Maryusrow Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Este imposibil sa nu observi faptul ca ,de ceva timp ,Daewoo Club se mareste pe zi ce trece atat prin utilizatorii on line dar si prin aparitia de noi membrii la intalnirile saptamanale din fiecare joi (posesori de Daewoo sau nu).Pe zi ce trece auzi impresii numai de bine atat de la cunoscatori (membrii altor cluburi) cat si de la oameni obisnuiti ,ceea ce pe mine unu ma face sa cred ca simplitatea noastra a fost cea mai buna publicitate. Totodata observ un record care, mai are putin si face anul (20-dec-2004) adica recordul utilizatorilor conectati simultan. Cu acest topic doresc sa stabilim cu totii o data (si ora) cand sa ne conectam cat mai multi posibil si sa dam jos acest record. Astept fie un admin fie altcineva sa propuna aceasta data. Link to comment
NFS Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 ...,ceea ce pe mine unu ma face sa cred ca simplitatea noastra a fost cea mai buna publicitate. Zici de simplitatea in gandire, nu? Totodata observ un record care, mai are putin si face anul (20-dec-2004) adica recordul utilizatorilor conectati simultan.Cu acest topic doresc sa stabilim cu totii o data (si ora) cand sa ne conectam cat mai multi posibil si sa dam jos acest record. ... Destul de foarte greu cu accentuate tendinte de imposibil! Acel record e mai mult opera spideri-lor si a robotilor de indexare de la google sau altavista, care la momentul ala erau de nu-stiu-cite ori mai multi decat utilizatorii pe forum! Da' chiar... hai, ne stringem? Link to comment
Satori Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Sau de cati e nevoie sa omori un server. Io il imbat pe Vaxxi si voi bagati. Daca scapa, nu raspund. Link to comment
VAXXi Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Desi nu am consumat bauturi alcoolice (inca), o nebunie temporara ma lasa sa spun "bagati mare", ca sunt si eu curios ce iese Link to comment
Satori Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Atentie, e capcana. Pe urma iar ne pune melodia aia!!! Link to comment
NFS Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Statisticile spun ca in zilele de MIERCURI este cel mai mare trafic. Urmeaza ziua de VINERI, apoi JOI! Ca paliere orare, se pare ca in jurul orelor 12-13 este cel mai mare trafic, apoi mai este un virf in jurul orei 22! Deci? Link to comment
SheCogniac Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Eu sunt la munca si implicit pe net in fiecare zi de la 10 la 6...asha ca propun sa fim online pe la ora 12, cu o ora inainte de masa ... Bine, nu stiu cu ce ajuta... ca oricum chat nu e pe site... dar asha... de smekeri... Voi restu' ce ziceti? Link to comment
laurentziu83 Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Ca paliere orare, se pare ca in jurul orelor 12-13 este cel mai mare trafic, apoi mai este un virf in jurul orei 22! Echivalentul pauzei de masa ar fi primul interval si al doilea ar fi cand vine Laurentiu din oras si incepe sa scrie inspirat de manele > si lumea raspunde. Link to comment
Satori Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Ok, deci ramane stabilit: Miercuri, 27/07, intre 11 si 12, toata lumea sa fie pe forum. Macar vedem cat duce Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Trebuie pus benăr pe prima pagina! Link to comment
vasilet Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Nah ca daca e borba de gatuit bandwith-ul intru si io de pe 3-4 computere simultan p. S. fftopic: Coniacu', fa-ti un pustiu de bine si pune undeva poza aia cu monster-matiz mai mare, ca de cand imi doresc asa ceva... Eventual si cu ceva detalii, daca e reala, si daca da caracteristici tehnice. Mai ales ca poate e de interes major si pentru alti matizoisti. Multumesc. Link to comment
gxg Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 poza cu matizu e reala...cauta si tu pe undeva la tuning tico si matiz parca..nu pot sa caut acum ca nu pot deschide decat o singura pagina..(sunt la o sala de net)..dar ai prins ideea..matizul e pe bune... Link to comment
VAXXi Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 @vasilet: pai se poate, de search nu auzisi ? http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...2508&hl=monster ! Link to comment
vasilet Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 (edited) ok, mersi de info, tocmai am gasit-o... dupa "monster matiz", rezultat: http://www.matizmania.piwko.pl/monster.htm Declar ca asta e urmatorul pas P. S. Mai baieti, e cam greu sa dai un "search" cand ai pretextul ideal sa ta bagi in seama cu o lady, nu? Edited July 25, 2005 by vasilet Link to comment
steph Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 deci miercuri se lasa pc`urile deschise? Link to comment
aztec Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 pai tocmai cand plec in conced... si puteam sa fac cat 3-4 vizitarori... Link to comment
Satori Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Miercuri, 27/07, intre 11 si 12, toata lumea sa fie pe forum. Link to comment
laurentziu83 Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Miercuri, 27/07, intre 11 si 12, toata lumea sa fie pe forum. <{POST_SNAPBACK}> CA ALTFEL VA IA DREAKU Link to comment
Gica Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 S-a facut, dar am sanse ca maine sa fiu pe drum la acea stimabila ora. Poate las calc. deschis doar de dragul recordului.. Link to comment
hades Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Voi fi si eu aici! Oricum sunt aici zilnic, de la servici. Computerul meu are intotdeauna deschisa pagina forumului... "> Link to comment
SheCogniac Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Mi s-a cerut sa schimb poza...am dat search pe google si am gasit Matiz 4x4... e super tare si cred ca daca peste vreo 10 ani dupa ce intre timp imi iau si Yamaha FZX la care visez de vre-o juma de an...o sa reusesc sa-mi tunez Piticul, macar cu niste roti mai maricele daca nu pot sa-l fac monster truck din prima fftopic: Nu va mai luati de el ca poate pe om chiar il intereseaza DOAR masina... si a fost atat de emotionat cand a vazut-o ca a uitat ca exista "search" Link to comment
Sharpe Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Ma bag si eu !! Numai sa nu plec in noaptea asta la inundatii... Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Pentru o mai buna penetrare ar fi misto sa ne punem la status pe messenger Razi aici http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=47 O sa apara doar "Razi aici" fara link. (linkul e catre sectiunea de bancuri) PS: Nu trimiteti linkul la toata lista ca asta e spam! Link to comment
Satori Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Spamul e permis maine. Nu uitati: misiunea este sa crapam serverul sau sa murim incercand! Link to comment
masterbobs Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Spamul e permis maine. Nu uitati: misiunea este sa crapam serverul sau sa murim incercand! <{POST_SNAPBACK}> daca doar asta se urmareste...cred imi ia cam 5 minuti... da nu ma bag...stau si citesc doar de pe el ... Link to comment
Recommended Posts