Satori Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Cateva poze cu Fotograful DaewooClub in actiune: how low can you get? o pozitie absolut infernala! modelul era neastamparat si prindea umbrele nelipsitului camion dupa ce apesi pe buton, stai nemiscat Link to comment
Alinake Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 hai ca ti-au iesit bine .. dar si modelu a fost cuminte Link to comment
Satori Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 nu mai merge! http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...indpost&p=83369 Link to comment
sprite Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 ...ziceai că bagi un link la poze! Link to comment
Vlad Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 (edited) aseara am stat pana la 3.30, nu ne venea sa credem ca la ora 2 a aparut Ileana in rest...niste poze super... minunatia din stanga e a mea...cum a zis cu Alezz...doamna (cielo-ul meu) si domnisoara (Alezz) Edited July 22, 2005 by Vlad Link to comment
Alezz Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 Alinakeeeeeee vreau pozeleeeeeee da lasale si tu simple fara linii fara nimic Link to comment
steph Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 (edited) eu zic sa incepem sa facem cheta sa il cinstim >- Edited July 22, 2005 by steph Link to comment
Vlad Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 la mine sunt la rece berile deja Link to comment
Alezz Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 Eu am un bax de 24 de doze pus deoparte > Link to comment
NFS Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Ha! Eu si Sprite am plecat pe la ora 1. Am vazut io ca v-ati asezat mai comod pe pietroaiele alea... da' nu m-am gandit sa trec si dimineatza pe acolo! Sigur n-aveti probleme p-acasa? Ma gandesc ca v-au dat nevestele afara... si voi, sanchi, "e misto la intalnire!" Intalnirea a fost tare placuta. Atractia pricipala, cel putin pt mine, a fost yoginul Alinake, a stat saracu in toate pozitiile posibile si imposibile ca sa faca poze la jucarii. Bai, da' ce pozeeee... Toate bune si frumoase, mi-a facut placere sa-i cunosc pe AngelaB (ladies first), TopSer, Sharpe si inca 2 domni carora nu le-am retinut numele din simplul motiv ca nu ne-am prezentat (nici eu, nici dânsii). Data viitoare! Si ar fi fost excelent daca n-ar fi fost tantarii aia ... pina si pe mine m-au deranjat, desi in general nu sunt pe gustul lor. PS. Alezz... liniile alea cred ca sunt de la faptul ca poza a fost facuta in modul Landscape. Link to comment
ileana Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 varianta cu nevestele e plauzibila!..cand am picat eu, am fost informata ca taman se depanasera frumoase povesti de amor!..deci, judecand logic, ce a dus la dezbaterea unui astfel de subiect? Link to comment
Alezz Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 Vlaaaaaaaad,ala are probleme de familie ("LA Familia") Link to comment
Sharpe Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Imi pare rau ca a trebuit sa plec asa de devreme(21.20),dar tantarii il necajeau rau pe ala micu' (Matei)! Important e ca am spart gheata.Sper sa ne revedem joia viitoare...si sa fie posesori de nubira... Link to comment
Alezz Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 Ma,pentru data aviatoare de 28 sau cand pica,aduceti fratilor fiecare cate una-doua bucati de spirale d'alea pentru tantari sa de dam foc,eu unul o sa aduc 2-3 Link to comment
Alinake Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 oameni buni.. unii mai munceste.. lol.. aveti rabdare sa ajung acasa.. le developez imediat .. lol pe la ora 19.00 vor fi undeva - ori aci la galerii, ori pe situ meu sa vi le puteti descarca.. vedem noi. va tin la curent (nu la 220) bafta, yoghinu' fotograf Link to comment
VIPER Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Pune-le pe www.imageshack.us ca ai spatiu cat vrei tu si poti pune aici thumbnailurile... Exemplu: Link to comment
Vlad Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 da mah sunt un terminat... oricum ieri a fost super misto... Link to comment
laurentziu83 Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Ma,pentru data aviatoare de 28 sau cand pica,aduceti fratilor fiecare cate una-doua bucati de spirale d'alea pentru tantari sa de dam foc,eu unul o sa aduc 2-3 <{POST_SNAPBACK}> pe unde se mai gasesc, ca aduc si eu? Nu suport nici eu tantarii. Link to comment
Alinake Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 ma apuc de treaba - micsorat dimensiune, scos nr la masini. acum am picat. intr-o ora maxim le aveti pe urma plec la Slobozia, ca maine dim vreau sa ma duc pe la mare.. e cineva la mare weekendu asta? poate ne mai intalnim de-o poza a masinii pe malu marii, seara la apus Link to comment
Alezz Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 Bagale si tu la albume sau la fotografii ca tot dracu ala e . Link to comment
Rapiduletul Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Rapiduletul a avut un "ecuson" de toata frumusetea lipit in geam la masina. Sa spunem doar ca prima impresie a fost "a venit omu' cu chioscul ambulant". Ideea e ca avea o foaie a4 cu nick, nume si "Sticky Pad" pe ea... ca sa stie lumea de unde sa cumpere. Sper sa fi fost doar prima impresie ... Oricum eu m-am gandit sa fac acel "ecuson" pentru a fi reperat si de cei cu care nu nu am facut cunostinta.Unii ma stiau dupa nick (Rapiduletul-primul rand pe ecuson), pentru ei am trecut si numele (Bogdan-al 2-lea rand pe ecuson),si pentru cei care mai stiau doar ca vand si sticky am trecut si asta (Sticky PAduri-al 3-lea rand), pentru a asocia nick-nume-sticky.Nu a fost nimic comercial...Oricum si eu m-am simtit foarte bine, chiar daca sunt numai a 3-a oara la intalnire.Am achizitionat si colant cu daewooclub.ro si pt asta-l rog pe @Shenck sa-mi spuna cat,cum,unde,cui trebuie sa-l achit.In rest, lume buna, masini bune si frumoase (frumoase deschizatoarele de geamuri @Maniakule ) si atmosfera calda.Pacat ca exista tintarii ... Link to comment
Alinake Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 ta-daaaaaaaaaaa: http://www.daewooclub.ro/forum/foto/thumbnails.php?album=71 Link to comment
SheCogniac Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Buna! MI-ar placea sa vin si eu la celelalte intalniri...dar ce se intampla defapt la polivalenta? SE intra inauntru...sau unde se tine intalnirea? Vor veni si alte mashinutze decat Matiz...ma gandesc eu... Eu am un Matiz rosu... si l-am luat acu vreo 4 luni. Sunt nou-noutza si carnetul il am din noiembrie anul trecut...sunt bobocel... MI-ar placea sa va cunosc Alex "> Link to comment
Recommended Posts