Jump to content

"intalnire" On Line

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

se pare ca suntem in cadere libera, 58 cand m-am uitat eu ultima oara.

recordul respectiv a fost facut pe vremea cand spiderii de tip google/yahoo/altavista indexau la greu forumul nostru.

acum slabe sansele sa mai ajungem la numarul acela.

Mamaaa cata viteza.  Acu 2 minute am vorbit cu TopSer si deja a aparut online.

Nu mai da cu banu aiurea... nu ti-a zis Topser de mass message-ul de la mine, d-acu vreo 15 minute? :D

recordul respectiv a fost facut pe vremea cand spiderii de tip google/yahoo/altavista indexau la greu forumul nostru.

Pe linga asta, forumul fusese oprit vreo 3 zile pt trecerea la IPB, si toata lumea a dat buzna dupa atita abstinenta!

E un calcul simplu: vezi cati utilizatori sunt inregistrati si scazi din ei pe cei care nu sunt logati. Rezultatul e raspunsul la intrebare ;)

Acum ca a cam trecut timpul, mai sunt 5 minute, adminii sa faca o lista cu toti cei care au fost pe forum in perioada asta de 1 ora, presupun ca au si ei loguri si pot gasi rapid informatia.

Toti cei care nu au aparut vor primi un warn. Cum si-au permis sa lipseasca ?

Absenta de azi se va penaliza !

Ok ?

Nu :P

Nu am anuntat k lumea. Asa ca azi a fost doar un exercitiu din ala cu "FOC! FOC! ... nu fugiti, e test!". Adevaratul test is still to come!

Nenea Viper, ce sa facem cu internetu asta. Din pacate nu s-a vazut zambetul de pe fata mea cand scriam vorbele acelea... Era evident o gluma.

Sa o incadrez intre niste taguri <joke> </joke> ?

daca mi se permite o sugestie... poate ar fi trebuit fixata o ora clara (12.00) ca asa lumea intra si iese, nu prea sta nimeni o ora cap coada :banana:

Asta ar fi o ideie buna, desi e cam greu de implementat (unii nu pot la ora respectiva, dar pot intr-o perioada apropiata, altii uita...)

Da' nu mai bine resetam noi contorul ala, daca tot banuim ca e bug?

Vaxxi, unde esti, nu ne-ai onorat cu prezenta. :( Sau stateai linga server cu bîta, sa-l resetezi la o adica??

Deci de data asta am avut un varf pe la 80 de useri ? E o performanta buna pentru prima incercare.

Cand o programam pe a doua ? Ce target ne impunem ? Cum o promovam ?

Sa finalizam:

- maximul a fost in jur de 80 vizitatori simultani.

- o sa mai facem un test, probabil saptamana viitoare. acesta va fi anuntat din timp si va avea reguli mai stricte.

- cu un ochi plangand si unul razand, va anuntam ca serverul nici nu a simtit (tradus, inseamna: faceti rost de membri noi!)

Multumim.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...