Tommy Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Lipsa discuri frana spate + ABS+AFU+EBD! Si pentru un plus de siguranta.. 10 airbaguri. Iremediabile. Link to comment
dannyluy Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Matiz. M-au inebunit toate ornamentele de plastic care trosnesc la greu. Link to comment
DannyTheKid Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Amortizoare execrabile si lipsa servodirectiei Link to comment
BogdanG Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Singurul lucru care ma deranjaza la Golf 4 este numarul impresionant de mare de greierasi ) in rest nu am ce reprosa . La Golf 1 tot numarul mare de greierasi ma deranjeaza si confortul inexistent . La Espero ma deranja "pe vremuri" consumul exagerat si tangajul mare ca la autobuz la drum lung chiar ma apuca "rau de mare" ) Link to comment
roberth Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Matiz SE Doar gropile ma enerveaza. Imi vine sa ma dau jos, sa o iau in brate sa o trec groapa. In rest, zuperbolid ! Link to comment
negoctav Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 (edited) Polo 9n tdi: ma deranjeaza ca abia la 31500 km am schimbat butucul rotii stanga fata din cauza rulmentilor care au inceput sa faca zgomot,adica si-au dat obstescul sfarsit.. In rest am numai multumiri din partea ei... Edited March 13, 2006 by negoctav Link to comment
mr_ Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Cam putin ... Ibiza mea are problema asta la abia 180.000km... Link to comment
negoctav Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Pai stiu...de asta m-a dernajat.Noroc ca am gasit butucul destul de ieftin si nu m-a usurat de prea multi bani! Link to comment
ronin Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Matiz E/ AC: - amortizoare spate sub orice critica, - caseta directie varza (celebra bucsa), - jenti de plastilina, - plastice zgomotoase, - motor zgomotos etc. Pana la 21 kkm am schimbat: 2 casete directie, 2 seturi amortizoare spate iar, acum, trebuie sa schimb si coloana de directie, ca si-a facut joc axul volanului in nu-stiu-ce bucsa din coloana...e drept, le fac pe garantie, dar e pacat de timpul pierdut... Link to comment
Caucazianu' Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Cielo GLE: - franele slabe pentru gabaritul ei ( sper ca se va imbunatati prin schimbarea etrierilor fata cu cei de exe) - vibratii la timonerie - cuplu mic la turatii joase Daca am uitat ceva o sa revin, in rest, buna masina. Link to comment
guru Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Matiz E: Lipsa turometrului, si consumul mai mare la euro 3, fata de euro 2. Link to comment
nino Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Nubira 1 SX, 1,6 DOHC: 1. garda la sol joasa; 2. faruri slabe - se pot imbunatati cu Philips VisionPlus; 3. "fund" urâţel; 4. motor zgomotos (tachetii) in primele 1 - 2 minute, la rece - asta e, peste 100 kkm....; 5. consum mare (12 - 14 / 100 km) in oras, pe distante scurte (5 - 6 km zilnic) - GPL?; 6. bucsăraie multă la puntea spate; 7. lipsa cotierei (e o cutiuţă mică acolo degeaba...) - daca ii pun cotiera, pierd si spatiul de langa frana de mana - util pentru pahare, cu toate ca e suport si in bord, si cutiuta...; 8. lipsa reglaj lombar la scaunul soferului - solutia: huse cu suport lombar; 9. manopera scumpa la mai toate service-urile (toata lumea are impresia ca daca ai Nubira, te-ai ajuns...) - solutia: sa te apuci singur de mesterit!; 10. izolare fonica cam slabuta (mai ales la peste 3500 rpm se aude motorul...) - oare se pot adauga absorbante fonice, si unde se pot localiza ele?; 11. iarna, caldura moderata, si asta dupa 15 - 20 km - calorifer partial infundat... Sunt, insă, alte vreo 30 de lucruri care-mi plac la Nubi ! Link to comment
Wolfman Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Leganza CDX: 1. cotiera prea joasa; 2. montantul stanga parbriz, nu prea am vizibilitate la virajele spre stanga. 3. toba finala, se vede naspa din spate, putea fi ridicata un pic, sa nu se vada ditamai cutia... Link to comment
CT_ZDB Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Cielo GLE: 1. Lipsa AC (de asa a fost sa fie, sunt si GLE/AC) 2. Amortizoarele.. trebuie schimbate dupa 130k km. Va spun saptamana viitoare ce si cum. 3. Coloana de directie fixa... era bun un reglaj in adancime si pe verticala. 4. Vizibilitatea redusa la parcarea cu spatele (e neaparat nevoie de senzori de parcare ca sa poti sa parchezi in locuri cat de cat pe masura masinii) 5. La deplasari nocturne pe carosabil umed si murdar farurile se murdaresc foarte tare si foarte repede avand ca efect condusul in conditii de vizibilitate foarte slaba. Erau bune niste spalatoare de faruri Link to comment
Vlad Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 come on..cu spatele te inveti... cat de ce nu imi place...hmmm TOTUL! Link to comment
Alinutz Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Singurul lucru care mi se pare un mic mai aiurea la Lacetti meu, e ca are stalpii spate un pic cam lati, si cand iesi dintr-o parcare cu spatele, nu prea ai vizibilitate ... in rest e super Link to comment
Miste_R Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Leganza: Nu are lampi de semnal pe partile laterale,cel putin la cele facute pt Romania..sau ma rog, pt Europa Oare de ce? Link to comment
ovi_jer Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Esti sigur Miste_R?La ce lampi te referi? Link to comment
Miste_R Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 (edited) ovi_jer@ Ma refer la cele de semnal,stanga/ dreapta,cele de pe aripile din fata. Cel putin la masina mea nu exista Leganza ta,are? Ps.nu stiu daca denumirea de "lampi" a fost cea mai fericita! De fapt..are, ca ti-am vazut-o in poza...hmm, curios! Edited March 15, 2006 by Miste_R Link to comment
Miste_R Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Urmatorul drum pe care il voi face cu masina,va fi la oftalmolog! Sa merg de atata timp cu ea,fara sa vad ca are toate lampile la locul lor... Incredibil! Imi dau singur warn 100%! Link to comment
mihai72ro Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Daewoo Leganza: In primul rand caldura: in comparatie cu fostul Esperache de 1,5, "doamna" cum ii spunem in familie, nu prea face caldura; nu stiu daca este ceva constructiv sau are o problema. Are un an de cand este in familie si nu prea a fost alergata; am luat-o la 62000 de km, verificata..bla, bla, bla; In al doilea rand antena automata: nu se retrage complet intotdeauna-trebuie sa mai lase ia un mot afara sa stie lumea ca acolo este antena de radio. Din cate am observat...problema generala la daewoo; si espero imi facea la fel dar in privinta comfortului nu poate fi comparata cu acesta. In rest limuzina... Ford Mondeo: In primul rand nu este sedan, adica are hayon si cu stergator; il folosesc cand mi se pare geamul murdar, dar parca nu este cine stie ce util, ca Leganza nu are asa ceva si nu a fost nevoie sa il sterg. In al doilea rand este mai rigida decat sora ei din familie, dar mai "voinica"-demaraj mai mai bun desi este diesel..dar are turbina si o ajuta mult. Dealtfel nici ea nu are prea multi KM:la 70000 adusa din afara si aprope 5000 facuti aici. Si ar mai fi ceva: locurile din spate sunt mai inghesuite decat la "doamna" unde chiar te rasfata cat spatiu are. Link to comment
Cumnatu Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Cielo '96 coreea. Nu imi place : - plasticaraia si scartaitul aferent. Se pot remedia dar... - vizibilitate redusa din cauza stalpului stanga fata, cand intru intr-o curba o analizez cu 100 m inainte si incerc sa fiu primul in ea . - Viteza de ventilare mica , evident a ventilatorului. Trebuie sa ma interesez sa vad cum se poate marii turatia lui. - consum un pic cam mare pentru o masina care NU este sport ( 10-11 % ) -viteza maxima ( limitata la 161 km / ora ) cam mica - acumulare masiva de praf in scaune - acces aproape imposibil sub scaune, daca ti-a intrat o bricheta sau ceva acolo... - arcuri moi, aplecare masiva in curbe. Cica nu ar fi o problema , dar iti este mereu frica ca te dai peste cap. Link to comment
ala80 Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 tico sl '99- nu-mi place ca nu are aer (dar sper sa-i pun in curand) si geamuri electrice fata (tot in curand). Link to comment
Senna Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Greu de pus aer pe o masina care n-a avut. Si apoi la Tico nu e recomandat, deoarece gatuie prea mult motorul. Plus ca o instalatie de AC mai veche de 5 necesita reparatii. La mine deja trebuie pt a doua oara sa incarc instalatia cu freon, mai mult pt a avea masina in stare normala de functionare,si il voi folosi doar cand e absolut necesar, intrucat nu-mi place sa fie lenesa masina. Revenind la topic, la Tico nu-mi place ca nu se poate da scaunul soferului mai in spate (am 1.88m). Link to comment
CieloFan Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Din ce am mai condus pana acum ... cred ca pot sa fac o comparatie si in acelasi timp sa spun ce mi-ar fi placut sa aiba Cielo-ul nostru. Repet ... al nostru - STD - Geamuri electrice automate - Volan reglabil pe inaltime - Scaun reglabil si reglaj lombar - Comezi audio pe volan - Computer de bord - Cotiera - Cutie automata - Scaune incalzite - Servo-directie mai usoara - Frana mai puternica si multe altele ... care nu-mi vin acum in minte Link to comment
Recommended Posts