mike.omega Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Parasolarul ala e mic pentru cum ar trebui sa fie sau rolul lui Functia aia de zoom in plus ajunge la 19.1x la FZ30 dar de fapt este un crop facut cu responsabilitate. Se da o poza de 30x20cm(absolut la intamplare) care sa presupunem este la 8mp, in momentul in care selectezi 3mp rezulta aprox 13.8cm deci din poza mare taiem pana ajungem la dimensiunea asta si iata zoom-ul FZ20 nu te tenteaza? Pastreaza F 2.8 pentru tot zoom-ul. Nu ca Fz30 spre ex care de la 2.8 ajunge la 3.7 Link to comment
eugen2005 Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Vreau sa achizitionez si eu un aparat foto digital Cannon A530 la 6,5 mil.. Are cineva asa ceva ca sa-mi poata spune o parere despre el? Multumesc anticipat! Link to comment
Satori Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Nu ma incanta nici cumpararea din afara, chiar daca e mai ieftin, ca pot aparea probleme si atunci ai nevoie de garantie... unii sunt patiti. Aici nu ai retinut un aspect foarte important: in Romania, garantia este un mare ZERO. Nu stiu si nu pot sa le repare. Link to comment
mike.omega Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Si tocmai de aceea il schimba direct Link to comment
mike.omega Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 HP-ul De 3(trei!) ori > Pana la cel pe care l-ai vazut la Varlaam, in mod evident nu au vrut de la inceput, dar i-am convins eu pana la urma ca e mai bine pentru ei sa-l schimbe Si mi-ar fi schimbat si Panasonicul daca as fi avut garantie valabila aici Link to comment
midnight_racer Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 (edited) Daca crezi ca e un mare zero.. inseamna ca n-ai fost niciodata convingator si ai ramas cu produse defecte prin casa... Faptul ca-l schimba cu altul este si asta un lucru: macar mai merge o perioada in care ai timp sa-l vinzi pt ca stii deja defectul si probabilitatea crescuta de a recidiva. (mai ales daca l-au mai schimbat de 2 -3 ori...) Revenind ontopic: Mi-am extins putin bugetul si incerc sa fac o alegere intre Canon S3IS si Sony H5(sau varianta mai ieftina, H2). In special pt Canon S3, are careva impresii in urma utilizarii? @Mike: Ar trebui sa existe macar o garantie internationala, dar cu valabilitatea ei in jungla de la noi din tara... greu de luptat. Edited August 4, 2006 by midnight_racer Link to comment
mike.omega Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Pe langa japoneza din certificat scrie clar in engleza ca e valabila numai in Japonia Despre S3is nu stiu ce sa zic, il astept pe cel al lui Sebian, cat despre Sony e cam cum ma batea Satori la cap pe drum, unii fac aparate iar altii fac casti Link to comment
NFS Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Oameni buni, vreau sa va multumesc pt sfaturile acordate, mi-au prins bine si sper ca am facut o alegere buna. Sunt proaspatul posesor al unui Canon S3 IS . MikeOmega, Satori, CatalinM si in mod special Alinake -> multe PS. Si totusi... cum puii mei functioneaza stabilizatorul ala de imagine? Ca nu vad nimic deosebit... iar pozele facute cu zoom mare foarte rar sunt reusite! Link to comment
ALiCE Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Seteaza-l sa fie activ doar in momentul in care faci poza. Economisesti acumulatorii si ies si pozele mai bine. Link to comment
mike.omega Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Si iar revenim la Panasonic ) Care are 2 moduri de stabilizare: unul continuu, si unul care intra in actiune numai atunci cand focalizezi, tot asa, pentru economisirea acumulatorului (sa vedeti acuma ce o sa ma urmareasca Safari Hunter! ) Incearca in primul rand in modul automat sa faci poze la 12x, nu uita de distanta de focalizare, ca poate sa nu-ti focalizeze daca totusi te apropii prea mult de subiect si in cele din urma sa fie icon-ul de la stabilizare pe ecran PS: exemple?! fie ele si proaste, la inceput e normal Link to comment
midnight_racer Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 @NFS: Asteptam cu nerabdare shot-urile. Ma bate si pe mine gandul tot la S3 asa ca nerabdarea devine si mai mare... Felicitari pt achizitie ! Link to comment
sebian Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Oameni buni, vreau sa va multumesc pt sfaturile acordate, mi-au prins bine si sper ca am facut o alegere buna. Sunt proaspatul posesor al unui Canon S3 IS . Si tu, Brutus? Felicitari! Cat ai dat pe el? Link to comment
midnight_racer Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Stie cineva vreun magazin dedicat Canon in CT ? Despre Panasonic am aflat unde este (stiam si un altul in alta parte) de la CT_ZDB dupa o intalnire in Metro aseara. Link to comment
mike.omega Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Vezi aici desi e doar adresa din buc. Din cate stiu eu nu exista in CT reprezentanta Canon. Link to comment
Moshu Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 @Safari> Tu vezi ce se intampla aici? Se para ca n-am muncit degeaba, nu-i asa? Bine ati venit in clubul Canon, domnilor Link to comment
Apocalips Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 De »asta« ce ziceti? Isi merita banii? Mie mi-l place in primul rand ca design... apoi ca performante fatza de aparatul meu de acum adica »asta«. Nu ma pricep prea bine de aceea va cer parerea Link to comment
Moshu Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Nu e cazul sa-ti achizitionezi un aparat foto digital datorita designului. Nu are nici o relevanta. Vrei sa-l folosesti sau vrei sa impresionezi gagici cu el? Citeste detaliile tehnice, si vezi daca este ce vrei tu. Pentru ca COSTA. Link to comment
Apocalips Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Am citit si e cam ce vreau... si poate la un moment dat o sa impresionez gagici sau le pozez goale, asta ramane de vazut . Aparatu asta e putin mai mult decat o obsesie pentru mine... si ca sa mai adaug ceva, m-am si angajat ca sa mi-l cumpar pentru ca prin alta metoda nu il pot avea. Deci sunt dispus sa fac sacrificii ca sa-l am, de-aia am intrebat daca isi merita banii Link to comment
alx Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Cumnata-miu si-a luat un s9600, cred ca e modelul ulterior astuia, nu sunt sigur. Shitty, nu se poate compara cu un 10d sau 20d. Link to comment
mike.omega Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Pai cum sa se compare cun "slr like" cu un dSLR? Exceptand aventurile lui Sato cu al sau S5500 cei de la Fuji s-au gandit ca daca pun zoom mare si iso 1600 o sa le iasa, dar le-a dat cu virgula pentru ca la 10x tremura imaginea destul de mult si e nevoie ori de pozar hotarat si stabilizare ori de senzor care sa suporte iso mare(si nu cred ca e cazul aici vb de senzor ) Link to comment
alx Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Da, scuze, am gresit... Oricum mi s-a parut un shit la 700e... Link to comment
mike.omega Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Mai ales ca la banii aia poti achizitona un D50 kit direct din RO cu 2 ani garantie Link to comment
Apocalips Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 @ Mike. AS putea sa gasesc si in Timisoara asa ceva? Cam pe la ce magazine se gasesc aparate foto? Se poate aduce pe comanda prin anumite firme? Sau m-as putea risca un Second Hand? Link to comment
Recommended Posts