Jump to content

Cat Cheltuiti In Medie Pe Combustibil Pe Luna?

Cat cheltuiti in medie pe combustibil pe luna?  

349 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Motorina de cca 500 RON pe luna, parcurgind in medie 2,500 km, adica 20 RON/100 km. Sotia face cam 600 km/luna si cheltuie cca 220 RON pe benzina, adica 36 RON/100 km.

Mai este diesel-ul o afacere? :D

@andreib: Benzinarul consuma 12% pentru ca merge prin trafic destul de greu, pe alocuri bara-n bara, cu o medie orara de 18 km/h. Diesel-ul consuma 6 %, trafic destul de lejer, media orara de cca 46 km/h.

Mai complet de atata nu vad cum s-ar putea. Nu stiu, zau, cine polueaza aici. ;)

Edited by wallaby

Asta trebuia sa spui din start: difera mult conditiile de utilizare a celor doua masini si implicit de aici apare acea diferenta enorma de consum (una este utilizata in trafic urban majoritar iar cealalta majoritar extra). Diferentele de medii orare de viteza isi vor spune pregnant accentul asupra consumului iar compara'ia nu se poate face decat in conditii dimilare. Deci nu am de ce sa concluzionez (din nou numai pt orgoliul tau) ca dieselul este o afacere exceptionala: are de 2x puterea si consuma 1/2 fata de benzina.

Edited by andreib

Cam 300 de ron lunar in conditiile de trafic (stationare) in Bucuresti, aproximativ 1500 de km si aprox 100 de litrii.

Daca ies afara (adica incep sa conduc), creste numarul de kilometrii simtitor. Deh, dai un ban, ... dar Stai in trafic :wallbanger:

:spumelagura:

Am votat 300-399, in general 40 km zilnic la ore de varf in bucuresti si am ajuns la performanta de a face aprox. 250 km cu 30 litri de benzina. In afara se schimba radical treaba.

• 4 weeks later...

Revin... deci am masina din 30 Noiembrie 2007 si pana la ora actuala am bagat exact 590 de lei in benzina de 95. Ii drept, am si facut aproape 3.000 de kilometri, hehe.

Imi place matizu, ai consum de diesel la intretinere de benzinar :veneratie:

Sondajul acesta este putin viciat de evolutia constanta a preturilor la benzina. Eu propun deschiderea altuia cu intrebarea "Cati litri de benzina/motorina consumati in medie pe luna ?" in acest fel eliminandu-se pretul carburantului din ecuatie.

Eu si la Tico si la Cee'd consum(am) cam 2 plinuri pe luna.