cristi.a Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Dat din prima, luat din prima. O tanti militian ofiter, foarte de treaba. Link to comment
TBird Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 (edited) Sa va povestesc si eu... am inceput scoala de soferi undeva prin Mai 2004, pe un golf 3 cu un instructor afemeiat. Imi dadea palme peste ceafa sa imi arate nush ce blonda pe trotuar ( eu abia tineam volanul in mana ). A ajuns ziua de examen, m-am crezut sef de sef si nu am invatat nimic, normal, am picat la sala cu 18 pct. Cand sa dau a doua oara m-a sunat instructorul ca si-a schimbat masina intre timp si ca sa fac si pe aia 1 sedinta doua ( golf 4 ), zis si facut totul ok. Ajung la examen, i-au sala si astept sa dau orasul. Eram de la instructorul meu eu si cu inca o fata(tasu era barosan rau se vedea ), a condus ea primea( eu sincer nu o treceam da fie ), dupa care eu... merg ce merg la o intersectie se baga un bou de taximetrist in fata mea si il evit pe prost intrand intr-o groapa din care nu am mai iesit decat cu ajutorul politaiului ( nu ma invatase instructorul sa si accelerez cand plec de pe loc, pleca doar din ambreiaj, dar fiind groapa trebuia putin si nu ma ducea capul... mi s-a oprit motorul de vreo 2 ori ... si a 3-a oara m-a scos politaiul de acolo ... masina avea la dubla comanda si acceleratia ), trec de intersectia respectiva ma pune sa fac parcare laterala cu spatele. Fac parcarea, nu i-a placut lui cum a iesit ma pune sa o repet zis ok, a doua oara cand sa fac parcarea nu mai intra in mansalier, politaiul tipa la mine sa apas ambreiajul eu ii zic ca e apasat, el tipa in continuare... pana cand "DATE MA CA IL BAG EU".... "MDA NU INTRA HAI MAI IN FATA" ))). Si m-a trecut examenul cea mai fericita zi . De atunci 2 evenimente rutiere acceptabile Edited February 3, 2008 by TBirdi Link to comment
muscarul Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Eu am luat sala cu toate punctele , si la oras am parcat aiurea cu spatele intre doua masini, in loc sa ma iau dupa marcaje m-am luat dupa celelalte masini Link to comment
uskt2005 Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Logic...daca te luai dupa marcaje buseai celelalte masini care erau parcate gresit, NU? Link to comment
robertinoo Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Am luat din prima, in 2000, dar cu emotii. Increzut, cum sunt, nu am rezolvat cartea aceea cu nu stiu cate sute de intrebari, bazandu-ma numai pe decret. Astfel am trecut sala cu 22 puncte. Am facut scoala pe Tico. Link to comment
trebor271074 Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 In 2004 Octombrie, am luat din prima. 22 la sala si cu brio la oras. E o realizare daca tiii cont ca odata, demult in Sulina erau doar 2 masini. Link to comment
crystygye Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Acum un an si cateva luni. Scoala facuta la Teo. Categorie B. L-am luat din prima. Sala am luat-o cu 25. Traseul l-am dat la pod la Iore. Link to comment
titus Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 octombrie 2008. din a treia! am inceput scoala in aprilie si am terminat-o in octombrie. mi-a luat aproape un an sa invat sa conduc. dar zic eu ca s-a meritat. nici un evenimen rutier! Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Ai doar doua luni de permis... Rabdare! Link to comment
raven84 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Eu ce sa zic, am luat permisul din a doua incercare. Am facut scoala pe o frumusete de Golf 4 cu un instructor extraordinar de rabdator dar nu am avut timp sa invat si m-am dus prima data sa vad si eu cum e cu testarea pe calculator...16 puncte (rusine mie)...dar m-am distrat. A doua oara iar nu am avut timp sa invat si mi-am adus aminte pe ultima suta de metri...adica pe 16 mi-am amintit ca pe 19 am testarea. Si da-i toceala tata> teorie> teste>teorie>teste...iar ultima noapte a fost de pomina: un test...10 minute de gta...un test...10 minute de gta si uite asa subsemnatul s-a prezentat a doua zi toba de carte si bine mersi relaxat dupa atatea reprize de gta. Am intrat primul si m-am asezat la calculator si orice intrebare nu o stiam, dadeam "raspund mai tarziu"...o data, de doua ori...de cate ori am avut nevoie pana am gasit raspunsul corect la 22 din cele 26 de intrebari...la restul am raspuns la misto si ca sa vezi am mai nimerit inca una. In ceea ce priveste traseul, nu comentez...e suficient sa spun ca am luat Link to comment
Yaz Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 In ceea ce priveste traseul, nu comentez...e suficient sa spun ca am luat Sa intelegem ca ai dat spaga? ) Link to comment
Supapa_Jr. Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 eu am luat din prima... ideea e sa stii sa-ti controlezi emotiile si sa stii ca esti bazat la condus...daca nu indeplinesti conditiile astea...n-ai ce cauta in trafic... Link to comment
robertinoo Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Am luat din prima si sala si orasul. Cu emotii la sala unde am obtinut doar 22 puncte (am citit doar de 2 ori decretul si rezolvat chestionare doar de Ilioara - greseala care putea sa ma coste). Am facut scoala pe Tico, o masinuta deosebita, care la traseu a raspuns perfect tuturor comenzilor; politistului i-a placut cum am condus. Link to comment
steph Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Am luat din prima, in 2000, dar cu emotii. Increzut, cum sunt, nu am rezolvat cartea aceea cu nu stiu cate sute de intrebari, bazandu-ma numai pe decret. Astfel am trecut sala cu 22 puncte. Am facut scoala pe Tico. Am luat din prima si sala si orasul. Cu emotii la sala unde am obtinut doar 22 puncte (am citit doar de 2 ori decretul si rezolvat chestionare doar de Ilioara - greseala care putea sa ma coste). Am facut scoala pe Tico, o masinuta deosebita, care la traseu a raspuns perfect tuturor comenzilor; politistului i-a placut cum am condus. Ne mai spui de multe ori? Link to comment
Tommy Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Ce nu intelegi? Daca nu v-am spus-o v-o repet, eventual mai adaug ceva pe ici pe colo.. sau poate c-am uitat nah.. uitarea e omeneasca Supapa, daca tu erai bazat la condus cand ai terminat scoala, inseamna ca ori ai fost pilot pe ceva monoposturi cativa ani, ori si acum esti la fel de bazat Link to comment
TRAKE Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Salut . Eu am luat din prima cu 25 pct. Dar am cam pierdut multe dimineti invatand. Plecam la serviciu la 5 dimineata si invatam vreo 2 ore in liniste pana incepea programul. La oras nu am avut nici o problema. Link to comment
Supapa_Jr. Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Ce nu intelegi? Daca nu v-am spus-o v-o repet, eventual mai adaug ceva pe ici pe colo.. sau poate c-am uitat nah.. uitarea e omeneasca Supapa, daca tu erai bazat la condus cand ai terminat scoala, inseamna ca ori ai fost pilot pe ceva monoposturi cativa ani, ori si acum esti la fel de bazat si acum sunt la fel de bazat la condus ) nu...am condus un camion o perioada pe campuri...masini la fel...si cred ca si 1 an de experienta pe motocicleta a ajutat Link to comment
Mircea B Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Am obţinut permisul în 1993, eram student în anul 1. La sală am obţinut 24 puncte, poligonul l-am facut aprox. 75% din timpul alocat, iar oraşul fără nici o problemă. Maşina de şcoală pe care de altfel am şi susţinut examenul era o Dacia 1310. Pentru examenul psihologic de intrare în şcoală ori erai pregătit, ori dădeai şpagă. Nu pot să fiu de acord cu a doua variantă, o condamn. Dacă cineva nu este în stare de un lucru să nu se apuce pentru că altfel se produc drame. Lucrez într-un domeniu în care văd zilnic cosecinţe ale evenimentelor rutiere. Mi se face greaţă şi mă revolt cînd citesc declaraţii de accidente ale unor figuranţi şi vampe care nu au nici o treabă cu şofatul, dar care se urcă la volan şi crează prin prostia lor drame ce distrug multe destine. Nu există în mintea lor nici un pic de remuşcare şi nu se gîndesc că destinele pe care le ditrug se vor răzbuna pe ei şi familiile lor. Link to comment
Myg Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Am permisul din 1979 luat in armata.Multe umilinte am indurat pentru a obtine acest "B"! Scoala am facut-o pe IMS, iar examenul l-am sustinut pe Dacia,in 16 dec.pe sosele cu zapada batotarita.Inainte de examen am facut citeva ore conducere cu Dacia. Atunci se facea si conducere de noapte! Am obtinut punctaj maxim la sala (cred ca 48 de puncte a fost maxim), poate si de frica de a nu indura noi umilinte.Sa nu uit:erau multe intrebari din mecanica,dar acum nu le vad rostul. Link to comment
lascarica Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 "Pus pata " sa-mi iau masina. Invatat 2 saptamini (ca'n facultate) Dat sala luat 25pct. parca 26 erau max. Dat oras dupa 2h (15h de scoala prin oras) luat din prima. Intr-o 1.5 luni de la inceputul scolii luat carnet. Am scapat ieftin 25.000km(1.5 ani) si numai 2 buline pt centura. In rest fara incidente Iar am scapat ieftin Link to comment
DGT Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 C+E in 1989 in armata(am prins si revolutia ),B in civilie in 1990.Am prins perioada cand nu se mai dadea B in armata. Decat de camioane si apoi pe Canal ,tata,la munca! Link to comment
ciolanus Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 1 data, 25 de puncte, traseu fara probleme. Am 5 ani de soferie, fara evenimente, fara amenzi, fara permis suspendat. "> Link to comment
Viktor Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 ... la prima m-am dus direct de la bairam.. si nu mai stiam de am buletin 'au ba )Si eu care credeam ca-s singurul )"> Am permis din Februarie 2001, am facut scoala pe o Dacie, prima data m-am prezentat la examen fara buletin (mama ce babalau )si am fost reprogramat, am luat sala din prima (23p) si orasul in aproximativ 150m. In scoala am condus aproximativ 20km din care: prima data 8km - la care instructorul a spus ca-i suficient daca merg doar la examen (nu prea aveam nevoe de ore de condus ) o data am fost nevoit sa cobor masina din munte ( colegii au urcat-o dar nici unul nu au avut curaj sa o coboare , fiind drum forestier si inghetat) vreo 3-4km cred si am mai condus o data la cererea mea de-sigur cind instructorul a spus urmatorul lucru: - Cind veti urca panta la Grigoreni cu a-IV-a atunci sinteti soferi, am rezolvat-o chiar cu masina scolii. Link to comment
scMOBILAscm Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Am dat pe 30 nov. 2006 ( de Sf. Andrei, ziua mea de nume ), am luat si permisul l`am ridicat pe 12.12.2006 Link to comment
claud20012 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Cred ca detin recordul absolut: am luat sala de 4 ori la rand , prin 2001. Link to comment
Recommended Posts