balky Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 am si io o intrebare ( nu am gasit pe nicaieri un raspuns).vreau sa fac full casco la masina si vreau sa-mi iau un nou cd-player.problema e ca o sa-l iau de la cineva care nu poate sa-mi dea factura ( este sh ). atunci cand vreau sa fac asigurare pentru el o sa-mi ceara si factura ca sa poata face o evaluare corecta ? sau or sa caute ei pretul la reprezentanta? si la jenti e aceelasi lucru. nu am factura . lamuriti-ma si pe mine ca sa nu ma duc ca boul acolo Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic de factura. M-a intrebat ce marca e, daca are fata detasabila (in caz de furt trebuie sa o predau lor) si cam cat a costat si l-au trecut pe asigurarea la accesorii. Link to comment
NFS Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Au ei un catastif in care sunt trecute diverse marci si preturile estimative. Se uita acolo si-ti alege ceva care seamana cu al tau. Cind am avut un casetofon Daewoo mi l-au taxat la pretul unui Kenwood, ca nu aveau Daewoo in catastif, iar Kenwood avea tot doi de 'o', asa c-au zis c-o fi acelasi lucru Link to comment
vasilet Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 ma intreb si eu, cand cumperi un aparat sh, oare nu prin asta incurajezi si mai mult pe cei care sh? Si intr-o zi pot sa-l sh cine stie a cata oara chiar de la tine? Aaaaa, da, am uitat, o sa fie asigurat. made in balkan Link to comment
NFS Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Vasilet> Cred ca faci o confuzie! Sh vine de la Second hand, nu de la şutit! Link to comment
vasilet Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Multumesc de atentionare, imi cer scuze :"> Remarca ramane valabila pt cumparaturile shutite. Pt cazul de fatza, mea culpa - confuzie! Dau o bere la prima intalnire a clubului la care o sa ajung. Link to comment
Recommended Posts