Mike1 Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 (edited) Eventual ar putea sa fie bun si sa ne spuna si noua pe unde merge mai des... ca sa ne ferim si noi )"> Auzi mon cher, cata placere Later (home) edit: L-am mentionat pe Tommy in fraza tocmai pt a sublinia faptul ca imi repugna ceea ce a facut @mortymer Am zis sa editez, ca parca se intelegea mai degraba opusul a ceea ce am gandit eu Edited December 6, 2005 by Mike1 Link to comment
Vlad Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 eu sincer ii dau dreptate lui Tommy..poate si ca am animale acasa si de aia. odata pe strada mi-a iesit o pisica si nu va zic ce manevre am facut sa o evit si din fericire am si reusit. singura oara am lovit un iepure veneam noapte de la mare si desteptul a sarit din sant...frana..ridicat de pe frana...luat volannu foarte mult, lovit cu mariginea spoilerului usor. oprit INTAI cautat iepurele cu inima cat puricele si DUPA VERIFICAT MASINA... rezultat..iepure scapat..pic de sange nici urma de urecheat iar masina zburat ornamentul de la farul de ceata (cred ca oricum nu se mai tinea bine). NU va zic cat de rau mi-a parut ca l-am lovit si cat m-am bucurat ca nu l-am gasit Link to comment
Leutzu Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Am "impuscat" un ditamai cainele...mai multe am scris la "accidente vazute sau suferite". Link to comment
mortymer Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 ... alooo... ce va repugna???... pisica cu 120 luata in localitatea crangu teleorman... vara... asfalt incins... daca calcam frana, ma faceam zob... aveam atata pentru ca eram plin de spume ca ma intorceam din drum vreo 70 km, si ma grabeam, si in plus acolo nu sunt radare, drumul e drept... asa ca dai talpa... merg mult prin titan, calea mosilor, bd. basarabia, muncii, pache protopopescu, mosilor... si sa nu uit... ce va repugna???... Link to comment
Tommy Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) mortymer: vezi ca se fac angajari la hingherie mike: se intelegea bine si inainte de modificare Edited December 8, 2005 by Tommy Link to comment
Mike1 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) @ Tommy: hihi... eu m-am gandit sa fiu cat mai clar... you know, in claris non fit interpretatio @ mortymer: pur si simplu mi-a displacut insusi felul in care ai racontat intamplarea... dar nu-i bai din cauza asta... noi, ceilalti, pentru animalele nevinovate ne facem griji... PS Let's leave it like that... Later Edit: De ce oare mi-oi fi pus eu semnatura asta?... Edited December 8, 2005 by Mike1 Link to comment
Tommy Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 asa-i mike mortymer: "pisica cu 120 luata in localitatea crangu teleorman... vara... asfalt incins... daca calcam frana, ma faceam zob" si daca iti iesea o vaca? o calcai? nu mai spun de caine .. pe care te-ai laudat ca te-ai urcat pe el, cu toate ca nevasta urla la tine nenea, nu-i frumos sa inventezi scuze puerile si tine minte un lucru: mai barbat e cel care se abtine, decat cel care cedeaza la prima... Link to comment
mortymer Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 ... io am un simt al proprietatii ff bine dezvoltat... mi-a muscat din bara/l-am calcat... l-am impins si lovit cu dreapta... plecam de pe loc... deci, cum am scris, l-am lovit usor... si sa nu uit... daca ma dadeam jos, sa-l gonesc cum va asteptati voi, ma manca ala de viu... nu am mentionat ca era un caine... adica peste 50 cm inaltime si peste 30 kg... eram in trafic... mui luate de la aia din spate ca de ce nu ma misc... iar cu vaca daca aparea... nu mai sriam acum.. noroc io... momentan... sa stiti ca imi plac animalele... io am facut o descriere seaca si rece... nu siroape"vai catelusii si pisicutele si vrabiutele etc..."... a fost o reletare seaca... daca vreti una sadica cu imprastiat creieri de parbriz si infasurat mate pe stergatoare... mai asteptati... nu am patit inca... cam asta e parerea mea... de unde am plecat si unde am ajuns... a dracului limba romana cu sensurile ei multiple si loc de interpretat... Link to comment
mr_ Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Da' e a nabii de periculos e sa pui frana vara pe asfalt la 120 la ora... pedala de frana e mult mai periculoasa decat butonul de autodistrugere vad. Si daca era un copil, ce faceai? Te faceai zob, ca tot mergeai cu 120 in localitate? Link to comment
mortymer Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 ... o sa va cada drobul de sare in cap... mi-am asumat un risc si am castigat, de data asta... vara la 14:00 sat de campie drum drept ... nu e nici tipenie de om acasa... sunt cu treaba la camp... si sa nu uit, nu aveam sapca... ... nu mai scriu... mi-a ajuns... soacrelor... scrie omu de o cioara, un caine si o pisica si gata... la haga... tribunalul penal international... a fost o situatie in care am riscat si am castigat io, nu pisica(a vrut sa traverseze, dar la jumatate s-a oprit si s-a intors)... ce sa fac???.. am avut de ales io sau pisica... am ales io... si cititi cu atentie... ma grabeam... o situatie neprevazuta... Link to comment
Tommy Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 probabil de aici si proverbul: "a rupe pisica" ai fost tare, ai folosit o strategie desteapta, ai mobilizat maximul de forta acolo unde trebuia, tehnica a fost ireprosabila si evident.. nu se putea solda decat cu o victorie! Link to comment
mortymer Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 ... azi a murit bunica-mea... vreu sa vad pe cati ii misca acest eveniment... nu o stiati... nici pe pisica, caine sau vrabie... Link to comment
Tommy Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 fie-i tarana usoara, dumnezeu s-o ierte Link to comment
mortymer Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 ... multumesc... sa stii ca m-ai judecat gresit... Link to comment
Tommy Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 n-am vrut omule sa te judec, am vazut ca esti nervos, si o spui la suparare Link to comment
Mike1 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 In primul rand... condoleante pentru bunica ta - imi pare rau sa aud o asemenea veste... In al doilea rand, noi nici macar nu ne cunoastem... asa ca daca stam sa ne gandim putin, pe forum putem avea diferite stari da spirit (exuberanta, tristete, etc...) si sa scriem in consecinta de cauza, dar un lucru este cert: eu nu mi-as permite sa judec pe nimeni, ar fi o impertinenta din partea mea, iar cu asa ceva nu vreau sa fiu asociat Asa ca totul este bine cand se termina cu bine, iar pe viitor, te rugam, fie-ti mila de bietele animale > PS Domnilor, gata cu fftopic: Link to comment
bogdan_o Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Din fericire pt mine nu am pe constiinta nici un suflet. O singura data am sters cu bara un caine (am facut tot ce am putut ca sa-l evit dar tot l-am sters putin). Cainele nu a patit absolut nimic, era putin confuz dara a scapat intreg. Si acum cateva zile era sa lovesc o pisica. A sarit in fata mea de sub o masina. Am pus frana dar nu am vazut nici pisica iesind de sub masina mea nici nu am simtit ceva. Dupa vreo 2 secunde aud un mieunat. Dau inapoi cateiva centimetri si vad mata cum o ia la sanatoasa de sub masina mea. Nu va zic ce usurare am simtit ca a scapat saracul animal. Sincer, mi-e mila de ele si pe cat posibil incerc sa le evit. Link to comment
Mircea Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Mda..una bucata caine mare 40-50 kg, luat cumva in pozitia culcat la circa 50-55 kmh noaptea, fara sa apuc a frana cine stie ce... daune... bara, numar, suport numar, podeaua infundata sub masina, aparatorile la tobe... Link to comment
Wolfman Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Una bucata gaina (prin '98) care si-a gasit sa sara fix intre rotile mele, la 3 metri, fiind cu masina plina (5 adulti si 2 copii) nici n-avea rost sa franez, am vazut doar un nor de pene in spate si cert este ca stapanul ei a mancat friptura in seara aia... Una bucata rrom, la iesirea din Buhusi, care avea de gand sa se sinucida din cauza unei altercatii cu consoarta (marturisiri sub amenintarea levierului); am reusit sa franez (aveam cam 40-50/h) astfel incat s-a izbit el de aripa mea dreapta, fara macar sa cada din picioare. Eu in schimb eram numai draci asa ca eram cat pe ce sa-l iau la omor de-adevaratelea... Link to comment
CT_ZDB Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Un iepure .. salbatic... si asta in seara Vinerii mari... Asa ca pot spune ca atunci chiar a venit iepurasul. Eram intr-o padure si victima era pe marginea drumului. Probabil orbit de faruri a luat-o la goana si s-a lovit de masina (probabil roata) Am oprit si era ametit.. asa ca luat de urechi si pus intr-o cutie... (nu avea nici o lovitura) a fost taiat si asezat la loc de cinste langa miel !!! P.S. A iesit o friptura din el... Link to comment
mr_ Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Poate era turbat, si l-ai calcat cand a incercat sa te muste de pneuri Link to comment
zack Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Poate era turbat, si l-ai calcat cand a incercat sa te muste de pneuri offtopic : parintii mei,pe vremea cand aveau renault 18, au gasit cauciucul desumflat...si ce era in el ? un dinte de caine... Link to comment
vio.p Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 pei ce poti sa vanezi ? pe anu 2005 soar cateva pisici, 2 caini si baza vanatoarei e un MISTRET. da mistretu nu l am luat era mai mare decat masina , am asteptat sa plece de pe drum. eram in Peris-Scrovistea-balteni PS: multe animale apar acolo pe drum daca nastase nu se mai duce la vanatoare Si pe aici ai ajuns ? Link to comment
Yeti Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Astazi dupa amiaza, cu toate ca nu mi-am dorit niciodata, am fost admis si eu in clubul vanatorilor. Am lovit un caine care a traversat strada neregulamentar. Si dupa ce ca era vinovat a fugit si de la locul accidentului. Cred ca pentru ca nu avea RCA-ul platit. Mi-a facut tandari bara fata pe partea dreapta, plus lampa de semnalizare. Acuma trebuie sa-mi repar masina cu CASCO. Link to comment
laurentziu83 Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 pei ce poti sa vanezi ?pe anu 2005 soar cateva pisici, 2 caini si baza vanatoarei e un MISTRET. Cumva ai bullbar serios de ai lovit animalele fara sa-ti produca daune? Eu de-abia maine imi duc masina la service sa-mi inlocuiasca spoilerul lovit. Deh, coada mare la service. Link to comment
Recommended Posts