Jump to content

Ce Timp Scoateti De La 0 La 100 Km/h Cronometrat

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Alezz: Dar ce motor ai bai nene,ca ma duc inapoi Porsche Romania si le dau Octavia II a familiei inapoi!!!Cum naiba scoti tu 9.8 sec de la 0-100km/h !!!Cand eu cu 2.0 TDi-140 Cp scot 9.6 pana la suta,consuma mediu 5.5,urban 7.2,extraurban 4.6 si am viteza maxima atinsa 208 km/h!!!Fara nici un fel de modificari!!! :o :o

Nu este adevarat Satori!!!Ce sa-ti spun numai motoarele pe benzina pot sa faca demaraje rapide???La un motor asa de mic cum il are Cielo era firesc sa-l intreb cum are demarajul ala pentru si eu am Cielo masina personala si trag de el pana la 100 km/h!!!

@Alezz: Ce mai urmeaza sa mai scoti aripile,spoilerele si o sa faci suta in 6 secunde!!! :) )

Satori facea misto...dar voi dormiti in papusoi...Toata lumea stie cum trage Cielo si cat consuma...Si nu face suta in 9.8s si nici nu consuma 5%.

Nu este adevarat Satori!!!Ce sa-ti spun numai motoarele pe benzina pot sa faca demaraje rapide???

@Alezz: Ce mai urmeaza sa mai scoti aripile,spoilerele si o sa faci suta in 6 secunde!!! :) )

Parca era vorba ca spunem ce pot masinile cu adevarat,nu misto ieftin,dar asta e...

Nu iti plac mistourile ieftine si posturile aiurea? Nu mai scrie. Daca nu intelegi, mai bine taci.

Vrei sa stii ce pot masinile cu adevarat :shock: la ce scriu acu':

Cielo=masina de FAMILIE nu are ce cauta la liniute si alte prostii...

Matiz,Tico,Spark=masini mici de oras proiectate pentru ECONOMIE de benzina

Leganza=limuzina categoria LUX

Kalos=inlocuitorul lui Cielo=masina de familie :drinkers:

Sigur ca da Satori tie iti convine nici nu ai treaba cu warning-ul,sau daca ai rar cred ca il primesti!

@Alezz: Daca tu zici ca Cielo nu are ce cauta la liniute,atunci spune-le si celor cu Dacia sa nu mai calce pe acolo.Apropos stii acel Cielo al lui Sebastian care rupea tot la liniute!!! :) >-

Cieloul lui Sebastian nu e masina stock are motor de 2000cmc si mai nou cutie in 6 rapoarte facuta manual si calculata SPECIAL pentru "liniutele" de 400m :thumbl: .

PS. La care posesori de Dacii te referi la cei cu alea de curge tabla de pe ele sau cei cu Logan ???

Edited by Alezz

Toata treaba asta cu 0-100 e mai mult pentru statistici si figuri. Conteaza foarte mult soferul , si in oras conteaza mai mult un 0-70 ..pe care unele masini il fac mai rapid decat altele care urca apoi mai repede de la 80 la 100.

• 3 weeks later...

dragul meu "Alezz @ ", nu te supara, tu ai un pic boala minciunitului :)

ai zis ieri ca ai prins 200 cu cielo tau (daddy ma rog), ai trimis o poza de la unul cu turometru - care nu e pe cielo standard, la 180,

si mai scoti si niste timpi grozavi de la 1 la 100

Desi sunt :o fftopic: trebuie sa-ti spun florin_t ca cieloul lui Alezz ARE turometru ca-l vazui cu ochii mei si nu numai eu ci si toate persoanele care vin regulat la intalniri - asa ca nu te mai arunca sa-l ataci daca nu stii ce vb (pardon scrii, ca iar imi da Claz warn ca am scris vorbesti in loc de scrii)!!!!

P.S. Si completeaza si tu cum trebuie profilul ala sa stim si noi de unde esti!!!!