geof Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 M-ar interesa o vopsea pentru a retusa niste mici zgarieturi la al meu kalos (culoare visinie = rosu activ). La Carrefour exista niste creioane cu vopsea Sinto, dar in tabelele lor nu apare culoarea care ma intereseaza. Cunoaste cineva ce cod de culoare imi trebuie. Mi-ar fi de ajutor si un link catre un site oficial al acestui producator "Sinto". In acest topic cred ca puteti pune si alte echivalente de culori caci cred ca ar fi de interes. Link to comment
VIPER Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Mergi pe strada Viitorului (cea care se continua cu Lizeanu la intersectia cu Stefan Cel Mare) si gasesti cam vis-a-vis de statia de tramvai un magazinas de vopsele in special auto, dar nu numai. Doamna de acolo stie meserie si are zeci de nuante, cataloage, etc, te poate ajuta clar sa gasesti ce trebuie! Link to comment
geof Posted July 15, 2005 Author Share Posted July 15, 2005 Multumesc! Sa vad cand pot sa-mi fac timp sa trec pe acolo. Link to comment
Dromichete Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Uite un fisier cu coduri de culori 1234.pdf Link to comment
Recommended Posts