rm.popa Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 fftopic: Păi... nu deschidem un topic şi pentru pescari? Ceeee, ei e mai fraieri? Sunt destui care au căzut cu maşinile prin Dâmboviţa sau prin diverse canale de irigaţii. Şi mă-ndoiesc că au scos maşinile de acolo fără un peştişor, doi, acolo... Îi zicem "Pescuit la maşină". Amatori, ceva? Link to comment
Moshu Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Pai pana atunci (eu fiind din Galati sunt amator de o topica de gen), vreau sa-ti zic ca undeva de la Beresti catre Galati, noaptea, cu Lada fiind am avut ocazia sa vanez, ba chiar sa braconez: o caprioara. Norocul meu a fost ca si-a calculat saltul peste banda mea de mers la mm, astfel incat am avut ocazia sa o vad in aer in lumina farurilor cam in dreptul parbrizului, dupa care a disparut pe camp. Ma gandesc si acum daca o loveam: 1. as fi apucat sa mananc carne de caprioara? 2. sau va priveam de sus de undeva la ora asta? Din cate stiu eu o caprioara are cam 50-60 kile, si la 90 pe ora nu stiu cum s-ar fi terminat povestea... Link to comment
iso Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 (edited) ... sau poate aveai parte de cel mai rapid "fastfood" care ar fi fost posibil vreo'data ... Eu n'am parte decit de porumbei sau gugustiuci , parca dai peste o perna asa sar penele din ei saracii . > Edited December 24, 2006 by iso Link to comment
tolin Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Din cate stiu eu o caprioara are cam 50-60 kile, si la 90 pe ora nu stiu cum s-ar fi terminat povestea... Il rugam pe Tommy sa rescrie "Moartea caprioarei". Link to comment
Lucian M Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Nea' Toline, da' o fi de acord Labis? Moshu- in timpul saltului avea "ochii blanzi si rotunzi" si "botul umed" caprioara matale? Link to comment
Elfu Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 O mâţă cu masina veche. M-am "speriat" ca era neagra si in loc sa calc frana am apasat mai tare acceleratia. S"> Link to comment
Moshu Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 @Luciane> Nu stiu caprioara cum avea botu', dar se pare ca cineva chiar a pus botu' Continuare la povestea lazii si caprioarei. Caprioara era cu reactie si i-a cazut o lacrima pe capota fiebinte cand sarea, ce s-a transformat pe loc intr-o dara de abur subtire datorata efectului Coanda iar pe laterala vizibila mie (stanga parca) scria cu litere de-o schioapa: "made by nicolae labis, mananc si plang". Chiar asa scria cu litere mici (de 8 cred, Tahoma). PS Singurul pata pe vopseaua impecabila a lazii mele este acea urma alba pe capota, saruri provenite de la evaporarea rapida banuiesc. PPS Va las pe voi sa continuati vanatoarea cu masina, eu ma reprofilez pe pescuit. Keep in touch! Cu stima. Craciun fericit! Link to comment
Englishman Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 (edited) Exista vreun dispozitiv ,altul decat claxonul care sa sperie maidanezii haotici de pe strazi si aiurea? Ca m-am saturat, n-am mai vazut hingheri pe strazi de nu mai tin minte, iar masina mea parca e catea in calduri asa sar javrele in fata ei! Vezi la unele benzinarii Mol ( sau de aiurea) ca exista niste fluiere care emit ultrasunete care sperie animalele. Se monteaza pe bara din fata , jos, au dimensiunea unor dopuri de sticla, sunt transparente si au un pret modic...100- 200 mii lei . Au niste benzi autoadezive care nu lasa nici o urma daca se dezlipesc. In contact cu curentii de aer, emit ultrasunetele care sunt foarte iritante pentru caini , in special. Cat le-am avut pe fosta mea Nova, nu am avut nici o problema cu vreun animal....( de nici un fel) Edited December 25, 2006 by radux Link to comment
ticodriver Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Mda si Corsa mea reprezinta o atractie deosebita pt maidanezi, dar am reusit din fericire sa-i ocolesc pe toti, gratie ABS-ului ...fara el, nu as fi "ratat" pe nici unul. Link to comment
LYM Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 (edited) Poate par răutăcios, şi dacă e aşa îmi cer scuze, dar... doar mie îmi sună a poveşti vânătoreşti? Peşte n-a prins nimeni cu maşina? ) De-ar fi vreun premiu pt. cel cu cele mai multe la activ as mai zice, dar asa ... nu prea vad rostul in a minti . Am un mare "noroc" cand vine vorba de caini & stuff. Nu trebuie sa conving pe nimeni, asa ca noi sa fim sanatosi Edited December 28, 2006 by LYM Link to comment
elprypas Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 (edited) din capitolul "Cu masina la vanatoare " eu pot sa ma laud cu un palmares nu foarte mare dar consistent de "carne" 1 bucata catel idiot pe soseaua de centura a Focsaniului in urma cu 1an si 3 luni arma Dacia 1310 2 bucati pasari habar nu am ce neam erau ca nu am mai oprit si era si pe inserate; arma Dacia 1310 1 pui de urs pe dn 1 la timisu de jos in dreptul barierei de cale ferata; arma Dacia Papuc. 1 pisica beata uitata pe drumuri ; arma Ford Tranzit, 1 vaca raschetata cu aripa si cu oglinda; arma Mercedes Sprinter Edited December 28, 2006 by elprypas Link to comment
george03 Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Din pacate tre' sa-mi actualizez colectia de "trofee" ("> Una bucata dulau, in afara localitatii ... lovit cu coltul dreapta-fata ... dupa o frana nu prea zdravana (a se vedea in continuare). "Scenografia": Dupa ce am stat cam jumatate de minut in spatele unei Dacii ... de pe vremea cand eram la gradinitza ... dacimanul s-a hotarat ca ar fi cazul sa treaca pe prima banda (eram pe o portiune de drum cu 4 benzi ... dar cu sensurile separate). L-am depasit (eram in urcare pe un pod) dar ... ala s-a bagat imediat in spatele meu. Chiar la coborarea de pe pod un tiganush se juca cu niste javre. Nu stiu ce l-a apucat sa arunce ceva prin fata masinii exact in momentul in care m-am apropiat. Am apucat sa vad dulaul cum o zbugheste ... am calcat frana ... da' nu foarte tare ca mai bine mi-am bulit fata decat sa ma faca dacimanul garaj ... ca el nu ar fi putut frana atat de repede ... si ... buuum. M-am uitat in oglinda ... si la cum se tara cainele ... sigur s-a ales cu coloana rupta. In momentul in care l-am lovit aveam cca 90 km/h. Consecinte: Spoiler spart, proiector dreapta spart ... si ce-o mai fi prin spatele spoiler-iului ca n-am ajuns inca la service sa ma uit Link to comment
laurentziu83 Posted January 31, 2007 Author Share Posted January 31, 2007 Ce coincidenta, si eu la fel am avut... Link to comment
giony Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 O bucata potaie pe DN la 120/h - caine hamburgeri , bara fata varza . O bucata cioara , varsta 160 ani - spart grila . Multe bucati vrabii - una scoasa uscata de sub radiator , vreo 2-3 recuperate din grila radiator . Iepuri atinsi - 2 - nici o victima - ocolesc si evit cat pot ! Una bucata porcusor de cca 12-15 kg dintr-o gramada de vreo 10 - s-a invartit ca o minge pe sub machina dar cand m-am uitat in oglinda fugea de rupea dupa ceilalti . Evitat caprioara in ultimul moment prin franare - privit cum fugea in lumina farurilor . Evitat manz la mm - printr-o franare full - masina in sant - no pagube . Intrat in stol de gaste dupa o curba - multe pene in aer - 2 buc recuperate de sateni imediat - injuraturi ! Link to comment
elprypas Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 (edited) Proaspat intors din cursa de la Craiova vin cu vesti dureroase. mai adaug la palmaresul meu inca una bucata caine beat ce dormea pe mijlocul soselei in jurul orei 3:40 am in localitatea Cristian (langa brasov) arma crimei Ford-ul Transit de la munca , fara pagube, rezultat catel rajghinat pe sosea pe o suprafata de vreo 2 mp! Imi pare rau dar nu am mai avut ce face ... si saracul era puiandru dar nu era sa ma rastorn pt el... logic?? giony tata dar tu esti un adevarat criminal . de curiozitate cam in cat timp ai acumulat asa palmares? a si apropo vrabiile si porumbeii nu se pun cas zburatoare, scalpez zilnic cate 2 - 3, norocul meu ca nu le prind in parbriz ci in continuarea parbrizului adica in paravantul dubei Edited July 6, 2007 by elprypas Link to comment
laurentziu83 Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 (edited) De cand umblu cu dacia ma doare la banana de caini, pisici, vrabii, etc. Nu poate sa-mi provoace niciuna vreo dauna sa nu pot s-o repar cu poxipol sau cu un ciocan si un spray de vopsea in cel mai rau caz. Oricum, radiatorul se termina la nivelul numarului de inmatriculare, impactul se va produce mai jos, cel mult imi va sparge spoilerul si imi va indoi tabla din dreptul fuliei arborelui cotit. Cum tot timpul am un patent la mine, se va rezolva simplu si usor. De spoiler da-l in masa, gasesc unul pe la dezmembrari. Oricum, e stresant rau sa umbli pe la asigurari pentru vreun nenorocit de caine. Ma-sa face altul, dar timpul pierdut de noi... Edited July 6, 2007 by laurentziu83 Link to comment
elprypas Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Adevarul ca asa e laurentziu83 dar ce sa-i fac asta e viata no alergam ca bezemetici , nu din place ci din lipsa de timp, animalele ce sa faca si ele stau pe unde apuca si rezultatul este in cel mai bun caz cand il incadrezi intre roti se loveste usor la cap si scapa, dar uite ca se mai intampla sa nu aibe mereu noroc, si nici noi sa le vdm la timp ca sa le putem ferii sau ocolii.Mie unu imi este foarte mila de ele si nui o situatie placuta sa stii " mama l`am facut terci pe asfalt" sau cel putin in cazul meu nu . Toata ziua m-am gandit la saracul catel, era un exemplar frumos pacat ca nu l-am fazut la timp si nu am putut sa il crut ("> ( Link to comment
laurentziu83 Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 Da, dar un sofer profesionist de exemplu nu cred ca mai sta sa le contabilizeze. Pe animalul ala l-ai omorat intr-o secunda, el a scapat repede, pe mine ca trebuia sa ma cert cu asiguratorul ca de ce mi-a inlocuit tot proiectorul ca era doar becul si suportul, apoi aprobare de la sef ca e de acord cu reparatia, apoi trimitere fax la firma de leasing, la politie stat nustiucat sa declari, etc. De asta e buna o masina ieftina, ca nu merita sa ajungi la mana asiguratorilor. Link to comment
elprypas Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 in romania zilelor noastre sunt cateva persoane la care ideeal este sa nu ajungi niciodata si anume : 1 medic 2 popa 3 politai 4 asiguratori si lista bine inteles poate continua . Sincer laule decat sa ajungi la ei mai bine te spanzuri! Stiu si eu cum este pt ca si eu am avut parte de accidente si dupa nervii si stresu accidentului a urmat orele de asteptare la politie si clipele de milogeala la asigurator sa itzi dea acceptul de plata ) Link to comment
andrei_xxl Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 (edited) Am avut parte de roadkill numai cu Ducato-ul : una bucata dulau in Carbunesti (noroc ca nu era mare) si una bucata gaina (batrana ) care, culmea, dupa 5 minute nu mai era acolo, cred ca o luasera proprietarii de drept sa o bage direct in oala. Si o raritate, o cioara in Craiova, cred ca am ametit-o doar, am vazut-o in oglinda cum s-a ridicat de pe jos si si-a luat zborul. P.S. NU sunt rasist, cioara = pasare Edited December 29, 2007 by andrei_ics_ics_el Link to comment
uskt2005 Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Sincer sa fiu am incercat sa-o evit (era iepuroaica), dar iepure mai lenes ca asta nu am vazut pana acum Aveam vre-o 90/h si in momentul impactului nu aveam mai mult de 30. De ce zic ca era lenes...am alergat odata un iepure cu vre-o 70/h...cred ca mai putea...iepurele...dar am redus eu si l-am lasat sa scape Acum, revenind la acesta, va ajunge cat de curand fripurica, cineva deja l-a testat si a zis ca a fost delicios Link to comment
laurentziu83 Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 Diseara vin la tine la masa, poate prind loc inaintea motanului. Link to comment
uskt2005 Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Tre sa stea vre-o 2 zile la macerat cu mirodenii "> Link to comment
Cumnatu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Acum, revenind la acesta, va ajunge cat de curand fripurica, cineva deja l-a testat si a zis ca a fost delicios Mamaaa, cum e asta la cuptor cu sos de usturoi, mananci de mori, de fapt, inpropriu spui mananci, doar il sugi caci se topeste in gura ! Pt cei ce mai vor iepure : intr-un timp avea la Metro Militari. Link to comment
laurentziu83 Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 Eu mor de ciuda ca bara de la Clio e prea fragila pentru a vana iepuri cu ea, ies mai ieftin sa-i cumpar decat sa-i vanez la lumina farurilor. Aia de Cielo e mult mai zdravana si se preteaza la asa ceva. Link to comment
Recommended Posts