Jump to content

Cat Cheltuiti In Medie Pe Combustibil Pe Luna?

Cat cheltuiti in medie pe combustibil pe luna?  

349 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cam 200 RON doar prin oras daca nu am drumuri pe undeva. Si in oras doar acasa-servici - servici - prietena [ de multe ori mai raman la ea fac economie de benzina :) )))) ]- acasa, nu alte drumuri in plus :) . 100 RON in benzina la avans si 100 RON la lichidare... cam multicel totusi :D trebuie GPL :P

Edited by TBirdi

Tommy singura problema este ca alea 3-4 plinuri ale tale inseamna ca mergi mai putini km decit mine si cheltui mai multi bani .

Laurentiu VE nu este PD iar VE nu are consum specific de ulei, deci nu consuma ulei DECI nu am bagat la socoteala uleiul :D

Tommy singura problema este ca alea 3-4 plinuri ale tale inseamna ca mergi mai putini km decit mine si cheltui mai multi bani .

Pai nu stiu cat cheltui tu ca sa facem vreo comparatie si nici nu sunt curios :D

Poate iau benzina pe naspa ;)

sondaju nu e foarte relevant, mai ales ca nu e impartit in costuri separate pe benzina/gpl/motorina

ar trebui refecut sondaju un pic mai inginereste ...

apoi putem sa mai aberam la interpretarea datelor, care ce nevoi medii lunare de tansport are respectiv cam cat cheltuie din salaru mediu pe Ro din luna x in interes personal, firma etc.

Tot cam acolo ma invart si eu, in exact acelasi regim - 200 ron/luna pentru servici-acasa + marketul de weekend, si inca 100-150 daca iesim la plimbari. Acum iarna mai putin, vara mai fugim cate o dupa amiaza sau un weekend la munte sau aiurea ca sa ne plimbam.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Am facut si eu un calcul, pe ultimele 2 luni: aproximativ 650 lei + TVA, deci undeva la 770 lei noi dati pe GPL, echivalent cam 385 litri de gaz, deci undeva in jur de 200 litri de benzina pe luna c-o sa mai vina un plin pe luna asta (plus benzina, dar aia nu prea se pune la socoteala, fac un plin la vreo 5-6 luni).

• 4 weeks later...

S-a modificat consumul, vreau sa votez din nou :D Merg mai mult, parca s-a mai si aglomerat, prin urmare ~250 RONi pe luna. Al naibii ticozaur, cum a dat caldura i s-a facut sete :P