ASIMO Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Am vazut eu acum multi ani un cal care s-a cabrat peste o tigra, si si-a bagat copitele prin luneta! Era o tigra galbena... Tocmai o adusese proprietarul din Germania. N-am mai stat p-acolo sa vad cum s-a rezolvat "cazul"... Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Intr-adevar , era politia locala! Insa cazuri "din astea" sunt cam rare. N-am mai auzit de alte intamplari de genul asta .. cel putin nu cu o masina lovita de CAL. <{POST_SNAPBACK}> Cal, nu, dar pe unchi-miu l-a lovit o vaca de i-a indoit usa. A avut Casco, a declarat adevarul la cauza accidentului, Casco l-a despagubit dupa care l-a dat pe proprietarul vacii in judecata sa isi recupereze banii. @satori: am intrebat daca Casco te despagubeste pentru avarii petrecute in afara drumurilor publice deoarece cristi.a spunea ca accidentul s-a intamplat la pescuit si deci nu era pe un drum public. Link to comment
Mircea Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 In Buftea este o zona mare in care tiganii isi lasa caii liberi pe "hun fel" de pajiste, de unde ajung in sosea. Pana acum 2 accidente, asta vara un tico care a intrat franand in jumatea unui cal care a cazut peste masina, avarii de peste 80%, soferul bagat in spital cu fracturi costale, au stat cei de la descarcerare cam 20 de minute pana l-au scos, iar acum o luna un astra caravan nout -adus recent - care a luat un cal frontal, bot in cap cum s-ar spune, daunele fiind de circa 70 de milioane, dar soferul (un tinichigiu care tocmai polisase masina si s-a gandit sa se duca si el pana in centru cu ea ca sa se dea mare) a scapat fara nici o zgarietura, desi s-a indoit inclusiv plafonul... In ambele cazuri tot ceea ce au spus politistii a fost "cautati proprietarul calului si dati-l in judecata, noi nu va putem ajuta" Care proprietar va dati seama ca n-o fi prost sa zica, bai e calul meu... de-aia erau bune chip-urile alea de identificare... puneai scannerul, spunea seria, vedeai al ci e calul si-l dadeai in judecata... Link to comment
cristi.a Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Da, nu era public, dar nu stie toata lumea > Banuiesc ca nu sunt singurul!!! Link to comment
ticodriver Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Am fost weekend-ul acesta la tara, in jud. Calarasi, si, la intoarcere, intre CL si Oltenita am pocnit cu parbirzul din dotare una bucata cioara cu vreo 110kmh. Nu stiu ce o fi patit saraca, dar pasagerii zic ca ar fi cazut lesinata pe sosea. Urme de sange nu au fost gasite la locul faptei si, din fericire, nici urme de parbriz spart Link to comment
laurentziu83 Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 Ca tot suntem la copitate. Cand ma duceam spre Iasi acu vreo luna, aproape de Movila lui Burcel, un manz a scapat de sub supraveghere si a inceput sa alerge pe sosea pe sensul meu de mers, eu incetinesc, opresc, se opreste apoi si boul de manz in fata mea, apoi se misca putin si ajunge pe contrasens. Atunci am bagat a 1-a si am plecat. Atunci am vazut ca Reno-ul are limitarea la 6000 de ture. Am uitat sa va zic ca atunci cand veneam la intalnire joi la iesirea dintr-o comuna o vaca tocmai iesea de pe un drum lateral asa ca am facu un mic test al elanului ca sa o ocolesc, deoarece n-am vazut-o, noroc cu prietena mea care era in dreapta si a vazut mai bine si m-a atentionat. Link to comment
mike.omega Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 2 caini, primul a spart spoilerul, al doilea doar l-a crapat Link to comment
Alezz Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 La ultima ploate din Buc am luat un caras cu barba in masca de la radiator . Link to comment
Shenck Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 O parte din aceste accidente sunt datorate si stapinilor care isi lasa animalele de izbeliste. Moeciu-Risnov-2004 Link to comment
Alezz Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Bine ca erau in varful dealului ca daca erau dupa cine stie ce grozavenie se mai intampla. Link to comment
AdrianB Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 De curand am luat un caine la 130 pe autostrada soarelui A fost f.nasol L-am luat cu numarul care doar s-a strambat .. nu a cazut nu nimic. Dar cainele s-a facut varza. Ar trebui sa se ia niste masuri pentru ca tot in ziua aia am mai vazut cel putin 2 animale lovite. Link to comment
gigi-kent Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 (edited) am si eu ceva vietati la activ.bineinteles ca fara nici o intentie.miar face mult mai multa placere sa dau peste un pieton care trece pe rosu si nici macar nu se uita decat un animal care nu stie(unele chiar invata.chiar azi am dat prioritate unui maidanez aflat pe trecere.e prima data cand mi se intampla.am franat cainele a trecut ,nu s-a speriat de masina si l-am claxonat dupa ce a trecut de masina pt a fi sigur ca nu ramane in strada.nu sunt putini maidanezii care trec pe trecere.poate ca unii oameni ar trebui sa invete).sa revin. u n motan.stiu sigur ca era motan deoarece pe pisica ce fugea de el am reusit s-o evit.eram pe o straduta de cartie, mi-a sarit mata in fata, am franat si in secunda urmatoare a sarit si motanul(negru) exact sub roata.a murit instant. o pasare de noapte(cucuvea bufnita ciuf...)nu stiu ce era.pe drumul ce pleaca de la mare si traverseaza dobrogea(inainte de pantelimon).presupun ca a murit sio aia instant.am luat-o cu spoilerul, a ricosat in geam si apoi in spate.amtot pe drumul ala am evitat o alta sbutaroare.era in mijlocul drumului,am franat , am claxonat am dat faza mare si abia cand am ambalat in gol motorul si-a luat zborul. o vrabie pe faleza in galati. de la un timp incoace am impresia ca vrabiile jboara f jos si nu stiu care e explicatia. un gugustiuc pe drumul galati tulcea. l-am luat exact cu antena care s-a si rupt. am atins un ciobanesc german prin galati.nu a patit mare lucru.l-am atins putin cu coltul spoilerului. am fost tentat sa opresc si sa ii dau doua stapanului care l-a scos din lesa exact langa un drum circulat dar nu am vrut sa se lase cu scandal.bine ca nu a patit cinele nimic. inca o faza anul trecut.veneam, de la brasov.nu mai stiu pe unde un tauras lasat de capul lui facea un fel de rodeo pe sosea .noroc ca l-am vazut la timp fiind drum drept si am franat. evit cat pot animalele, claxonex din belsug ca sa le evit dar cu toate astea am cateva pe constiinta. sper ca toate pe care le-am omorat sa ajunga in rai si sa ma ierte Dumnezeu pt ce am facut. Edited August 7, 2005 by gigi-kent Link to comment
SYL Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Exceptand diversele insecte care le lovesti cu parbrizul, capota, ma rog partea din fata a masinii, nu am lovit nici un animal pana acum. Link to comment
test_driver Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Trebuie sa ma spovedesc si eu: Prima data am omorat un pescarus, aveam 90 km/h a venit de undeva din lateral in zbor si am vazut niste fulgi sarind din fatza. apoi in ordine oarecare: o vrabiutza care am vazuto in ultimul moment am luat-o printre roti ca era singura sansa la 120 km/h, vrabia era pe pamant statea cuminte saraca, si cand am trecut peste ea am vazut-o in oglinda cum dadea din aripioare haotic, si am impresia ca nu mai avea cap. . intr-o noapte mergand cu 140 km/h a sarint din camp o pisica, iepure nu stiu ce era la 20 m in fatza, am tras brus de volan fara frana am derapat putin cam mult, si nu stiu la intoarcere dupa 30 min nu am vazut nici un cadavru, sper ca nu am atins, oricum nu puteam sa simt ca era in derapaj, dar am si claxonmat, sper ca a scapat. o alta vrabiutza acum 3 zile masina din fatza a luato pe parbriz a sarit in sus si eu am ocolit-o, mai bine o calcam ca sigur s-a chinuit dupa aia mult. Cea mai haioasa traba a fost o insecta pe A2, aveam 130 si am vazut-o cum vine spre parbrizul meu, si am zis ehhh o insecta sa vezi ce se lipeste de geam, si sa lipit, numai ca a lasat o dara de sange care m-a incurcat tot drumul pana la bucuresti. Taica-miu a calcat un ciobanesc mioritic, si cred ca la omorat, l-a luat printre roti. pagube: suportul de la numar spart si numarul indoit, si acum e asa, dar parca s-a mai indreptat, cred din cauza vitezei . si tot taica-miu, mergea pe un drum ca ori ce om si a trecut pe langa un tauras legat de un copac me marginea soselei, si taurasul a dat cu capul in portiera dreapta spate. daune 0. cel mai rau mi-a parut de vrabiutza aia care i-am luat capul. aaaa si era sa uit, alt animal calcat, de fapt lovit de mine. Un tigan iese dintr-un magazin in fuga, si tot din fuga se opreste brusc in aripa mea dreapta din fatza, dand 20 de pasi inapoi si cazand in cur pe trotoar. Eu am franat si am iesit pe contrasens dar bizonul tot bizon ramane. Daune zero la mine, la el probabil un cucui. De asta mi-a parut cel mai bine, altadata sa invetze sa treaca strada ca daca era un trolebuz il facea covor asfaltic. cam atatea victime, sper cu atatea sa raman si eu si voi. Numai bine si ochii in 44444 Link to comment
john Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Un tigan iese dintr-un magazin in fuga <{POST_SNAPBACK}> Avea vreun televizor in brate ? > Link to comment
ileana Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 aaaa si era sa uit, alt animal calcat, de fapt lovit de mine. Un tigan iese dintr-un magazin in fuga, si tot din fuga se opreste brusc in aripa mea dreapta din fatza, nu fii rasist Link to comment
dAKuL_maniaK Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Eu personal n-am lovit nimic.. decat gazele... In schimb tata a patit-o odata... Mergea cu mama la o nunta intr-o noapte si au trecut pe langa niste cai... Si unul din cai, ofticat pe viata sau ceva, a sarit pe capota si si-a bagat picioru' in el de parbriz... Mama a scapat la milimetru... Link to comment
sotto Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 (edited) Vrabii aproape saptamanal, parca au inebunit si in drum spre Slanic am lovit cu dacia o oaie, da...pur si simplu mi-a sarit in fata si pana s-a oprit masina am calcat-o si cu roata din spate sa fie tacamul complet , mi-a strambat aripa fata pe care am indreptat-o cu mana, a revenit la loc ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat; ca m-am injurat de mama focului cu ciobanul care le-a lasat in drum e alta treaba :-" . nu-mi fac mustrari de constiinta ptr. ca oaia n-a murit, doar ca nu se mai ridica de jos. Ps. stiu un vecin care a intrat special cu masina intr-un porc ca sa-l fure, asta tot pe la tzara. A omorat porcul, l-a bagat in portbagaj, dar si-a facut masina praf in fata(dacie) si ghinionul lui si mai mare e ca n-a avut parte nici de porc(s-a stricat, invinetit) si a mai bagat si o gramada de bani in masina ca sa o repare Edited September 11, 2005 by sotto Link to comment
test_driver Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 nu fii rasist <{POST_SNAPBACK}> nu sunt rasist dar chiar o merita, pacat ca nu s-a ajuns la ceva mai rau, ca prea cretin a fost, si cred ca si furase ceva din magazinul ala, ca a zis ca-i pare rau, ca nu a vrut, bla bla, maica-mea a coborat sa-l intrebe daca ii e bine, si a uschit-o dupa aia, noroc ca nu venea inca unu ca se oprea si-n ala, ca aplecat la fel fara sa se asigure imbecilul. Link to comment
ileana Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 daca nu era tigan, te exprimai la fel??!! Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Offtopic: il facea dobitoc, vita sau altfel... Sunt o groaza de astia pe drumuri. Mai rai sunt aia care merg pe strada si atunci cand ii claxonezi se uita urat la tine. OnTopic: Acum vreo doua saptamani am mai bifat un caine prost. M-am speriat ceva "Nuuu, nuu cu spoilerul meu cel nou S"> ". Din fericire a ricosat din spoiler si mi-a sters doar un pic din praful de pe usa (dar nu prea mult ca ma respect si obisnuiesc sa il tin de cel putin 3 mm). Nu l-am intins pe strada, a schelalait si a plecat mai departe. (Si eram si cu pretena in masina. Bine ca nu era atenta. ) Link to comment
FireFly Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Azi am luat un pui de matza , pe sub masina , da nu cred ca l-am omorat , ca nu l-am calcat cu rotile , si nici nu s-a auzit nimic cand am trecut peste el. Link to comment
Leone Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Mey copii, uite aici spovedanie, de pe vremea cind aveam dacie! La intoarcerea de la babaci, de la tzara, seara, vara, frumos, a iesit un pirdalnic de iepuras si s-a protzapit in fata masinii! Gata, poc, si vreo doua zile am avut friptura taaaaare gustoasa la masa! Stricaciuni la masina? Nimic ca dupa aia am aflat ca e multi care practica asa vinatoare, da' ca sa protejeze si masina, si "vinatul", ochesc animalul cu bratul de la roata! Eh, cam asa am trecut si io atunci, dragii mosului! A, si plus o javra din categoria "pana" pe care am tavalit-o da' n-am calcat-o pe drumu' de la Iasi la Vaslui. Link to comment
Recommended Posts