savimbi Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 De curind mi-am cumparat un dispozitiv pentru lustruit caroseria.As dori sa ma invatati cum sa procedez pentru a-mi reusi operatia de polishare. Mii de multumiri! Link to comment
florinbad Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Citeste aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=945 Link to comment
darem Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 (edited) Cu voia moderatorilor voi atasa 3 documente gasite de mine pe net de mult care sunt interesante privind acest subiect! Sper totusi ca limba engleza sa nu fie un impediment! Numai bine si succese! Si nu ne spui si noua cum este acel dispozitiv cum arata, cat costa de unde! PS: Cineva a spus in discutia din acel link daca ar fi bine sa folosim o bormasina cu o perie pufoasa, ...ei bine nu prea merge treaba asta mai bine merge cu un flex si o perie! Polishing_Tips.doc The_Truth_About_Automotive_Detailing.doc Washing.doc Edited July 21, 2005 by darem Link to comment
neonne Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 (edited) @savimbi de aici ai cumparat aparatul de lustruit ? http://www.comenzi.ro/product_info.php?cPa...1c250b2722704f3 Pentru ca eu asta vreau sa il cumpar si as vrea sa stiu daca are cineva si este bun. Edited July 21, 2005 by neonne Link to comment
savimbi Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 Aparatul l-am cumparat din piata,"de la rusi", este marca Stern, asemanator cu aparatul din comenzi.ro si a costat 100 lei. Cu bormasina este greu sa lustruiesti din cauza ca trebuie sa o tii perpendicular pe masina si din acest motiv este neindeminoasa. Link to comment
darem Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Aseara am intrat intr-un magazin Rombiz si intreba cineva despre o masina de polish auto, si brusc am devenit si eu interesat! Nu o aveau pe stoc era la nus'ce depozit, dar costa undeva la 60 lei! Repet nu l-am vazut si nu stiu cum arata nici ce accesorii primeai la el, garantie etc! Link to comment
Recommended Posts