maximus Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Timpul isi pune amprenta asupra oricarui model, la fel cum se intampla si cu acest model de succes de la renault. Revista l'automobile magazine are chiar o schita al rezultatului acestui facelift, pe care speram sa o vedem cat mai curand. Se pare ca acest facelift va fi efectuat in maximum un an.. :"> Link to comment
Satori Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Ar trebui sa aiba grija. Parte din succesul acestei masini este dat de lookul ei si nu ar trebui sa strice ceea ce au. Bineinteles, avand in vedere lookul 407-lui si a noii game Citroen, era de asteptat sa incerce si ei ceva. Link to comment
VIPER Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Daca ar face botul un pic mai agresiv si spatele mai cursiv, poate ar fi mai OK, cred eu. Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 deocamdata doar un cgi Link to comment
Alezz Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 (edited) S-a ales prafu' de acel "design avanguardist tipic renault" . Cand am zis pe Daciaclub ca pe cei de la renault nu ii duce capul...acum daca ma uit ma uit mai bine la grila de jos...parca seamana a pejo 407 . Edited August 8, 2005 by Alezz Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 tine minte ca chestia aia e un cgi, care nu e oficial. Si in al doilea rand.. unde vezi tu asemanarea cu 407? Pur si simplu megane-ul cred ca va urma identitatea de marca stabilita de clio3 si laguna cu facelift.. Link to comment
Recommended Posts