drooopy Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 buna all. am si eu o problema la camera mea digitala(SANYO VPC-S4). de o bucata de vreme am observat ca nu se mai reseteaza numaratoarea la poze. am incercat tot felul de metode. inainte se reseta cand stergeam toate pozele, acum nu. a mai avut cineva astfel de probleme? daca da, cum le-au rezolvat. PS: nu vreau sa ajung in service. VA MULTUMESC. Link to comment
Satori Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Umbla in meniu. Ai optiunea asta pe undeva pe acolo. Link to comment
micul gigant Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Si eu sunt de parere ca trebuie sa aiba undeva in meniu optiune de resetare contor... dar la urma urmei ce nevoie ai sa resetezi contorul ... doar nu pastrezi fisierele cu numele [contorul] ce l-a pus aparatul Eu folosesc un tool de redenumire a fisierelor si pun spre exemplu data si ora la care poza a fost facuta... astfel le pastrez si vad in ordine cronologica [iar aranjarea pe eveniment o fac in foldere separate]. Toate cele bune, Mihai Link to comment
drooopy Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 dar la urma urmei ce nevoie ai sa resetezi contorul ... doar nu pastrezi fisierele cu numele [contorul] ce l-a pus aparatul eu fac multe poze pe zi si doar folderele din calculator le pun cronologic. numele pozelor ramane cum sunt setate de camera. 10x pt. raspunsuri. mi se pare ca am rezolvat treaba, am resetat setarile la camera si vad ca acum merge bine. sper sa nu-mi mai faca probleme. ms mult Link to comment
NFS Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Eu n-am resetat niciodata contorul ala. Am camera de aprox 1 an si am 4200 (si ceva) de poze. Nici n-am de gand sa-l resetez. In general las numele original al pozei. O "botez" numai daca e neaparat necesar. Link to comment
Recommended Posts