ooops I did'it again Una bucata mircea cu una bucata nubira circa 80 kmh in afara localitatii. Doua bucati caine pe partea stanga fug din spatele una bucata autobuz. Mircea claxon. Una bucata caine trece, a doua bucata caine se opreste. Mircea da sa treaca, dupa ce franase pana la vreo 60. Una bucata caine se razgandeste si o ia la fuga din nou. Frana, maxim dreapta, una bucata caine infipt in suportul de numar (da, din nou!) si iese pe sub roata dreapta spate, caine kaput, suport numar kaput, numar botit din nou! Cred ca o sa-i desenez pe aripa in curand. Este al cincilea suport de numar pe care-l schimb, doua dintre ele DWCR ("> . Din cei 5 suporti, 3 au fost din cauza de caini! Link to comment
negoctav Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Pai 3 caini morti,din care unul luat cu Cielo la 140 km/h (bara a fost ok,nu a suferit nici o avarie),unu pe la 90 km/h din cauza caruia am si iesit din sosea si mi-am spart proiectorul dreapta si un capac de la roata ,iar altul luat cu Golful de la firma si am spart bara si suportul de numar. In rest nimic in afara de cateva vrabii.Numai var-miu cu Dacia veche,lucrand la Politia de frontiera omora iepuri noaptea pe camp cu masina... Link to comment
tarzy Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 pai am si eu cateva "trofee" dar numai cu dacia berlina 1. prin 2001 am fost cu dacia la mare, am ales un traseu mai "necirculat" Bucuresti - oltenita - calarasi - bac chiciu - Negru voda - mangalia - vama veche pe acel drum (cel putin pana in calarasi) cred ca am vazut maxim ale 10 masini, in schimb ... am ciopartit vre-o 5 vrabii. una a ramas infipta in masca pana am ajuns la bac - oricum ... masina nu a ramas cu nici o dauna majora (oricum bara fata + masca + capota era plina de indoituri) 2. prin 2003 vara - pe dealul negru - conducea nevasta-mea, dupa o iesire din curba avea cca 80 Km/h in afara localiatii - un caine slab si prapadit era in mijlocul benzii noaste, pe contrasaens venea relativ incet un ditamai tirul iar marginea din dreapta a drum,ului era foarte abrupta, cutu ... ezita si da inapoi, soata franeaza si claxoneaza ... apoi cutu se razgandeste si vine iar in mijlocul benzii ... masina ajunsese cam la 60 km/h ... soata pune frana brusca ... si incearca sa ia de volan dreapta ... noroc ca eu pun mana pe volan si tin traiectoria dreapta - cutu bagat sub roti, se aude lovitura seaca sub masina - daca nu tineam volanul sigur intram in sant si acolo sigur ne rasturnam pagube la masina - doar numarul indoit (era prins direct in bara fara suport) si ceva urme de par pe scut 3. toamna lui 2004 - ma intorcaem noaptea de la targoviste, maegrgeam printr-op localitate cu cca 40-50 km/h - am o frica morbida sa merg cu viteza nopatea prin localitati, o pisicuta ... se ia la intrecere cu masina fugea paralel cu masina ... pe partea stanga eu incetinesc ... vedeam clar pisica - era cam la maxim 2 ani ... gri cu alb - si dintr-o data pisicuta brusc se arunca sub roti ... am calcat-o cu roata spate stanga. ... de atunci m-a ferit dumnezeu ... intre timp am marit parcul de masini - Logan + Tico + Aro si am mai acumulat cred vre-o 100.000 km-tri ... dar ... in afara de insecte nu am mai "pacatuit" cu nimic Link to comment
CARABUSU Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 (edited) In 2003 am facut un drum cu Tico pana la Bucuresti,am plecat noaptea pe la 2:00 din Piatra Neamt,iar pe drum,aproap de Bucuresti un caine apare in fata unui tir,s-a speriat si mi-a venit mie in fata si l-am luat cu partea stanga,mi-am umplut parbrizul cu pete de sange,ma dau jos sa vad ce-am patit,aveam lampa de semnalizare la un kilometru distanta si bara fata ciuntita,mi-am luat lampa ca era intreaga si mi-am vazut de drum. Am mai gasit o mata prinsa de toba dupa un drum la bacau si cam atat deocamdata. Edited September 20, 2006 by CARABUSU Link to comment
Bel_Ze-but Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Cu Cielo-ul am lovit in oras un gugustiuc lenes care a ratat decolarea si mi-a lasat urme de sange si vreo doua pene(mai mult puf) lipite de bara (evident din fata, desi la viteza cu care eram atunci aproape ca puteam merge si cu spatele...) Numai ce se terminase a doua etapa din gripa aviara si eu aveam pe masina urmele indiscutabile de killer de pasari. Mai demult, cu Dacia am reusit sa agat ( chiar am vrut) un iepure la 2 noaptea pe soseaua Harsova-Tulcea, pe care l-am gatit a doua zi de frica sa sa nu gaseasca cadavrul cei de la silvic, politie sau mediu. Masina - fara semne. O vrabiuta a stat mai mult de 24 de ore infipta in masca Daciei, sesizand ca am lovit-o, insa crezand ca a cazut si ajungand acasa pe un intuneric total. A treia zi cand m-am indreptat spre masina am vazut-o... In Constanta, tot cu Dacia, pe b-dul Mamaia unul din cei doi caini care se fugareau a intrat pe sub masina, s-au auzit mai multe bufnituri pe dedesupt (crancene), insa la final si-un schelalait care demonstra ca a scapat cu viata...Noroc cu garda la sol marita(la mine) si cu oasele craniene tari(la el). N-am putut sa-l evit, avand masina si la stanga si la dreapta (eram pe banda a doua). Numarul indoit, in rest nimic. Si cred ca daca nu franam violent, nu atingea nici numarul, masina inclinandu-se puternic. Intr-o dupa-amiaza, acu vreo patru ani, un caine alb iesit din sensul opus, de dupa o caruta, pe sos. Constanta-Tulcea, pur si simplu a atacat Dacia, intrand ca un taur cu capul inainte. Bufnitura puternica, soc ( aveam doar vreo 80 la ora si redusesem cred ca la 50 ). Tabla sub bara( dacia era model 77, cu bara nichelata, nu din din cea lata de plastic ) indoita adanc, perfect rotund, chiar sub semnalizator, practic langa roata din stanga. Cainele - absolut nimic!!! nici nu-mi dau seama cum si pe unde a trecut. Si-a continuat alergarea unpic ametit.Atat. Link to comment
CieloFan Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Din pacate am luat si eu un animal ieri (nu stiu daca era pisica sau catel). Eram cu masina de servici prin oras ... L-am vazut dar n-am avut ce face. N-am auzit decat cum a trecut atat prin roata din fata dreapta cat si prin cea din spate. Din fericire inca se misca ... l-am vazut alergand in retrovizoare Link to comment
ageana Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Din pacate am facut si eu o victima acum vreo 2 luni (prima si ultima sper): o pisicuta, noaptea, aveam ~70 kmh. Dacaa nu se razgandea, poate mai traia si acum. Link to comment
paul_marines Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 O ceata de caini de cartier (neighbourhood gang nu ceasul ) alergau cum e normal pe unul mai mic si slabanog. La o manevra de eschiva, acesta a ajuns in fata masinii si pana aici i-a fost. Am franat puternic si am reusit sa opresc imediat. De sub masina nu se mai auzea nimic si m-am gandit sa dau usor cu spatele , poate victima va scapa mai usor. Am ramas uimit cand cainele a rupt-o la fuga cum numai la desene animate mai vezi, iar gasca si ea spectatoare a renuntat la urmarire. Kalosul neatins, nici macar o zgaraietura. Link to comment
uskt2005 Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Pana la momentul actual nu am la activ decat 2 iepuri , foarte gustosi, si o pisicuta destul de tanara a murit saraca ("> , pe asta nu am mai gustat-o ca era prea mica si nu avea carne pe ea "> Link to comment
bebelushu Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 (edited) Pai sa-mi trec si eu trofeele: -primul acum 4 ani cu Tatra (T 813) din dotare mergeam spre Brasov pe Cheia a iesit din padure o pisica (cred ca era beata ) pe care am calcat-o cu toate 4 rotile de pe partea dreapta si pe care am facut-o afis. -Al II-lea prin luna Iulie (2006) cu Matizul pe Autostrada Soarelui am luat un stol de vrabii (dupa ce am trecut de ele m-am uitat in oglinzi si am vazut vreo 4-5 bucati decedate cred) iar la o saptamana am fost la service (pentru revizia de 1000 km), masina era ridicata pe elevator si a inceput sa miroasa a mortaciune in toata hala. Edited November 30, 2006 by bebelushu Link to comment
Englishman Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Vanat una bucata caine foarte mare, acum 4 ani, cu Nova pe care o aveam atunci. Am prins cainele in timp ce alerga in salturi mari si l-am pocnit din nefericire in plin salt. L-am lovit cu CAPOTA Novei si saracul a fost proiectat cam la 50 de metri prin aer...am oprit sa vad in ce stare e dar nu l-am gasit...cred ca l-am aruncat in vreo curte a vreunei case de pe margine soselei . Am uitat sa va zic ca aveam 140 / h si nu am avut timp sa franez deloc... Capota s-a facut praf si pulbere, la fel si bara din fata care s-a spart in bucati... Cu Cielo am reusit sa franez pana la 60/ h dar tot am prins un catel care mi-a spart proiectorul din dreapta. Din fericire nu a patit nimic, l-am vazut schelalaind in retrovizoare in timp ce o taia peste camp... Link to comment
CristiP Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Una bucata gainusa (asta vara) in drum spre tara, cu tot dinadinsul a vrut sa intre sub roti si acum o luna o pisicuta care se pare ca a scapat (mai are 8 vieti), dar s-a invatat minte, numai iese in strada. >- Link to comment
vijelie Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Permiteti sa raportez! 1. Una bucata catelus sinucigas cu roata dreapta fata (el decedat, eu scapat); 2. Una bucata dulau kamikaze perpelit cu scutul de la Dacia 1300 (el scapat viu si relativ nevatamat, eu scapat si adus aminte Tatal Nostru) 3. Una bucata catel mediu pleznit peste bot cu spoilerul de Dacia 1310 (el scapat, eu schimbat parte centrala spoiler spart). Link to comment
LYM Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 (edited) - 1buc gaina. Avarii - flansa dreapta sparta (Dacia berlina) - 1buc iepure. Fara avarii. (l-am luat si l-am facut friptura. a fost bun) - 1buc caine. Avarii - flansa dreapta (EXACT in ziua in care tocmai o reparasem pe cea sparta de gaina) + spoiler fata (Dacia berlina) - 1buc caine f. MARE. Avarii - spoiler fata zgariat pe dedesubt (Cielo mamei) - 1buc porc gras, lovit cu NubiraII (pe gheata) - Fara avarii - 1buc caine talie mica, luat sub bot cu NubiraII si a ramas intepenit acolo (intrase in sus, spre motor printr-o gaura pe-acolo, i se vedeau doar picioarele). L-am tras usor afara si a fost ok, putin lovit, dar ok. Fara pagube. A, si ca mi-am adus aminte - si animalele pot riposta Dacia 1310, '99, luata de 3 zile, numere rosii, curata si frumoasa. O conducea tata cand, trecand pe langa un caine-lup, in loc sa incetineasca a accelerat. Prostul de caine a sarit cu coltii in masina (belive it nor not...). Pagube Dacia: - usa stanga-spate zgariata - aripa stanga-spate zgariata - prag zgariat Caine: - dinti sparti, probabil. Mi-a zis tata ca-i curgea sange de la bot. Asa ca, atunci cand vedeti un caine ca latra pe langa masina, sa incetiniti! Edited December 1, 2006 by LYM Link to comment
Mircea Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Exista vreun dispozitiv ,altul decat claxonul care sa sperie maidanezii haotici de pe strazi si aiurea? Ca m-am saturat, n-am mai vazut hingheri pe strazi de nu mai tin minte, iar masina mea parca e catea in calduri asa sar javrele in fata ei! Link to comment
laurentziu83 Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 Raportez ca am ratat la mustata una bucata javra joi seara pe splai pe la Vitan Brazesti, asta cu 10 minute inainte de a ajunge la intalnire. Mi-am amintit ca n-am ABS atunci. Link to comment
Lucian M Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Veneam ieri-seara cu aveo spre casa si una buc iepure soldan alerga pe marginea drumului. Dau claxon, el sa sara in fata masinii. Deci am tras stanga sa evit, a intrat ABS ca am franat baban, sarit inima la gat, bogdaproste pt atentie divina din motiv de evitare a unei interventii in service. Btw, cat costa un spoiler in sevice- vopsit, manopera etc ? Sa stiu de cat am facut economie... Link to comment
laurentziu83 Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 La Clio m-a costat 27 de bulionen, la Chevrolet o fi mai ieftin. Link to comment
rm.popa Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 LYM said: - 1buc gaina.- 1buc iepure. - 1buc caine. - 1buc caine f. MARE. - 1buc porc gras, lovit cu NubiraII (pe gheata) - 1buc caine talie mica, luat sub bot cu NubiraII si a ramas intepenit acolo (intrase in sus, spre motor printr-o gaura pe-acolo, i se vedeau doar picioarele). L-am tras usor afara si a fost ok, putin lovit, dar ok. Fara pagube. Poate par răutăcios, şi dacă e aşa îmi cer scuze, dar... doar mie îmi sună a poveşti vânătoreşti? Peşte n-a prins nimeni cu maşina? ) Link to comment
Moshu Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Fi sigur ca da, dar n-o sa raspunda nimeni pentru ca ar fi off-topic. Aici se vaneaza. > uite-asa mare era! Link to comment
Recommended Posts