Jump to content

Cat Cheltuiti In Medie Pe Combustibil Pe Luna?

Cat cheltuiti in medie pe combustibil pe luna?  

349 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Chiar nu a intereseaza. La aprox. 4-5mii de km /luna bag exact cand si cat trebuie. Asta este, sunt foarte nechibzuit. Adevarul este ca ma duc cu masina si la buticul din capatul strazii, nu fac mai mult de 50m pe jos.

niciodata nu m-am gandit de cati bani pun benzina. depinde...vara(cand plecarile-s dese...inafara bucurestiului) cred ca bag aprox 4-5 milioane pe luna. in rest...cam 2 milioane pe luna

din februarie am inceput sa completez un tabel in excel care cuprinde costurile facute cu benzina.. (tabel branduit daewooclub.ro) Ei.. pentru 10 000 km facuti in aproximativ 6 luni am cheltuit cam 25 000 000 ROL adica vreo 4 - 4,5 milioane rol/luna...

De obicei fac cam 3-4 realimentari a cate 40 L .. deci pe acolo ajung :D

• 2 months later...

pe timpu veri ca 5000km pe luna iar intr un an 48000km, deci intr un an cheltui peste 100milioane :-S , iar pe luna intre 9mil-13mil (doar benzina)

deci trebuie schimbata masina

:o ff topic: matiz E ap. 200milioane

benzina pe un anu peste 100milioane deci am alta masina :D

• 11 months later...

Cu Clio bagam de vreo 70 ron saptamanal.

La Maty cam 50 ron estimez pe saptamana. Momentan am doar 500 de km cu el de lunea trecuta.

Cam 2-300 ron lunar.

Daca mi-ar ramane mie matizul nu s-ar schimba prea mult datele problemei, intrucat nu difera prea mult consumul, in schimb merg mult mai in forja. :lavolan:

Cam 3,5-4 mil lunar in conditiile in care merg pe GPL (fac in medie cam 80km pe zi in timpul saptamanii iar in weekend merg mai mult)

Edited by Leutzu
  • 3 weeks later...