dann Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 scartaie nenorocita aia de policioara din spate. ma doare sufletul sa merg pe piatra cubica cu tico. cu al meu cel putin Link to comment
BogdanG Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Golf 1 1.6 TD: -multitudinea de zgomote neidentificate -zgomotul la peste 120km/h -rigiditatea suspensiei -lipsa oricarui gadget modern (servo directie/ABS/Aer conditionat/etc) Golf 4 Variant 1.9 TDI : -zgomotoasa la relanti comparativ cu Espero -nu este deloc limuzina dupa cum o catalogheaza unii comparativ cu Espero -foarte greu de parcat datorita lungimii 4.4 metri, greu de condus in traficul aglomerat din Bucuresti ,dar ideala la drum lung . -puturoasa comparativ cu Espero -zgomote ciudate la bord -zgomote ciudate la suspensie ,scirtaie la fiecare denivelare -foarte greu de curatat scaunele ,material foarte ciudat (catifea???)de care se agata fiecare scama -daca mergi cu geamurile deshise se umple de praf si e greu de curatat -piese de schimb scumpe fata de Espero -cam atit dar are si multe plusuri Link to comment
andreib Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 -foarte greu de curatat scaunele ,material foarte ciudat (catifea???)de care se agata fiecare scama <{POST_SNAPBACK}> Tu ai tapiserie gri deschis sau gri inchis spre negru. Din aia inchisa aveam la Passat si era belea, niciodata nu era curata...In jumatate de ora dupa spalare cu spume si aspirare apareau scamele . Link to comment
AND Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 (edited) Logan: 1. Treapta I pentru ca e foarte scurta! 2. Oglinda retrovizoare minuscula (am inlocuit-o) Edited July 27, 2005 by AND Link to comment
Satori Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 La care dintre ele, AND? (vezi titlul topicului) Link to comment
Bobby Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 La care dintre ele, AND? (vezi titlul topicului) <{POST_SNAPBACK}> Cred ca se refera la toate modelele Link to comment
Ndi Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Cielo '95 * Suspensii prea moi (fixed) * Jante de tabla in original (fixed) * Frane tamburi spate (not fixed) * Uuuun pic prea lenesa pentru ce vreu eu. (partially fixed) Ar mai fi da-s prea mici sa ma enerveze. Din setul "as fi vrut sa fi tras cablul ala prin alta parte". As adauga lucruri pe care mi le-as fi dorit pentru ca nu pot sa mi le pun (sau nu merita): * Stergator spate (neajutorat pe ploaie torentiala) * Stropitoare faruri * Volan reglabil Link to comment
AND Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 @Bobby: Nu , la tico nu ma deranjeaza a I-a! Pleaca ticolosu mult mai iute decat golanu. Link to comment
Alex___ Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Cielo 1999 - volanul este prea mare - franele cam moi da fata de dacie nu se compara - demaraj cam prost cand sunt pe GPL si am aerul conditionat in functiune in rest sunt multumit de masina...nu se compara cu dacia la absolut nici un capitol. Link to comment
Mircea Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 servodirectia ca m-a lasat ("> si as schimba jantele de al. originale cu unele mai misto si mai mari, dar n-am bani deocamdata si sigur o sa schimb claxonul care se aude naspa rau de tot (aici ma ia loganul care are o goarna de scoala mortii din loc) @AND, ai schimbat oglinzile la Logan? pune si tu o poza data poti. Si poti sa pui autocolant cu DaewooClub pe el sa ne faci in ciuda? Link to comment
AND Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Oglinda , nu oglinzile - adica retrovizoare din interior . Cea standard era foarte mica , nu vedeam decat luneta si foarte prost. Am luat una aproape de doua ori mai lunga , cu care vad ambele unghiuri moarte Link to comment
narodina Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 (edited) Matiz:Lipsa spatiilor de depozitare. Suportul de pahar, in care nu mai poti sa pui nimic daca deschizi scrumiera. Si viceversa. Astia nu s-au gandit ca atunci cind fumezi mai bei si-un suc? Montantul A din stinga, tre sa dai capul pe dupa el ca sa vezi ceva in curbe! Ma enerveaza la culme si pe mine Montantul A (asa s-o numi !! ) ). Nu vad nimic si trebuie sa ma aplec la maxim sa vad intr-o curba (sper sa nu fie vorba despre aceeasi curba ) si cateodata ma sicaneaza levierul de la schimbator (sunt mai inaltut si am senzatia cand imping levierul ca o sa dau cu mana de bord). In rest... multe m-au deranjat dar m-am obisnuit cu ele - doar vorbim de o masina care e un pic mai sus de o jucarie !! Edited July 28, 2005 by narodina Link to comment
scorpionul Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Matiz 2005. Cand ploua iti vine sa te feresti de picaturile de ploaie, ai impresia ca-ti ploua in cap. Deci slaba insonorizare. Prea scurta si simti toate gropile. Sare ca un ied. Ma asteptam fiind EURO 3 sa consume mai putin. Fals. Lipsa servo-directiei mai ales la miscarile din timpul parcarilor se simte. Placa din spate de la porbagaj ar trebui lipita ca sa nu o mai auzi cand treci peste o groapa. In rest (daca mai ramane ceva) toate bune. Link to comment
DANNY WOO Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 CIELO 1998 - design-ul bordului imi creeaza o repulsie fata de masina din ce in ce mai mare - volanul fara reglaje si pozitionat prea drept - aspectul exterior fad - franele bruste de urgenta de la 90km/h - instabilitatea spatelui pe timpul franarii SKODA OCTAVIA II 2005 - pachetul de drumuri grele,care face suspensia sa-mi afecteze serios rinichii in oras - bancheta cam prea rigida,desi tapiseria este din piele - spatele cam inalt si incomod la parcari Link to comment
Mircea Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 servodirectia ca m-a lasat ("> nu m-a lasat! m-au lasat mecanicii de la radacini, care ar fi bagat masina in service sa-si scoata si ei vreo 5-6 mil incasari sa-mi schimbe pompa de servo pentru un amarat de cardan care si-a dat drumul cu un banal degripant Link to comment
Alezz Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Cielo: Dupa 2000 si-a bagat romanu' ghiara si asta se vede: Cauciucuri super zgomotoase Suspensia tare(lucru bun) dar trosneste in draci Amortizoare Made in Sibiu JALNICE Discuri frana ovale dupa 14.000km Link to comment
BogdanG Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Tu ai tapiserie gri deschis sau gri inchis spre negru. Din aia inchisa aveam la Passat si era belea, niciodata nu era curata...In jumatate de ora dupa spalare cu spume si aspirare apareau scamele . <{POST_SNAPBACK}> Exact gri inchis am deci niciodata curata oricit m-as chinui Link to comment
Sharpe Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Singurul defect al Nubirei2 : nu e una dintre seriile BMW ("> ("> ("> !!!!! Link to comment
BAD_MF Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 LA LOGAN: -prea zgomotoasa la viteze de peste 130 -sigla DAcia de pe ea -motorul putea fi si mai vioi La CIELO: -cam puturoasa -consumul invers proportional cu puterea motorului.. -acum ca are 110 k cam scartie pe ici pe colo Cam atat in mare.. Link to comment
panzer Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Cielo DOHC 2004 (st ac) - CONSUMUL (desi a mai scazut odata cu "lasarea" motorului) - CONSUMUL coroborat cu noile preturil la benzina - Revizia din 6 in 6 luni! A 3a revizie (la 15k km si 18 luni) a costat 5.2mil! ("> Cam atat. Link to comment
test_driver Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 @Sharpe!!!!! Mi-ai furat ideea, noroc ca inainte sa scriu am zis hai sa citesc si ultima pagina. Acum eu: Ce ma deranjeaza la Espero 1.8 1. Ca nu e M3 2. Consumul in oras. 3. Scartaie cam mult acum (160 000 Km) 4. Cotiera nu e pusa cum trebuie si in afara de spatiul de depozitare e inutila. 5. Consumul iarasi (12-13% pe benzina si 15-16% GPL) 6. Macar sa fie un BMW diesel. Sau un Passat d'ala nou tot diesel. ca consuma putin si pe mine asta ma deranjeaza cel mai rau la barcuta mea. 7. Apropo de barci, amotizoarele prea moi. 8. ??? In rest are si multe, foarte multe plusuri barca mea. Daca nu ar avea consumul ala de Vapor nici nu as lua in considerare minusurile de mai sus, in afara de punctul 1, dar in rest e o masina buna si ascultatoare. nu as dao pe nimic decat daca are valoare de peste 20 000 Euro. o iubesc ca e a mea, si ea ma iubeste pe mine. Bafta!! Link to comment
NFS Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 HSF:Scaunele cam tari, ma doare-n popou dupa maxim doua ore de mers! :"> Aceeasi problema cu scrumiera si cu suportul de pahar! Aceeasi problema cu montantul A. Am mai descoperit una, mai grava: FARURILE! Pe faza scurta, ridicate la maxim bat vreo 10 metri! Link to comment
Wolfman Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Pe mine ma deranjeaza doar: -cotiera, ca nu-i buna decat de depozitat diverse chestii sau doar pt. pitici (pozitia prea joasa si prea in spate).; - culoarea (gri streamline) super pretentioasa fata de albul ce l-am avut la toate masinile anterioare; tocmai am cumparat o cutie de ceara, dupa prima spalare ii fac un tratament, poate nu se mai pune praful asa repede. - consumul ma deranja la stilul meu de condus pe care n-am reusit sa mi-l schimb, insa acum am pus GPL si am consum de Matiz. Link to comment
body Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 La Kalos E mai joasa ( scutul ) decat la Cielo si tarsaie uneori , da o sa ma obisnuiesc si cu asta. Ma enerveaza piuitul ala cand deschizi usa cu motorul oprit dar cheia in contact. Cam atat deocamdata Link to comment
Wolfman Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Exact, piuitul ala ma seaca si pe mine, la Cielo nu facea decat cand uitam luminile aprinse. Link to comment
Recommended Posts