Jump to content

Casco

balky

Recommended Posts

am si io o intrebare ( nu am gasit pe nicaieri un raspuns).vreau sa fac full casco la masina si vreau sa-mi iau un nou cd-player.problema e ca o sa-l iau de la cineva care nu poate sa-mi dea factura ( este sh ). atunci cand vreau sa fac asigurare pentru el o sa-mi ceara si factura ca sa poata face o evaluare corecta ? sau or sa caute ei pretul la reprezentanta?

si la jenti e aceelasi lucru. nu am factura .

lamuriti-ma si pe mine ca sa nu ma duc ca boul acolo :D

Au ei un catastif in care sunt trecute diverse marci si preturile estimative. Se uita acolo si-ti alege ceva care seamana cu al tau.

Cind am avut un casetofon Daewoo mi l-au taxat la pretul unui Kenwood, ca nu aveau Daewoo in catastif, iar Kenwood avea tot doi de 'o', asa c-au zis c-o fi acelasi lucru =))

ma intreb si eu, cand cumperi un aparat sh, oare nu prin asta incurajezi si mai mult pe cei care sh? Si intr-o zi pot sa-l sh cine stie a cata oara chiar de la tine? Aaaaa, da, am uitat, o sa fie asigurat. :P

made in balkan [-X

Multumesc de atentionare, imi cer scuze :">

Remarca ramane valabila pt cumparaturile shutite. Pt cazul de fatza, mea culpa - confuzie! Dau o bere la prima intalnire a clubului la care o sa ajung. :)

:drinkers: