Lucman Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Imi puteti recomanda un aparat marfa cam pana in 200Euroi. Dar sa fie misto, sa nu plang dupa bani. Link to comment
VIPER Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Nou/second, cu/fara factura, etc? aprox. 155 EUR CU TVA (factura, garantie 1 an): DIGIMAX 301 - 3,2 Mpixel, ZOOM Digital 3x, 16Mb memory, SD Card, MMC http://www.samsungcamera.co.uk/content/235/1062 Asta la noi la firma... In general, daca poti sa ti-o aduci de afara e MULT mai bine, la noi in RO preturile sunt umflate cu pompa... Exemplu: HP 945 in Germania e cam 420EUR cu TVA si card de 128MB, la noi e aproape dublu, cu cardul standard de 32... S.a.m.d... Link to comment
FLEX Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Intervin aspectele foarte importante de autonomie pe acumulatorii proprii si interfata de conectare la comp., precum si conlucrarea optica/electronica ... la ora actuala sint multe camere digitale pe piata noastra cu performante multumitoare ca si calitate a imaginii si cu preturi pina in 200E, dar cu autonomie mica si "certuri" in soft ... parerea mea e ca la banii astia gasesti un clasic compact destul de bun ... o digitala buna are Shenck, dar a fost simtitor mai scumpa decit 200E. Link to comment
VIPER Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Oricum in zona 200EUR nu poti avea mari pretentii la partea optica... Cat despre conectare, cam toate vin pe USB acum (nu ca bunicutza mea, pe port serial...) iar cu acumulatori potenti iti poti face treaba binisor. Cat despre soft, vei avea probleme doar daca (,) camera e vreun ilustru no-name plin de "functii" si etichete colorate. Daca e facuta de o firma cunoscuta, in XP cel putin nu apar probleme. Exemplu: am vandut anul trecut un Olympus C720UZ cu 320EUR, cu 32MB. Superba la banii ei, dar nu perfecta. Zoom optic 10X, 3MPixeli, etc... Inca o regret, dar asta e... Deci ocazii se gasesc, depinde de graba, preferinte, buget, etc... Link to comment
FLEX Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Eu in special de alea multi-functii, ieftine si "performante" vorbesc ... si de firma la 200E nu stiu ce gasesti ... Link to comment
Shenck Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Cannon A60 costa 11.600.500 LEI http://www.digitalworld.ro/categorie.php?idcat=422 Este o scula de cea mai buna calitate/pret digitalworld e a lu' spot si poti sa cumperi direct de la ei. Date de contact: http://www.spot.ro/contact.php Altfel, daca ai cunsotintze care pleca p'afara poti licita pe ebay.com. Asa am luta-o eu pe asta a mea Toshiba M25. Am luat-o cu 150$, si am dat in tara diferntza pina la 200E pe incarcator (ca la americani e cu 100V si nu mi-am cumparat) si pe acumulatori. Link to comment
Lucman Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 La Canon A60 ma uitam si eu. Acum nu am pretentii sa fie noua, dar din ce m-am mai uitat pe net, as vrea sa aiva zoom optic 3x, si supraexpunere ca sa pot face poze si noaptea. Link to comment
Lucman Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 ce spuneti de asta? http://www.cameredigitale.ro/descr.php?id=...e6713c1c8817d65 Link to comment
VIPER Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Zi-mi te rog cat de tare te arde... A70 e OK, dar 360EUR... Aceeasi camera e cam 240 afara... Ar veni cam maxim 270 in RO... Am dat sfoara in tara la prieteni sa vad cine mai are camere de dat, o sa-ti trimit raspunsurile. Link to comment
zalmoxis Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Mai baiezti eu fiind un "clasi"si conservator vreau si eu un aparat d-asta de face poze da'unu'din ala clasic din gama zenit E sau TTL dk avezti pe acasa asa ceva si vrezti sa va descotorisiti de el sunt amator!!!! Link to comment
Shenck Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Aceeasi camera e cam 240 afara... Ar veni cam maxim 270 in RO... Costa mai mult transportul. Era sa ma intzep pa o faza d'asta. Ma costa transportul din State pina aici 85$ @Luci tu ai zis 200E d'ast ti-am recomdat A60 fiind un pic mai ieftin, A70 e si mai ok. Link to comment
Lucman Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 Pai daca pot sa iau ceva mai fain, mai stau si mai strang bani. Ca e pacat sa ma grabesc. Link to comment
relu17 Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Am gasit preturi cam mici la www.xdata.ro Nu stiu cat de serioasa este firma dar ca si prezentare OK Link to comment
VIPER Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Nu costa mai mult daca ai ce trebuie... Eu imi aduc din Germania prin cineva de acolo, si cam la 2 saptamani are transport incoace. Nu ma costa nimic! Ma costa doar scula, transportul pe teritoriul Germaniei si un mic procent cat il costa pe el operatiunile bancare. Asta din prietenie. Asa mi-am adus masina, statia, etc... Link to comment
Lucman Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 Si crezi ca mai incolo un pic cand o sa strang banii ma poate ajuta cu un A70? Link to comment
VIPER Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Nici o problema! Chiar daca e neamt, omul e super. In plus, e de incredere (are un business imens cu mobila, lemne etc pe ruta Romania - Germania). Tot asa o sa-mi iau si eu camera foto, ca din RO nu-mi convine... Nu am reusit insa sa il conving la faza cu recuperatul TVA-ului, ca a zis ca nu are chef de stat la vama in Austria pentru foi... Link to comment
Lucman Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 Mda, erau si acolo niste bani, dar e de inteles. Aceste formalitati sunt facute in asa fel incaty saa renunti. Link to comment
Lucman Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 Iti multumesc mult ptr oferta si daca s-o mai putea o sa apelez la tine cand o sa ma decid sa cheltyui banii Link to comment
VIPER Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Oricand cu placere, e pacat sa aruncam cu banii... Link to comment
Shenck Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Luci, mai e o treaba pe care trebuei sa o ai in vedere: in momentul cind cumperi d'afara, gata 0 garantie. Ideea e ca cine iti cumpara sa o testeze bine 2-3 zile si dupa aia sa o aduca. Eu mi-am asumat riscul si docamdata nu-mi pare rau. Link to comment
Lucman Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 Daca e o firma mare cu garantie internationala nu conteaza. Link to comment
Shenck Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Daca e o firma mare cu garantie internationala nu conteaza. Sony de ex nu onoreaza free. Link to comment
Lucman Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 Depinde, e interesant la Canon daca exista. De exemplu la Swatch am garantie in Europa si SUA, indiferent de unde il cumperi. Link to comment
strumfuadi Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Mishto, dar RO e considerata in EUroPA?? Link to comment
Recommended Posts