Satori Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 (edited) masinuta mea nu se vede bine ca e in plan departat in spatele unui cielo visiniu... bah satori, prost aparat ai daca nu mi-a scos bestia in prim plan. te rog sa iei masuri pe viitor !!! Asta e, frate! E camera desteapta, iubeste ceea ce trebuie! Apropo, scuzati amatorismul in ceea ce priveste Magazinu'Foto. range">Am reuplodat, incercati din nou!!! Edited July 20, 2005 by Shenck Link to comment
remix Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Am inteles ca vii dinspre Baneasa (ziceai de Gradina zoologica - Academia de Politie)... Ar trebui sa-l intercepteze cineva la intrare in Bucuresti, ca de acolo pana in Unirii e ceva drum... <{POST_SNAPBACK}> Eu am presupus ca la dita-mai intersectia centrala poate ajunge oricine. Chiar nu cred sa aiba probleme sa ajunga acolo. Thx Viper am rezolvat o sa ma aduca o cunostiinta pana acolo la intalnire . la plecare ma descurc eu , dac nu , poate vine cineva cu mine <{POST_SNAPBACK}> Daca vrei sa iesi spre Constanta cel mai bine ar fi sa te combini cu unu care sta in zona autostrazii. Oricum te indrumam noi de la intalnire, nu-ti face griji. Iar daca vrei sa pleci vineri dimineata eu spre ora 4:30-5:00 ma gandeam s-o iau din loc in aceeasi directie. Link to comment
Gica Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Eu stau la iesirea spre autostrada si oricum nu e greu de loc. Ce a scris Satori acolo ? ceva legat de Papadie ? Link to comment
ToPser Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 (edited) tot nu merge da am reusit sa citesc ! pfoai ce ochi bun am scrie Bun venit , PAPADIE ) Edited July 20, 2005 by ToPser Link to comment
steph Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 salut,sunt noi pe aici!am un Matiz E si as vrea si eu sa ma inscriu pe daewooclub. eram azi la universitate si am vazut pe un matiz lipi frumos www.daewooclub.ro de aici am auzit de voi,imi place super mult site-ul!!!good going!!am aflat o gramada de lucrui pe care in viitoru apropial le voi pune in practica!!asa inapoi la subiec, as vrea si sa stiu de unde pot sa-mi iau si eu un abtibil cu www.daewooclub.ro! va multumesc mult, mvk here "> <{POST_SNAPBACK}> mey matizu ala pe care ai vazut autocolantu era verde ? ca eu am bantuit p`acolo ieri Link to comment
ileana Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 (edited) se vede treaba ca Papadia se lasa greu!.. Edited July 20, 2005 by ileana Link to comment
Shenck Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Acum dupa ce am reeditat a 3-a oara? Link to comment
Satori Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Acum dupa ce am reeditat a 3-a oara? Bai, dar ai apus de tot soarele din poza! Asta merge? Link to comment
ileana Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 (edited) Bai, dar ai apus de tot soarele din poza! e Papadia care straluceste! Edited July 20, 2005 by ileana Link to comment
laurentziu83 Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Mai dar nu-i mai simplu sa mearga prin pasaj? Ocoleste toata harababura din piata Unirii daca vine dinspre Universitate/Inter. Eu unul am gresit in ambele dati cand am venit la intalnire tocmai din cauza pietei Unirii cu care nu eram familiarizat. Apoi mi-ati spus voi sa o iau prin pasaj si mi-am dat seama cat e de usor sa ajungi. Eu la piata greseam pentru ca, in loc sa o iau in jos, aveam tendinta sa fac la stanga pe bulevardul unirii si apoi sa caut stradute sa ies la liman. Daca mesajul meu ar putea sa incurce rog sa fie sters. P.S: ati putea sa faceti o poza la locul unde iesi de pe b-dul Tineretului si faci dreapta spre locul de intalnire? Ca sa nu ne trezim ca trecem de locul de intrare si oricum pe acolo cam ai linie continua pe bulevard. Sau e "prima la dreapta" dupa ce intri pe bulevard (luandu-ma dupa scrisul de pe harta) si nu e nevoie? Link to comment
Sharpe Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 (edited) Tot la ora 20?? Later edit: Da, ai dreptate S"> Nu stiu unde mi-a fost capul Edited July 21, 2005 by Sharpe Link to comment
Satori Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Da, scrie in titlul topicului. Ora OFICIALA de incepere e 20:00. Cine intarzie sa aduca seminte. Cine vine mai devreme, sa reziste pana vin aia cu semintele. Link to comment
Rapiduletul Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Am sa incerc sa rezist mai mult decat data trecuta Link to comment
steph Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 (edited) eu ajung la 9 azi a zis cineva ceva de seminte ? Edited July 21, 2005 by steph Link to comment
remix Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 @laurentiu - ai dreptate, din universitate e mai bine prin pasaj. recunosc ca eu am inceput harta cu ideea ca omu' vine din cotroceni si atunci ar fi venit din stanga. Apoi am zis sa adaug o liniuta si de la Universitate si d-aia am uitat de dita-mai pasaju. My bad ! Mah lume, intrarea asta spre Polivalenta e prima dupa parc. Pe acolo sunt o multime de masini parcate, e absolut prima straduta dupa parc. O sa facem poze... @mvk - autocolant oficial DaewooClub.ro se poate procura la intalnire. Link to comment
Vlad Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Rapiduletzu..se poate un stick pad .pleeaseeee Link to comment
steph Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 sau doua mai bine sa vad si eu care e treaba cu ele desi dupa 1.5 mil amenda stau prooost cu fondurile Link to comment
SORAN Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Eu nu cred ca o sa pot ajunge din cauza unor lucrari. Am atasat poza ca sa ma credeti! In poza este iesirea dupa strada mea Link to comment
steph Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 si pe alta parte nu poti iesi? adica pana termina lucrarile tu stai fara masina? Link to comment
Vlad Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 soran eu cand am plecat de la tine tocmai treceau cu excavatorul..cred ca am fost ultimul care am trecut pe acolo Link to comment
remix Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 SORANE, la cat de aproape stai poti veni si pe jos. daca vrei neaparat sa ajungi spune si trece unu din noi mai pe langa tine sa te ridice. Link to comment
SORAN Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Sa vad o sa vb cu un prieten poate trece el. Sunt niste idioti astia care lucreaza aici. Au blocat 3 strazi odata toate avand legatura intre ele! Sa vad ce pot face.Partea proasta e ca nu mai poate ajunge Cargusu la mine si asta a dat peste cap niste lucrari! Link to comment
Recommended Posts