BAD_MF Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 As veni eu cu loganul, dar nu stiu daca vin la intalnire..e vremea asta de kkt. Ma bate un gand dar nu stiu.. Oricum la cielo nu stiu daca apuc sa schimb amortizoarele pana miercuri si asa nu merg cu ea in afara. Link to comment
icet Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Nici nu e nevoie ,sunt foarte apropiate la demaraj 0-100,aproape insesizabila diferenta(din ce date dau producatorii)! Ce greutate are un kalos,varianta full,trecuta in cartea de identitate? Link to comment
Lucian79 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 A mea are 1067 kg dar nu e modelu de varf ..e ala de sub el fara jante jmechere Link to comment
BAD_MF Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 1.005 Kg asa am gasit eu.. Link to comment
Satori Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 A mea are 1067 kg dar nu e modelu de varf ..e ala de sub el fara jante jmechere Atat are si a mea. Ce recuperez de la jenti (if anything) se duce pe cd changer. (just kidding) Adevarul este totusi ca, la mine, aparatura audio cantareste ceva. Am scos si am vazut. Link to comment
Lucian79 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ok ... deci avantaj Logan .. masina mai usoara + motor mai mare .. si totusi sa vina cineva cu un Logan plzzzz Link to comment
Satori Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Hmmm... nu e chiar asa (desi am incercat doar teoretic). O fi motorul mai mare dar e 8v, alta cutie, alte jucarii... In practica, pana acum, niciun Logan nu mi-a facut fata, dar asta nu prea se pune. Link to comment
BAD_MF Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Hmmm... nu e chiar asa (desi am incercat doar teoretic). O fi motorul mai mare dar e 8v, alta cutie, alte jucarii... In practica, pana acum, niciun Logan nu mi-a facut fata, dar asta nu prea se pune. <{POST_SNAPBACK}> Dar s-a pus cineva cu loganul cu tine? chiar sa se puna , nu ca ai crezut tu ca l-ai facut dar el nici nu te-a vazut. Ca asa mai patesc si eu mi se pare ca fac nu stiu ce bmw la semafor dar soferul vb la tel si nu are nici o treaba cu mine.. Link to comment
Lucian79 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 + motor mai mare .. <{POST_SNAPBACK}> Hmmm... nu e chiar asa (desi am incercat doar teoretic). O fi motorul mai mare dar e 8v<{POST_SNAPBACK}> Teoretic ma refeream si eu ca practic ("> e vai de mama lui > Dar s-a pus cineva cu loganul cu tine? chiar sa se puna , nu ca ai crezut tu ca l-ai facut dar el nici nu te-a vazut. <{POST_SNAPBACK}> Daca vii cu ZKR si se va trage o liniuta de spectacol vom afla ce si cum ( the moment of truth ) Link to comment
dann Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 pai lol nu poti sa te dai intre 2 semafoare ca nu ai loc. ori te dai pe 400 sau 1000 ori o lasi balta. in demaraj o sa piarda loganu pt ca are rotile care il dezavantajeaza. castiga insa la viteza maxima, daca e sa se ajunga acolo. dar din nou, comparatia se face la aceiasi cai. iar aici kalos ii cam da mucu loganului. pt ca are 94, iar loganu are vreo 87 reali. si sa va vad eu ca va tineti voi masinile turate ca pt un drag adevarat. nu o sa faceti asa. va e mila. asa ca lasati-o. castigator e kalos. ba nu. e tico al meu ca va fac pe toti!!!! Link to comment
icet Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 (edited) Deci din ce ziceti voi,Kalosul e mai greu,motiv pentru care eu zic ca e un pic penalizat la un demaraj! Mai eu unul as vrea sa fac o "comparatie amicala" intre frigiderul meu si un biscuite!Si nu poti sa faci asta "intre 2 semafoare" cum zicea cineva aici,ci intr-un loc mai lejer,sa nu deranjam pe nimeni ps...Satori...ce zici,te risti? Edited September 18, 2005 by osirus Link to comment
AND Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Kalos 1.4 16v si Logan 1.6 MPi merg unul langa altul pe perioada de accelerare. Kalos are 0-100 in 11.1 iar Logan in 11.5 , si ambele au aceeasi viteza maxima. Ce motorizare va arunca Kalos-ul in lupta peste un an cu Logan 1.6 16v 107cp ? Sau chiar cu 1.5 dCi .. Chevy n-au de gand sa puna si ei un diesel? Link to comment
andreib Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Pt testare demaraj Logan 1.4 sau 1.5 dci ma pun la dispozotie cu duba din dotare care oricum face mai putine secunde pana la suta . Link to comment
AND Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ok , oricand! Vin eu cu 1.4 al meu si tu cu matiz sau duba Link to comment
Lucian79 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ce motorizare va arunca Kalos-ul in lupta peste un an cu Logan 1.6 16v 107cp ? Sau chiar cu 1.5 dCi .. Chevy n-au de gand sa puna si ei un diesel? <{POST_SNAPBACK}> Va arunca-n lupta noul Gentra iar comparatiile cu loganul vor disparea ... definitiv "> Link to comment
andreib Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ok , oricand! <{POST_SNAPBACK}> Te astept la bicaz )"> . Link to comment
AND Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Da frate , ne dam ! Vrrumm Vrrumm ! Link to comment
Mircea Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Intrucat nu ajung la Bicaz, Asta chiar vreau s-o vad pe forum. Rog film, postat in partea de sus a forumului, langa :Situatie cont"!!!! asa n-o sa mai trebuiasca s afacem link-uri, doar spunem, uitati-va sus! ) Pe bune, vreau film si cred ca nu sunt singurul! Link to comment
Satori Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Dar s-a pus cineva cu loganul cu tine? chiar sa se puna , nu ca ai crezut tu ca l-ai facut dar el nici nu te-a vazut. Eu zic ca s-a pus. Cel putin cel de pe autostrada (vezi posturile mai vechi). Mai eu unul as vrea sa fac o "comparatie amicala" intre frigiderul meu si un biscuite!Si nu poti sa faci asta "intre 2 semafoare" cum zicea cineva aici,ci intr-un loc mai lejer,sa nu deranjam pe nimeni ps...Satori...ce zici,te risti? Aaaaaa... NU. Daca ne intalnim in trafic si am chef si conditiile sunt ideale, poate. Sau pe autostrada. Dar atfel, NU. Prea periculos. Link to comment
Gica Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Avand in vedere ca de 1 an de zile de cand eu aparut Loganul si pana acum eu am mers 40.000 de km (astia doar cu Nubira), am intalnit o groaza de "frigidere" pe strazi si am senzatia ca poate (in principiu cel de 1.6) insa doar atunci cand este bine urcat in ture si ceva ii retine pe soferi sa faca asta. Banuiesc ca in afara mentalitatii de care s-a tot vorbit mai e si zgomotul interior si sunt putini cei ce se aventureaza la sportivitate cu LGN. La Kalos (nu mai vorbesc de Nubira) accelerezi fara sa fii deranjat de sunete enervante. Alt neajuns este, cred si cutia de viteza la Dacia. Ca idee, am intalnit 2 Loganuri mergand cu 160km/h, ambele de 1.6 ! Link to comment
Mircea Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Da Gica, doua din cate s-au vandut? Si cate Nubira sau Kalos ai intalnit peste? Faptul ca un pustan sau altul este inconstient si merge cu 160 in Ro nu inseamna ca Loganul poate face un Kalos... Pe mine personal nu m-a facut pe autostrada nici unul... am intalnit si eu unul de IL de 1,6 care mergea 160 si un pic, dar atat putea ) am trecut cu 170 pe langa el lejer, dupa care m-am distantat... si in urma mea mergea o duba Sprinter blindata cred cu motor pe benzina ca altfel nu-mi explic... Link to comment
Gica Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Pai asa e, nici eu nu pot spune ca m-au facut, altfel nu le-as fi putut lua viteza (unul s-a luat la intrecere dupa ce l-am depasit pe A1, iar la celalalt eram cu Kalos-ul si l-am ajuns din urma, dar a oprit la benzinarie...hi hi ..), iar in 99% din cazuri este o "prada usoara" la depasire Loganul. Insa eu cred ca motorul de 1.6 este capabil, am un amic cu Renault Megane I break si la 185 la ora mergea super masina, motor de 1.6, 8V, banuiesc ca e acelasi. Link to comment
Mircea Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 da, dar cutia nu este. La logan motorul urca in ture foarte usor si foarte bine, dar raportul transmisiei este prost ales si nu se transmite acelasi iures si la roata... Link to comment
icet Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 (edited) Aaaaaa... NU. Daca ne intalnim in trafic si am chef si conditiile sunt ideale, poate. Sau pe autostrada. Dar atfel, NU. Prea periculos. <{POST_SNAPBACK}> Stai linistit ca nici eu nu vreau sa pun pe altii in pericol,mai ales ca daca ne intalnim in trafic,nu te cunosc si nu stiu ca esti tu!!Locul ideal e autostrada!Iar eu vreau sa fac comparatia mai mult din curiozitate. ps...mircea,sa stii ca m-am tinut destul de bine(sau el de mine ) de un amic cu o nubira 2 pe autostrada...si la 160 si la 180(pe ceas). Edited September 19, 2005 by osirus Link to comment
Tommy Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 am facut eu 'liniute' cu logane si megane si simboale, mai mult sau mai putin ca la carte (de pe loc, din mers, de la viteza mica sau mare) cu loganu.. cel mai tare imi place in panta ) Link to comment
Recommended Posts