Jump to content

Cu ce echipa de fotbal simpatizati?

ovidiuc

Cu ce echipa de fotbal simpatizati?  

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

De ce, mai, sint 10 optiunii posibile la chestionar ... si Craiova e o echipa iubita ... si Argesul (nostalgia dupa Dobrin) ... mai baga, ca nu e bai!

• 1 month later...

Eu tin cu Rapid-ul, asa, for the records...

De fapt campionatul nostru mi se pare atit de macinat de shmenuri si shushanele incat nu-mi face nici o placere sa ma uit la vreun meci din campionatul intern, poate doar la vreun mare derby si atunci numai daca stau la o bere cu niste prieteni.

In schimb fac si pe draku in 4 sa ma uit la meciurile nationalei sau la cele din cupe cind joaca echipele romanesti.

• 3 weeks later...

...Hai Craiovaaaaaa...!!!!!....Brasovu'si oricare alta astea din Buc ma lasa rece sunt prea puse pe biz...De fapt am cam renuntzat sa ma uit la forbal sui cred ca se va duce draq pana la urma si microbu'asta cand lumea isi va da seama ca mai bin ese uita la cum sa faca un banutz nu cum fac ALTZII BANUTZI SI MISTO DE NOI!!.....Unde mai pui ca acum se intra in politica direct de pe bancile de antrenori ..Ptiu!... ce "SPORT" mai ce mai "SPORT".....

• 1 month later...

Cea mai mare echipă românească la nivel de club

Palmares extern

O Liga Campionilor

O Supercupa Europei

Palmares intern

21 de Campionate ale României

20 de Cupe ale României

deţinătoare a recordului de longevitate, 7 titluri de campionană consecutiv

Jucători emblematici:

Gheorghe Hagi- cel mai mare jucător român

Miodrag Belodedici- jucătorul cu cel mai mare palmares- 2 ligi ale Campionilor, o supercupă a Europei

Marius Lăcătuş- Cel mai bun palmares intern- 10 titluri de campion, toate cu Steaua

Anghel Iordănescu- cel mai bun antrenor al secolului

Helmuth Duckadam- recordman Guiness Book pentru cele 4 penaltzuri consecutive apărate într-o finală de Champions League

Peste toate astea se adaugă primul stadion de club cu instalaţie de nocturnă şi tribună acoperită - ajuns astăzi în paragină

Cel mai bun conducător de club ION ALECSANDRESCU (RIP), astăzi înlocuit cu ... succes cu MM Stoica

Echipa Armatei Române - ajunsă pe mâna unui oier cu patru clase făcute la seral

CU TOŢI MURIM, GLORIA STELEI VA RĂMÂNE!!

am votat Steaua- echipa din copilaria mea (tata tine cu Dinamo). dar fotbalul nostru e shmenarit, doar banul conteaza pentru unii. este pacat ca avem valoare (stiu, valoarea mea, valoarea meaaa... :twisted: ), suntem la fel de buni precum cei din liga germana, italiana, franceza, engleza etc, dar interesul poarta fesul...

Cea mai mare echipă românească la nivel de club

Palmares extern

O Liga Campionilor

O Supercupa Europei

Palmares intern

21 de Campionate ale României

20 de Cupe ale României

deţinătoare a recordului de longevitate, 7 ttluri de campionană consecutiv

Daca-mi permiti... Steaua este o legenda intr-adevar, a fost o mare echipa si a facut pentru Romania mai mult decat toti politicienii la un loc. Zic "a fost" pt ca acum e cam vai mama ei, ca toate echipele romanesti de altfel.

Dar hai sa ne revenim un pic...

Cupa Camp si Sup.Europei, sunt motive de mandrie vesnica! Multumim Steaua! Si acum mi se face pielea de gaina cind urmaresc vreun reportaj despre Seara de la Sevilla, cind D-zeu a fost roman!

Dar despre cupele si campionatele interne... stie toata lumea cam ce si cum inainte de '89!

Ar trebui sa se stearga din palmares perioada anilor 80-90!

Parerea mea!

Daca-mi permiti... Steaua este o legenda intr-adevar, a fost o mare echipa si a facut pentru Romania mai mult decat toti politicienii la un loc. Zic "a fost" pt ca acum e cam vai mama ei, ca toate echipele romanesti de altfel.

Dar hai sa ne revenim un pic...

Cupa Camp si Sup.Europei, sunt motive de mandrie vesnica! Multumim Steaua! Si acum mi se face pielea de gaina cind urmaresc vreun reportaj despre Seara de la Sevilla, cind D-zeu a fost roman!

Dar despre cupele si campionatele interne... stie toata lumea cam ce si cum inainte de '89!

Ar trebui sa se stearga din palmares perioada anilor 80-90!

Parerea mea!

Pai daca ar fi asa tot Steaua ar ramine cea mai tare echipa, ca inainte de 90 Steaua avea palmares mai slab decit Dinamo. Shi daca ai urmarit pina la final mesajul am scris cam ce se intimpla astazi si care-i situatia de la clubul meu iubit