Cumnatu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Pai cumpoara un iepure de la alimentara, pune-l pe o cutie de carton ( dezghetat ) si apoi da cu masina peste el. O sa fie si mai fragezit dupa accident. Link to comment
Salex Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Daca ma uit la captura lui uskt2005 si la ce urmeaza sa ajunga ... nu pot sa nu ma gindesc cu sila la capturile mele . Eu am nimerit numai ciini . Cumnate, vreo sugestie de preparare in cazul asta ??????? Link to comment
VFX Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Eu am luat o bufnita pe parbriz. A "travesat" strada la inaltime joasa...si am vazut-o prea tarziu...iar frana nu a mai facut mare lucru... La intoarcere, in acelasi loc mai era inca o pasare "cazuta". Cred ca era culoar aerian acolo. Link to comment
Cumnatu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Eu zic ca erai vrajit de gandul de masina noua si jmechera si nu ai dat propritate, recunoaste ! Link to comment
Mircea Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Daca ma uit la captura lui uskt2005 si la ce urmeaza sa ajunga ... nu pot sa nu ma gindesc cu sila la capturile mele . Eu am nimerit numai ciini . Cumnate, vreo sugestie de preparare in cazul asta ??????? Cred ca trebe sa intrebi un coreean sau un chinez mic mic Link to comment
Cumnatu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Cumnate, vreo sugestie de preparare in cazul asta ??????? Ma duc maine prin metro si vine, vine ... Link to comment
Mircea Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Ce mah? Caine?! Gasesti la coltul blocului, nu te mai duce pana la metro! Link to comment
VFX Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Eu zic ca erai vrajit de gandul de masina noua si jmechera si nu ai dat propritate, recunoaste ! Asta nu se intampla de curand. Anul trecut cu Aveo. Si da, poate eram vrajit...dar venea din dreapta vraja ca si bufnita...Dar pot sa jur ca erau doua lucruri separate, una afara si alta inauntru... Link to comment
uskt2005 Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Zone de vanatoare(cu masina) de iepuri pe raza jud Vrancea: 1.Nanesti-Calieni-Vulturu-Botarlau (cei mai multi am vazut pe aceasta zona 7 bucati, ora 21-22 ) 2.Intre Odobesti si Jaristea Distarctie Placuta Link to comment
zeneseu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Ce mah? Caine?! Gasesti la coltul blocului, nu te mai duce pana la metro! In plus ai si garantia ca e mai proaspat ) Link to comment
Cumnatu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Eu ma refeream la iepure mai dar daca doriti delicatese sa stiti ca spatele de caine si picioarele posterioare ale sobolanului bat cu mult savorarea iepurelui. Sunt mult mai .. fragede, suculente. Sau ma rog, asa zic niste documentare. Parca cineva cauta zilele astea salam ieftin pe forum ( adica aici cauta informatiile ) pt un butiq. SFAT : fa butiq pt asiatici, scapa-ne de caini ! Link to comment
robertinoo Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 1. Cu Dacia tatalui meu am intrat intr-un card de rate si nu a mai vrut sa intre in vitezele a II-a si a patra. 2. Am dat peste un caine dar nu a patit nimic. Spoilerul batranei dacii si aripa dreapta care era putreda mi-au dat ceva bataie de cap. 3. Eram undeva pe camp noaptea. Bausem cateva pahare de vin. In fata masinii aparuse un iepure. Coboram o vale si am apasat pe acceleratie pana la fund sa-l prind, dar nu mi-am dat seama ca de fapt masina e pe liber (aveam muzica data la maxim). Am mers, asa, el in fata, eu in spatele lui vreo suta de metri pana s-a saturat de lumina farurilor si a schimbat directia. Link to comment
elprypas Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Ce treaba are rata cu cutia de viteze?? ori erau rate de le Gm si au sabotat batrana dacie pt a te incuraja sa o schimbi pe un daewoo? Pai si cum ai putut sa scapi bunatete de friptura... trebuia sa te duci dupa el mergea mai bine cu vinul de dupa Link to comment
rm.popa Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 3. Eram undeva pe camp noaptea. Bausem cateva pahare de vin. In fata masinii aparuse un iepure. Coboram o vale si am apasat pe acceleratie pana la fund sa-l prind, dar nu mi-am dat seama ca de fapt masina e pe liber (aveam muzica data la maxim). Am mers, asa, el in fata, eu in spatele lui vreo suta de metri pana s-a saturat de lumina farurilor si a schimbat directia. Da' băuseşi ceva pahare de-ai băgat talpă până la fund şi nu te-ai prins instantaneu că era pe liber. Cred că iepurele se prinsese că erai pilit şi a zis să facă mişto de tine vreo sută de metri. Link to comment
laurentziu83 Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 (edited) Zone de vanatoare(cu masina) de iepuri pe raza jud Vrancea: 1.Nanesti-Calieni-Vulturu-Botarlau (cei mai multi am vazut pe aceasta zona 7 bucati, ora 21-22 ) 2.Intre Odobesti si Jaristea Distarctie Placuta Deci in week-end bag gaz in dracia lu' taica-mio si ma duc la vanatoare. Aia n-are frane asa ca il si fragezesc direct. Doar asa sa mai pun si io ceva pe masa. Cu dracia pot sa ies si pe camp, oricum 1 din 4 soferi romani vaneaza iepuri chiorandu-i la lumina farurilor. Cu clio n-am prins decat un caine si ala m-a costat 27 de bastoane, noroc cu casco. Edited April 14, 2008 by laurentziu83 Link to comment
laurentziu83 Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 Am mai impuscat un caine aseara, cand urcam Movilei. Pur si simplu s-a aruncat cretinul in fata masinii, dupa bunul lor obicei de a latra la masini. Si asta cand mai aveam doar 2 metri pana la el, nici n-am apucat sa franez. Noroc ca nu era prea inalt, asa ca nu mi-a spart spoilerul, ci s-a izbit de scutul de la catalizator. N-am mai apucat sa vad decat cum se dadea de-a dura pe asfalt in oglinda retrovizoare. Link to comment
banzay Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 (edited) Astia-s kamikaze unii... Zilele trecute era sa calc (iarasi si din nou) un caine betivan... Mergea fix pe mijlocul strazii (nu era loc decat de o masina), si vazand ca nu are chef sa schimbe directia, opresc. Cainele vine fix spre masina si o ocoleste, dupa care isi continua drumul...DA...tot pe mijlocul strazii. Si prima oara cand m-am "intalnit in trafic" cu el pana s-a dat de pe strada... Tot asa, saptamana trecuta era sa dau peste un iepure bezmetic cand veneam spre C-ta dinspre Basarabi. Am incercat sa il evit (intrase pe banda a 2-a), dar nu prea aveam unde, pe banda 1 aveam alt matiz, si din sens opus alta masina. A facut "bugs bunny" niste miscari stanga-dreapta, dar si-a pastrat sangele rece si a avut inspiratia de a ramane pe mijlocul strazii. Din fericire...a scapat...de data asta Edited October 9, 2008 by banzay Link to comment
banzay Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Nu mai pot edita postul anterior, dar merita povestea. Pe langa fostul poligon, dau masina unui prieten, care are un i30, sa vada/daca are obiectii privind modul in care merge matizul din dotare. Merge pana la capatul strazii si cand sa intoarca, apare un caine care latra. Tipul opreste masina, dar cainele tot latra si rade un cap in numar (sau a vrut sa il muste). Cand ajungem acasa, trec prin fata masinii...Numarul cazut dintr-o parte Inainte sa plecam nu era asa. Am noroc de caini kmikaze in ultima vreme...bine ca nu sar in fata la viteze mai mari... Link to comment
dflorin10 Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Eu pe data de 09.09 m-am ciocnit de o vulpe ( inclin sa cred ca vulpe era ) . Veneam pe A2 , aveam cam 130 cand brusc mi-a iesit in fata ( in fuga , cred ca special s-a infipt in mine ca sa vada care are capul mai tare ...ea sau fiesta mea ) o vulpe sau un catel . Mi-a spart toata partea de jos ( am intacta masina de la faruri in sus ) , radiatorul , din cate ma pricep eu compresorul de la Ac si inca cateva pe acolo . Evident ca a trebuit sa vin pe platforma pana in Bucuresti , la 6 dimineata am ajuns acasa . Din cate stiam eu ar fii trebuit sa fie un gard de protectie pe acolo sau ma insel ? Ma intreb ce s-ar fii intamplat daca aveam viteza mai mare sau daca incercam sa o ocolesc . Azi am bagat masina in service si sper sa o termine repede . Va urez numai bine . Link to comment
mike.omega Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Eu in locul tau m-as bucura ca nu a fost un om in locul unei vulpi. Am patit-o, tot pe A2, sa imi traverseze prin fata un grup de muncitori, norocul meu ca am avut distanta sa incetinesc si claxonatul indelung i-a alungat ca pe ciori Link to comment
dflorin10 Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Doamne fereste dar nimic nu ne mai surprinde ..lumea e plina de cretini ( ma rog vulpea m-a surprins ) . Link to comment
Viktor Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Am avut ocazia sa fac cunostinta cu o caprioara. Intr-o dimineata pe la orele 3-4, circulam pe un traseu inpadurit (cam la 160km de casa) cind la un moment dat, m-am trezit cu o capriora in fata masinii. Pur si simplu a sarit in fata masinii, la o distanta foarte foarte mica. Am incercat s-o evit, dar nu am reusit in totalitate si am prins-o din plin, cu partea dreapta fata. Impactul a fost asa mare incit, am crezut ca, botul masini-i varza (o asa bubuitura). Am coborit sa-mi verific masina si spre surprinderea mea, doar farul si proectorul ceata dreapta erau sparte, capota si aripa dreapta erau intacte. A fost pentru prima data cind, m-am bucurat de tabla masinii. Dupa o discutie avuta cu un amic, m-a sfatuit sa folosesc "alarma"(cred ca asa se numeste) pentru/inpotriva animalelor salbatice. Am montat asa ceva pe masina, dar nu pot spune daca intr-adevar sint folositoare sau nu. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Dar a fost gustoasa? Link to comment
banzay Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Am vazut ca e la moda sa lovesti animalute... Am lovit si eu ieri o ... vrabie. Vad un grup de 3 vrabiute emo care se indreapta spre masina. Incetinesc, dar degeaba, POC! Dau un pic in spate, cobor, va o vrabiuta ca sta intr-o parte si se uita lung la mine. O iau o pun pe scaun si ma duc spre munca. Dupa cateva minute... a inceput sa zboare prin masina ) I-am dat drumul vrabiutei si a zburat ca din pusca! Link to comment
Recommended Posts