Jump to content

Cat Cheltuiti In Medie Pe Combustibil Pe Luna?

Cat cheltuiti in medie pe combustibil pe luna?  

349 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Reactualizare bani dati pe carburant. Dupa primele calcule, se pare ca o data cu achizitionarea sobolanului by toyota, suma alocata pentru carburant aproape ca s-a injumatatit.

Estimez ca voi cheltui in jur de 5-6 milioane pe carburant in fiecare luna, maxim 7, fata de 10-11-12 milioane cat dadeam inainte. :D

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

OOPS ... asta e o veste super nasoala pentru petrolierul tau :D

200E ... adica vreo 180-190 litri ... adica sub 1000 km prin Bucuresti :o ??? Nasol de tine :(

Ce "masuri" o sa iei ??

Edited by george03

Probabil o sa fie GPL :(

Daca noul patron e american ... slabe sanse sa scoti mai mult de la el. Daca e de-al nostru ... poate, desi daca a inceput cu taierea in carne vie ... nu stiu cat de usor o sa se lase "convins".

Edited by george03

E roman sadea si nu a taiat nimic. Am cedat si eu a cedat si el , asa ne-am inteles la inceput. Acum tre' sa dau bine din poponeatza sa fac indeajuns de mult sa ridic pretentii. Hai ca o dam in offlineuri si nu imi amintesc cu mandrie de perioadele cand aveam 200% warn :P

De cand fac naveta de 30 de km zilnic, banii bagati in gepeleu au ramas cam aceleasi, tot vreo 200-250 ron, insa sunt cam satul de masina si nu ma mai plimb de-aiurea.

Sunt totusi multumit ca, daca m-as duce la munca cu maxi-taxi, as plati pe primul 1 ron, pe al doilea cu 4, rezulta un frumusel 10 ron/zi. Eu in 30 de km ard gepeleu de 6 ron, mai punem si putina benzina si tot ies mai ieftin, ca sa nu mai vorbim de conditiile de transport.